2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hayirli olsu. Saglikla ku agina almak nasip olsun..ayniyiz..bende 5+1in..kese gozukur ama kalp atisi duyulmaz sanirim daha bu hafta sonu anca diye dusunuyorum.ben yarin hayirlisiyla kese gormeye gidecegim..degisiklik dersen arasira kasik agrisi bas donmesi ayak usumesi yasiyorum..daha belirtiler icinde erken sanirim birde vucuttan vucuda drgisiyor hakkimizda hayirlisi..

selam kızlar, vücudunuzu normalden sıcak hissediyor musunuz acaba? hissedenler için ara sıra düşüyor mu, yoksa hep yüksek mi? benim ara sıra sıcak, ara sıra düşüyor tedirgin oluyorum düşünce
Benimde oyle oluyor. Geceleri çok sicak uyuyamiyorum birde ruyalae basladi yandik artik

Kizlar meraba bugun epey uyumusum gunaydin gecti benim gibi olan varmi aranizda acaba acayip ruyalar basladi iki gundur. Bazi kisilerde olurmus.. kanamam oldu son ruyamda ve suan cok uzgunum butun nesem kayboldu
Benim de bu gecem çok kötüydü midem bulanıyor du uyuduğum yerde ve rüyamda hep bebisime birseyler oluyordu Allah korusun

Aaa okadar da olmz :) cuma oldu bizim cumartsi kesemi gordum:) artik ara verdm biraz
Valla kusura bakmasin katlanacak, gecen hafta lekelenmem oldu ya tekrar olursa. Dayanacak yani birkac hafta baska sekilde halletmesine ses etmem tabi. 20 gun olacak artik :-D

Valla kusura bakmasin katlanacak, gecen hafta lekelenmem oldu ya tekrar olursa. Dayanacak yani birkac hafta baska sekilde halletmesine ses etmem tabi
Aa lekelenme varsa izin verme kesnlikle zaten. Ama baska turlude karsilayabilrsn istgini dert etme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…