- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 37
Canım bende arkadaşlar gibi sakince beklemen taraftariyim.. tabikide uzuluyoruz elimizde degil ama kalp atimi icin daha vakit var. Zaten 6-7. Haftalarda goremezlerse 8. Haftaya kadar bekliyorlar. Ben şahsen o sebepten geç gideceğim doktoramerhaba kızlarrr yeni geldim eve. sabah gittik 8buçukta. doktor izinliymiş 1 saat bekledikten sonra ortaya çıktı hastanede ki hiç kimse bilmiyormuş izinli olduğunu. 1 saatimiz boşa gitti. sonra diğer doktora geçtik saat 10da falan. baktı ultrasonda kese görünüyor fakat kalp atışı belli değil dedi. başka bir doktora yönlendrdi. renkli ultrason mu ne öyle bişeymiş. orda da kese gayet iyi görünüyor dedi diğer doktor. tabi buna görünmem de 12yi buldu. 11:55te sıra geldi. mavi kırmızı bişey olması gerekiyormuş kalp atımını görmek için. doktor göremiyorum dedi. eşimde göremedi. alttan muayene etmek istedi bunda kesin belli olur dedi. onu da ben istemedimtabi öğleden sonraya kaldık bu arada. sonra gittim tekrar tahliller için. lk gittiğimde yani geçen hafta hcg denen şey 1386ydı şimdi 77bin olmuş doktor bebek byüyür ama kesin bişey diyemeyiz dedi. 1 hafta daha beklicez dedi. haftaya salı gel dedi. ama korkacak bişey yok dedi. tabi sizce ben ve eşim ne hale geldik bu durumda. dünyamız yıkıldı diyebilirim. çok alıştık zaman kısa biliyorum ama alıştık işte. ağlamak ta istemiyorum ama ağlıyorum işte.. dizlerimin üstüne çöküp bağıra bağıra ağlamak istedim hastanede ama yapamadım. bunları yaşarken birde derse gittim. şimdi hafta sonu için asıl gideceğim hastaneden randevu aldım oraya gidicem cumartesi günü. çok üzgünüm.. tarifsiz üzüntüm..kısacası bugün aksilikler peşimi bırakmadı
Normal canım bendede var ileriki haftalarda gecicekKızlar selamlar gebeliğimi daha yeni öğrendim aşılama sonrası 12.gün öğrendim . Bugün aşılama sonrası 14.günüm ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce normal mi yayoksa bebeğim tutunamadan gidiyor mu ki
Kızlar selamlar gebeliğimi daha yeni öğrendim aşılama sonrası 12.gün öğrendim . Bugün aşılama sonrası 14.günüm ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var sizce normal mi yayoksa bebeğim tutunamadan gidiyor mu ki
Inşallah canimmm yaa benim hesabıma göre 17 kasıma kadar 6+4 oluyorum belki de kalbini bile dinleyebilirim meleğimin allah hepimize sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin ınşallahSelam canim hayirli olsun senin de :) benim doktorum tam 5 hafta olunca kese için çağırdı.senin de muhtemelen görünür kesen
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza kaçıncı haftada gördünüz keseyikızlar merhaba bende inş sizler gibi temmuz annesi adayıyım :) keseyi yeni gördük cumartesi günü erken gösterdi bebeğim kendini şimdi kalp atışı için bekliyorum :) var mı kalp atışını erken görenlerrr???
