2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selamlar gebeliğimi daha yeni öğrendim aşılama sonrası 12.gün öğrendim . Bugün aşılama sonrası 14.günüm ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce normal mi ya yoksa bebeğim tutunamadan gidiyor mu ki

Canım bende arkadaşlar gibi sakince beklemen taraftariyim.. tabikide uzuluyoruz elimizde degil ama kalp atimi icin daha vakit var. Zaten 6-7. Haftalarda goremezlerse 8. Haftaya kadar bekliyorlar. Ben şahsen o sebepten geç gideceğim doktora

Normal canım bendede var ileriki haftalarda gecicek

Benimde onceki gun adete yakin agrim vardi.. bugun daha az ama hep var ağrim

Selam canim hayirli olsun senin de :) benim doktorum tam 5 hafta olunca kese için çağırdı.senin de muhtemelen görünür kesen
Inşallah canimmm yaa benim hesabıma göre 17 kasıma kadar 6+4 oluyorum belki de kalbini bile dinleyebilirim meleğimin allah hepimize sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin ınşallah

Ben normalde alttan baktirmak istemiyorum hem riskli geliyor hem de lekelenmem oldu geçen hafta. Ama karın bolgemde yağli yumurtayi bile gecende vajinadan gorebilmisti. Eger karindan goremezse tabiki vajinal kabul edicem. Birde doktorum erkek ayricaa vajinusmusu zor yendim. Yani benim sebebim cok aslinda :)

Merhaba canim sakın üzülüp strese sokma kendini 8. haftada bile kalp atışlarını duyanlar var meleğin hissetmesin bu kadar üzüldüğünü iyi düşün rabbime sığın o hayirlisiyla duymayınca sağlıkla kucagimiza almayı da nasip eder ınşallah

Çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizde içinde ınşallah kalp atışlarını duyup burda paylaşacağım günü sabırsızlıkla bekloyorum

Bana da riskli geliyor aslında.ama doktor söylerse kabul ederim heralde erkekse doktorun ben de hayatta kabul etmem kii

Kizlar alttan baktirmak kesnlikle riskli tehlikeli bisey degil ole olsa doktorlar onermez zaten ki cogumuz daha gebe oldgumuzu bilmeden birliktelik yasamisizdr yani ksnlikle zararli bise degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…