- 11 Ocak 2016
- 221
- 381
Maşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah.Selam kızlar keseyi gördük bugün çok şükür
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip ederr inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah.Selam kızlar keseyi gördük bugün çok şükür
Masallah canim sira kalp atislarinda insallahSelam kızlar keseyi gördük bugün çok şükür
Evet dr . 2 hafta sonra gel dedi kalbi de duysam içim rahatlayacak inşallahMasallah canim sira kalp atislarinda insallah
Canım ben ogluma hamileyken bulantısız gebelik gecirdim olabilir tabi cok rahat oluyor insallah hic bulanmaz bundada daha başlamadı insallah olmazGünaydın kızlar,
Hafta sonu hiç giremedim cumartesi tasındık. pazar ev yerleştirme bugünde işe geldim. Ufak tefek agır kaldırdıgım oldu ama kanama lekelenme hiç olmadı cok şükür Çarşamba doktor randevum var zaten. Ama 5+5 oldum hala mide bulantım kusmam hiç olması sadece gögüslerm cok acıyor bir sıkıntı yoktur inş Benim gibi sıkıntısız geçirenler var mı?
Hadi inşallah canımBugun keseyi gorcemm cok heyecanliyim
Hadi hayrlisi canimBugun keseyi gorcemm cok heyecanliyim
Kıyamam canım ya inş bu günler hemen geçer umarımen kısa zaman da atlatırsın sendeNe güzel valla dua et hiç olmasın. Şu an halimi görsen korkarsın
Geçenlerde de bir günlük bi böyle olmuştum. Açlıktan ağlamıştım eşim de karşıma geçip fotoğraf çekti büyüyünce göstericem diye :)
Sanırım benim zor geçecek
Evet canim 40 dk erteleyip taksiyle geliyorum ise gecen haftadan beri :))Günaydın herkese:) yine uykulara doyamadım işe geciktim. Aynı yorgunluk hissini yaşayan var mı yataktan çıkamıyorum resmen
Anladım canım hayırlısı olsun umarım öyle olur o zaman çalışıyorumda cünkü allah korusun işimden olmamam lazım bebeğim için son doğuma kadar calışmak istiyorum cünkü rabbim sabrını versin aminn. Herkes oluyor gibi acaba dedim bende mi bir sorun varCanım ben ogluma hamileyken bulantısız gebelik gecirdim olabilir tabi cok rahat oluyor insallah hic bulanmaz bundada daha başlamadı insallah olmaz
Bendede hic bir belirti yok ama endise etmiyorum digerleride ayniydi.Günaydın kızlar,
Hafta sonu hiç giremedim cumartesi tasındık. pazar ev yerleştirme bugünde işe geldim. Ufak tefek agır kaldırdıgım oldu ama kanama lekelenme hiç olmadı cok şükür Çarşamba doktor randevum var zaten. Ama 5+5 oldum hala mide bulantım kusmam hiç olması sadece gögüslerm cok acıyor bir sıkıntı yoktur inş Benim gibi sıkıntısız geçirenler var mı?
Öncelikle herkese günaydın, benim ilk gebeliğimde ilk 2,5 ay hiç bulantım olmadı, bel ve göğüs ağrısı bile yaşamadım, ama ardından tam 3 ay günde en az 10 kere çıkardım. Hakkaten dayanması çok zor bir durum, umarım sizler yaşamazsınız Bu gebeliğimde de olacak diye çok korkuyorum çünkü kızımla ilgilenmem imkansız hale gelecek ve bu durum daha doğmadan kızımın kardeşine olumsuz düşünceler beslemesine yol açacak belki de. Bence bulantınız olmadığına şükretmelisinizGünaydın kızlar,
Anladım umarım sizde gebeliğinizi rahat bir şekilde geçirirsiniz dualarım sizinleÖncelikle herkese günaydın, benim ilk gebeliğimde ilk 2,5 ay hiç bulantım olmadı, bel ve göğüs ağrısı bile yaşamadım, ama ardından tam 3 ay günde en az 10 kere çıkardım. Hakkaten dayanması çok zor bir durum, umarım sizler yaşamazsınız Bu gebeliğimde de olacak diye çok korkuyorum çünkü kızımla ilgilenmem imkansız hale gelecek ve bu durum daha doğmadan kızımın kardeşine olumsuz düşünceler beslemesine yol açacak belki de. Bence bulantınız olmadığına şükretmelisiniz
Teşekkür ederim.Bendede hic bir belirti yok ama endise etmiyorum digerleride ayniydi.
8den öncede duyulabilir belki ama 8. Hafta duyulmasi gerekiyormus8. Haftada kalp atışları duyuluyor demek:)
Ben de sanırım seni bir hafta geriden takip edeceğim:)
Ben şuan 4+6 oldum, haftaya cumartesi 5+4 iken gidicem ama anca keseyi gorebiliriz herhalde sonrada 7. Hafta yada 8. Hafta giderim stres olmamak icin..Canım kalp atışları için ben bu hafta gideceğim nasipse sen niye o kadar gec duyuyorsun. Doktorum haftaya gel bebeği görelim dedi kalbini duyar mıyız dedim duyabilirz dedi?
Bnde tuhaf ruyalar goruyorum sabahleyin 9 gbi falan uyaniyorum midem kaziniyor aciktgim icin klkiorumKizlar meraba bugun epey uyumusum gunaydin gecti benim gibi olan varmi aranizda acaba acayip ruyalar basladi iki gundur. Bazi kisilerde olurmus..
evet canım hayırlısı inşallah biz biraz erken kavuscaz heralde. ben Haziran annesi olcam bugün kalp atışını duyarsam allahın izniyleBen haziran annesi olucm sanirsam kizlar ilki sezeryan oldgu icin ikinciyi 38 haftalikken aliolarmis