2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kontrolum yarin acikcasi ben kendim yaptirdim gecen gittigimde sormustu degerimi yaptormadigim icin ertesi gune kalmisti simdi hazir gitmek istedim.yarin kismetse kese icin cagirmisti
Hadi bakalim yarin guzel haberlerle gelirsin insallah .. Minicik kese fotosu elinde mutlulukla cikarsin o kapidan insallah ..

Ben ona cuma gttim kesemi goremedi 1gun sonra baska hastaneye gttim gordu kesemi karatasi biraktim yani oraya gtcktim ama vazgctm
Hadiyaa ben clomen tedavisi ve catlatma ignesiyle gebe kaldim bu dr.da insallah bir sikinti yasamam..hayirlisi olsun senin icin egepol yakinsa orayida ovuyorlar

Hadiyaa ben clomen tedavisi ve catlatma ignesiyle gebe kaldim bu dr.da insallah bir sikinti yasamam..hayirlisi olsun senin icin egepol yakinsa orayida ovuyorlar
Cnm ben gozde hastanesine gdiorum artik tepecik hastanesinin karsi tarafnda cok memnum kaldim prof.doktor hasmet mesut ozsoy a gttim adam dioki ben bu isin sohretiyim hakketende arastrdim cok iyi bi doktor cumartsi bile calisio herseyeri aradim cumartsi ogleden snra calisan bulamadim

Kızlar ben de İzmir'deyim hamilelik öncesi rutin jinekoloji muayneleri için egepolde dilek hanıma gidiyordum. Bugün aradım 3 haftadan önce randevu vermiyorlar. O zamana kadar çatlarım dedim birazdan ege şehir hastanesinde bir arkadaşımın önerisi üzerine melek canbabaya gidicem. İzlenimlerimi söylerim. :) sizin de tavsiyelerinize açığım.

Ben ona cuma gttim kesemi goremedi 1gun sonra baska hastaneye gttim gordu kesemi karatasi biraktim yani oraya gtcktim ama vazgctm
Canim gozde hastanesinden cok memnun kaldim ben prof doktr hasmet mesut ozsoy bi arastr netten istersen bu doktoru

selam kızlar, vücudunuzu normalden sıcak hissediyor musunuz acaba? hissedenler için ara sıra düşüyor mu, yoksa hep yüksek mi? benim ara sıra sıcak, ara sıra düşüyor tedirgin oluyorum düşünce
Benim de düşüyor. Tedirgin olmak için sebep arıyoruz galiba ben de aynıyım çünkü :)
Özellikle geceleri yanıyorum, henüz kaloriferi yakmaya başlamadık ama ben üstüme bişi almadan yatıyorum. Gündüzleri düşüyor genelde

Merhaba güzel anne adayları yaklaşık 10 gün önce bende bi anne adayı olduğumu yaptığım gebelik testiyle öğrendim ve öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu 2.5 yıllık evliyim bi kimyasal gebelik geçirdim ve bu gebeligiminde hüsranla sonuçlanmasından dolayı çok korkuyorum ayin ikisinde dr a gittiğimde rahim kalınlığım 11.4 olmuştu reglim 4 gün geçmişti kan değerim 261 çıktı dr hamillesin tebrik ederim 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi ben ne olur ne olmaz diye 17 kasım a randevu aldım ve klomenle hamile kaldım göğüs hassasiyetim dışında herhangi bir gebelik belirtim yok bazen var mi aceba bebeğim duruyor mu diye düşünmüyor değilim sizce kalbi de oluşur mu o zaman a kadar ne olur tecrubelerinizi paylaşın suanda son regl tarihine göre 5+1 günlük hamileyim benimle aynı hafta da olup keseyi gören yada benim gibi gormeyi bekleyen var mi beni aydınlatırmısınız rica etsem

Canım aramızda 2gün var ben haftaya pazartesiye aldım erken gitmemek icin bakalım ne diecek kese gòrünücekmi simdiden merak ettim cıkınca yaz muhakkak

dimi ya.. bende gece gündüz fark etmiyor ara ara yanıyorum, sonra düşüyor, şu an mesela soğuk durumdayım, her seferinde takmayacağımı söylediğim halde takıyorum bi de benim tedaviyle olduğu için havadan nem kapıyorum desem yeridir.

7.hafta faln gorunur cnm

Mrb cnm aynen bende 5+1 günlüğüm ben hala keseyi goremedim çünkü istedigim doktora ancak randevu tarihi 2 araliga alabildim başka doktora gitmek istemiyorum. soruna gelince o tarihte gidersen kalp atışını duyarsın benim ikinci gebeligim ilk te 6 haftalik ken duymustum cok guzel bir duygu
Bu arada rabbim evladini sana bagislar ins iyi düşün iyi olsun

Evet canim hastaneyi duymustum uzak kaliyo bana.hayirlisi olsun canim dr anlasmak cok onemli

Hayirli olsun canim gecen sene su hastanesindeydi kapisinin onu kalabaliktan gecilmiyo gordugum kadariyla guler yuzlu dr.du..insallah memnun kalirsin

Hanimlar ya benim surekli kasiklarim agiriyo ve cok üşüyorum ilk gebeligim de bunlari yasamamistim kasik agrisi korkutuyo beni benimle aynı olan varmı kontrole de gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…