2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım kesenin solundaysa sagda gözüküyor ama karından ultrasonsa vajinalse sağdaysa sağda

Raporsuz mu aldin canim ben 1kuruş vermedim 3 kutu cleksana..
Gunaydin canim yok zaten sana sormustum clexna kullandigini bildigim icin.hayret dr rapor cikardi eminim simdi eczacima yazdim bakicak calisandan katilim payi aliniyor ya onlami ilgili acaba dedim..senin kendi ustunemi esinemi canim sgk

Günaydın kızlar,

Hafta sonu hiç giremedim cumartesi tasındık. pazar ev yerleştirme bugünde işe geldim. Ufak tefek agır kaldırdıgım oldu ama kanama lekelenme hiç olmadı cok şükür Çarşamba doktor randevum var zaten. Ama 5+5 oldum hala mide bulantım kusmam hiç olması sadece gögüslerm cok acıyor bir sıkıntı yoktur inş Benim gibi sıkıntısız geçirenler var mı?

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Korku sevinç endişe mutluluk hepsi bir arada.. 3 hafta geçsin istiyorumm, kalp atışlarını duyup rahatlamak istiyorum
Canım kalp atışları için ben bu hafta gideceğim nasipse sen niye o kadar gec duyuyorsun. Doktorum haftaya gel bebeği görelim dedi kalbini duyar mıyız dedim duyabilirz dedi?

Gunaydin canim yok zaten sana sormustum clexna kullandigini bildigim icin.hayret dr rapor cikardi eminim simdi eczacima yazdim bakicak calisandan katilim payi aliniyor ya onlami ilgili acaba dedim..senin kendi ustunemi esinemi canim sgk
Esimin üstune canim .. Allah Allah bilemedim ki belki ondandir .. Ben diger ay gidiyormusum 120tl istiyorlarmis ☺☺

6+1 im düne kadar sadece baş ağrısından şikayetim vardı midemle ilgili problemim yoktu. Aslına bakarsan hala bulantı yok ama yediğim herşeyi kusmaya başladım dünden beri. Ama bulantı yok nasıl oluyor anlamadım. İnşaallah senin sorunsuz gitmeye devam eder cidden çok zormuş

Dedim acaba bende mi sorun var çünkü hak,katen hiç kusmam sabahları mide bulantısı falan olmadı. Kendimden şüphe ettim resmen

Dedim acaba bende mi sorun var çünkü hak,katen hiç kusmam sabahları mide bulantısı falan olmadı. Kendimden şüphe ettim resmen

Ne güzel valla dua et hiç olmasın. Şu an halimi görsen korkarsın
Geçenlerde de bir günlük bi böyle olmuştum. Açlıktan ağlamıştım eşim de karşıma geçip fotoğraf çekti büyüyünce göstericem diye :)
Sanırım benim zor geçecek

Esimin üstune canim .. Allah Allah bilemedim ki belki ondandir .. Ben diger ay gidiyormusum 120tl istiyorlarmis ☺☺
Tamam canim dogruymus asfarovski arkadasta yazmis az cok ayni tutmus..zaten recetesiz 1 kutu 100liraymis..sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…