Ben normalde alttan baktirmak istemiyorum hem riskli geliyor hem de lekelenmem oldu geçen hafta. Ama karın bolgemde yağli yumurtayi bile gecende vajinadan gorebilmisti. Eger karindan goremezse tabiki vajinal kabul edicem. Birde doktorum erkek ayricaa vajinusmusu zor yendim. Yani benim sebebim cok aslinda :)Kizlar bu alttan kontrol için bazıları istiyor bazıları da istemiyor.neye göre böyle düşünuyosunuz benim pek bilgim yok da.bir de epilasyon aletiyle ilgili bişey duydunuz mu?bazi yerlerde sıkıntılı olabileceğini söylemişler de merak ettim ben deyarın sorucam ama belki bilen duyan vardır
Sağol canım inşallah sıkıntı yoktur cumartesi akşam yaptırmıştım acilde testi doktor bir dahakinş Çarşamba sabah yaptır dedi neden bugün demedi ki yaBenimde onceki gun adete yakin agrim vardi.. bugun daha az ama hep var ağrim
Merhaba canim sakın üzülüp strese sokma kendini 8. haftada bile kalp atışlarını duyanlar var meleğin hissetmesin bu kadar üzüldüğünü iyi düşün rabbime sığın o hayirlisiyla duymayınca sağlıkla kucagimiza almayı da nasip eder ınşallahmerhaba kızlarrr yeni geldim eve. sabah gittik 8buçukta. doktor izinliymiş 1 saat bekledikten sonra ortaya çıktı hastanede ki hiç kimse bilmiyormuş izinli olduğunu. 1 saatimiz boşa gitti. sonra diğer doktora geçtik saat 10da falan. baktı ultrasonda kese görünüyor fakat kalp atışı belli değil dedi. başka bir doktora yönlendrdi. renkli ultrason mu ne öyle bişeymiş. orda da kese gayet iyi görünüyor dedi diğer doktor. tabi buna görünmem de 12yi buldu. 11:55te sıra geldi. mavi kırmızı bişey olması gerekiyormuş kalp atımını görmek için. doktor göremiyorum dedi. eşimde göremedi. alttan muayene etmek istedi bunda kesin belli olur dedi. onu da ben istemedimtabi öğleden sonraya kaldık bu arada. sonra gittim tekrar tahliller için. lk gittiğimde yani geçen hafta hcg denen şey 1386ydı şimdi 77bin olmuş doktor bebek byüyür ama kesin bişey diyemeyiz dedi. 1 hafta daha beklicez dedi. haftaya salı gel dedi. ama korkacak bişey yok dedi. tabi sizce ben ve eşim ne hale geldik bu durumda. dünyamız yıkıldı diyebilirim. çok alıştık zaman kısa biliyorum ama alıştık işte. ağlamak ta istemiyorum ama ağlıyorum işte.. dizlerimin üstüne çöküp bağıra bağıra ağlamak istedim hastanede ama yapamadım. bunları yaşarken birde derse gittim. şimdi hafta sonu için asıl gideceğim hastaneden randevu aldım oraya gidicem cumartesi günü. çok üzgünüm.. tarifsiz üzüntüm..kısacası bugün aksilikler peşimi bırakmadı
Çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizde içinde ınşallah kalp atışlarını duyup burda paylaşacağım günü sabırsızlıkla bekloyorumMrb cnm aynen bende 5+1 günlüğüm ben hala keseyi goremedim çünkü istedigim doktora ancak randevu tarihi 2 araliga alabildim başka doktora gitmek istemiyorum. soruna gelince o tarihte gidersen kalp atışını duyarsın benim ikinci gebeligim ilk te 6 haftalik ken duymustum cok guzel bir duygu
Bu arada rabbim evladini sana bagislar ins iyi düşün iyi olsun
Aynen oyle 9.haftada bile duyan varmis genelde erkeklerin gec duyuluomus ole duydumKızlar kalp atışını 7. Yada 8. Hafta duyabileceğinize inanirsaniz stres yapmazsiniz, önce duyarsanız sevinirsiniz supriz olur
Aminnnn insallhhhh hosgeldin buaradaAranıza ben de katildimrabbim bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
selam guzel anne adaylari ben de burdayim:)[/QUOTE
Hosgeldinn
Bana da riskli geliyor aslında.ama doktor söylerse kabul ederim heraldeBen normalde alttan baktirmak istemiyorum hem riskli geliyor hem de lekelenmem oldu geçen hafta. Ama karın bolgemde yağli yumurtayi bile gecende vajinadan gorebilmisti. Eger karindan goremezse tabiki vajinal kabul edicem. Birde doktorum erkek ayricaa vajinusmusu zor yendim. Yani benim sebebim cok aslinda :)
Amin canım inşallah her aşamayı sorunsuz atlatırız.ama asil sorun bizim sabirsiz olmamiz galibaInşallah canimmm yaa benim hesabıma göre 17 kasıma kadar 6+4 oluyorum belki de kalbini bile dinleyebilirim meleğimin allah hepimize sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin ınşallah