2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

8den öncede duyulabilir belki ama 8. Hafta duyulmasi gerekiyormus

Ben şuan 4+6 oldum, haftaya cumartesi 5+4 iken gidicem ama anca keseyi gorebiliriz herhalde sonrada 7. Hafta yada 8. Hafta giderim stres olmamak icin..
Analdım canım ben 4+5 de keseyi gördüm de ondan sasırdım emin olmak daha farklı tabi. Ben hafta sonu ev tasıdıgım için merak ediyorum birazda kontrol amaçlı 10 gün dedi 8 gün oluyor ama olsun yinede merak ediyorum

Kizlar meraba bugun epey uyumusum gunaydin gecti benim gibi olan varmi aranizda acaba acayip ruyalar basladi iki gundur. Bazi kisilerde olurmus.. kanamam oldu son ruyamda ve suan cok uzgunum butun nesem kayboldu
Bende cok net bir rüya gördm bugün kafaya taktıgımiçinde herhalde bebeişim kalp atışlarını duyuyoruz bebegimi görüyoruz cok mutlu oldum

Kizlar meraba bugun epey uyumusum gunaydin gecti benim gibi olan varmi aranizda acaba acayip ruyalar basladi iki gundur. Bazi kisilerde olurmus.. kanamam oldu son ruyamda ve suan cok uzgunum butun nesem kayboldu
Ben de aynı öyleyim uyuyakaldım, işe gidemedim, doktora gidicem diye izin istedim bugünü böyle yırttım:)

Kan testini kendin mi yaptirdin doktor mu istedi ? Sen ne zaman kontrole gideceksin yada hic gittin mi kese icin ..
Kontrolum yarin acikcasi ben kendim yaptirdim gecen gittigimde sormustu degerimi yaptormadigim icin ertesi gune kalmisti simdi hazir gitmek istedim.yarin kismetse kese icin cagirmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…