Canim hayirli olsu. Saglikla ku agina almak nasip olsun..ayniyiz..bende 5+1in..kese gozukur ama kalp atisi duyulmaz sanirim daha bu hafta sonu anca diye dusunuyorum.ben yarin hayirlisiyla kese gormeye gidecegim..degisiklik dersen arasira kasik agrisi bas donmesi ayak usumesi yasiyorum..daha belirtiler icinde erken sanirim birde vucuttan vucuda drgisiyor hakkimizda hayirlisi..Merhaba güzel anne adayları yaklaşık 10 gün önce bende bi anne adayı olduğumu yaptığım gebelik testiyle öğrendim ve öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu 2.5 yıllık evliyim bi kimyasal gebelik geçirdim ve bu gebeligiminde hüsranla sonuçlanmasından dolayı çok korkuyorum ayin ikisinde dr a gittiğimde rahim kalınlığım 11.4 olmuştu reglim 4 gün geçmişti kan değerim 261 çıktı dr hamillesin tebrik ederim 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi ben ne olur ne olmaz diye 17 kasım a randevu aldım ve klomenle hamile kaldım göğüs hassasiyetim dışında herhangi bir gebelik belirtim yok bazen var mi aceba bebeğim duruyor mu diye düşünmüyor değilim sizce kalbi de oluşur mu o zaman a kadar ne olur tecrubelerinizi paylaşın suanda son regl tarihine göre 5+1 günlük hamileyim benimle aynı hafta da olup keseyi gören yada benim gibi gormeyi bekleyen var mi beni aydınlatırmısınız rica etsem
dimi ya.. bende gece gündüz fark etmiyor ara ara yanıyorum, sonra düşüyor, şu an mesela soğuk durumdayım, her seferinde takmayacağımı söylediğim halde takıyorumbi de benim tedaviyle olduğu için havadan nem kapıyorum desem yeridir.
Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsinmrb anneler ben de varım satım biraz karışık benim bu usg ye göre belirlenmiş satım
Benimde oyle oluyor. Geceleri çok sicak uyuyamiyorum birde ruyalae basladi yandik artikselam kızlar, vücudunuzu normalden sıcak hissediyor musunuz acaba? hissedenler için ara sıra düşüyor mu, yoksa hep yüksek mi? benim ara sıra sıcak, ara sıra düşüyor tedirgin oluyorum düşünce
Benimde oyle oluyor. Geceleri çok sicak uyuyamiyorum birde ruyalae basladi yandik artik
Bende yeni başladı nasil noktali bilmem ama bir gecede 4 ruya beni allak bullak etti hepside karmakarisikkırmızı noktalı rüyalar mıben de 2 haftadır falan görüyorum
Ay bndeekırmızı noktalı rüyalar mıben de 2 haftadır falan görüyorum
canım son adet tarihim karışık bana göre 24 eylül ama doktora göre 18 eylül tarihle uyumlu değilmiş bebek bilemedimHayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin
Ama senin haziran görünüyor :)
Aa çok şaşırdım kırmızı noktalılara :) en azından rüyanızda varmış. Ben tamamen soğudumAy bndee
Bnde soguma yok da izinde vermiyorumAa çok şaşırdım kırmızı noktalılara :) en azından rüyanızda varmış. Ben tamamen soğudum
Aa çok şaşırdım kırmızı noktalılara :) en azından rüyanızda varmış. Ben tamamen soğudum
Bizim yumurtlama döneminden sonra hiç olmamıştı şimdide hamileliği öğrendik adamım perişan olacakBnde soguma yok da izinde vermiyorum
Kalp atışını duyana kadar bende de izin yok. Soğusam da napayım karşı tarafı da düşünmek lazımBnde soguma yok da izinde vermiyorum
Aaa okadar da olmz :) cuma oldu bizim cumartsi kesemi gordum:) artik ara verdm birazBizim yumurtlama döneminden sonra hiç olmamıştı şimdide hamileliği öğrendik adamım perişan olacak
Kurucuklar valla bu gidisleKalp atışını duyana kadar bende de izin yok. Soğusam da napayım karşı tarafı da düşünmek lazım
Benim de bu gecem çok kötüydü midem bulanıyor du uyuduğum yerde ve rüyamda hep bebisime birseyler oluyordu Allah korusunKizlar meraba bugun epey uyumusum gunaydin gectibenim gibi olan varmi aranizda acaba acayip ruyalar basladi iki gundur. Bazi kisilerde olurmus.. kanamam oldu son ruyamda ve suan cok uzgunum butun nesem kayboldu
Bnde bi hisimla uyandim bebegim die karnimi tuttum oh ruyaymis dedimBenim de bu gecem çok kötüydü midem bulanıyor du uyuduğum yerde ve rüyamda hep bebisime birseyler oluyordu Allah korusun
Valla kusura bakmasin katlanacak, gecen hafta lekelenmem oldu ya tekrar olursa. Dayanacak yani birkac hafta baska sekilde halletmesine ses etmem tabi. 20 gun olacak artik :-DAaa okadar da olmz :) cuma oldu bizim cumartsi kesemi gordum:) artik ara verdm biraz
Sonra biraz arastirdim normalmiş ama fazla stres yapiyoruz. Yapmasak daha iyi de işte...Benim de bu gecem çok kötüydü midem bulanıyor du uyuduğum yerde ve rüyamda hep bebisime birseyler oluyordu Allah korusun
Aa lekelenme varsa izin verme kesnlikle zaten. Ama baska turlude karsilayabilrsn istgini dert etme yaniValla kusura bakmasin katlanacak, gecen hafta lekelenmem oldu ya tekrar olursa. Dayanacak yani birkac hafta baska sekilde halletmesine ses etmem tabi