Analdım canım ben 4+5 de keseyi gördüm de ondan sasırdım emin olmak daha farklı tabi. Ben hafta sonu ev tasıdıgım için merak ediyorum birazda kontrol amaçlı 10 gün dedi 8 gün oluyor ama olsun yinede merak ediyorum8den öncede duyulabilir belki ama 8. Hafta duyulmasi gerekiyormus
Ben şuan 4+6 oldum, haftaya cumartesi 5+4 iken gidicem ama anca keseyi gorebiliriz herhalde sonrada 7. Hafta yada 8. Hafta giderim stres olmamak icin..
Hayrlisi canimm insallh duyarsiniz bugun .. Bnde mutlu oldum erken kavuscam dieevet canım hayırlısı inşallah biz biraz erken kavuscaz heralde. ben Haziran annesi olcam bugün kalp atışını duyarsam allahın izniyle
Bende cok net bir rüya gördm bugün kafaya taktıgımiçinde herhalde bebeişim kalp atışlarını duyuyoruz bebegimi görüyoruz cok mutlu oldumKizlar meraba bugun epey uyumusum gunaydin gectibenim gibi olan varmi aranizda acaba acayip ruyalar basladi iki gundur. Bazi kisilerde olurmus.. kanamam oldu son ruyamda ve suan cok uzgunum butun nesem kayboldu
Keşke bende güzel güzel ruyalar gorsemBende cok net bir rüya gördm bugün kafaya taktıgımiçinde herhalde bebeişim kalp atışlarını duyuyoruz bebegimi görüyoruz cok mutlu oldum
Görürsün canım neden görmeyesin içini rahat tutKeşke bende güzel güzel ruyalar gorsem
Ben de aynı öyleyim uyuyakaldım, işe gidemedim, doktora gidicem diye izin istedim bugünü böyle yırttım:)Kizlar meraba bugun epey uyumusum gunaydin gectibenim gibi olan varmi aranizda acaba acayip ruyalar basladi iki gundur. Bazi kisilerde olurmus.. kanamam oldu son ruyamda ve suan cok uzgunum butun nesem kayboldu
Bende yarin işe gidicem birazda onun stresi var galibaBen de aynı öyleyim uyuyakaldım, işe gidemedim, doktora gidicem diye izin istedim bugünü böyle yırttım:)
Benim aksine uykum olmuyor enerjik oluyorum gece boyle kosasim geliyor.aksam zorla uyudum.Ben de aynı öyleyim uyuyakaldım, işe gidemedim, doktora gidicem diye izin istedim bugünü böyle yırttım:)
Bende aynen canımm hiç rüya göremiyorum rahat uyuyamıyorum hep vi bunalım içinde uyuyorum inşallah düzelir uykularımız sabahdaha bi dinç uyanırız..Keşke bende güzel güzel ruyalar gorsem
Negüzelmiş özendim valla sanaBenim aksine uykum olmuyor enerjik oluyorum gece boyle kosasim geliyor.aksam zorla uyudum.
Doktoruna danişsan canim ben pek anlamiyorum şahsenKizlar carsamba tahlilim 800 civariydi.bugun 8000 cikmis 5 gunde bukadar yukselirmi bilen varmi
Bnde uyuyamiyorumm uykum glmiyor ya tavsam gbi oluom geceleri gecen saat gece 2 de oturuoz salonda esimle kalktik disarda corba icmeye gttik skntidanBenim aksine uykum olmuyor enerjik oluyorum gece boyle kosasim geliyor.aksam zorla uyudum.
Kan testini kendin mi yaptirdin doktor mu istedi ? Sen ne zaman kontrole gideceksin yada hic gittin mi kese icin ..Kizlar carsamba tahlilim 800 civariydi.bugun 8000 cikmis 5 gunde bukadar yukselirmi bilen varmi
Yarin kontrolum canim yarin gosterebilicem bakalim hayirlisi keseyi gorcem insallah yarinDoktoruna danişsan canim ben pek anlamiyorum şahsen
Kontrolum yarin acikcasi ben kendim yaptirdim gecen gittigimde sormustu degerimi yaptormadigim icin ertesi gune kalmisti simdi hazir gitmek istedim.yarin kismetse kese icin cagirmistiKan testini kendin mi yaptirdin doktor mu istedi ? Sen ne zaman kontrole gideceksin yada hic gittin mi kese icin ..
Çok iyiymiş gece çorbası heeeBnde uyuyamiyorumm uykum glmiyor ya tavsam gbi oluom geceleri gecen saat gece 2 de oturuoz salonda esimle kalktik disarda corba icmeye gttik skntidan
Aynen tatildeyiz gbi hissetim kendimiÇok iyiymiş gece çorbası heee
Cnm sen izmirdeydin dmi hangine gdiodunKontrolum yarin acikcasi ben kendim yaptirdim gecen gittigimde sormustu degerimi yaptormadigim icin ertesi gune kalmisti simdi hazir gitmek istedim.yarin kismetse kese icin cagirmisti
Hahah ne guzelAynen tatildeyiz gbi hissetim kendimi