2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla oyle simdiye kadar yaptiklarimiza sayalim.icim icimi yesede yapmicam.yarin bi doktora cikayim da hayirlisi ile evi sonra dusuncem.
Aramizda iki gün var inşallah görünür kese canım.. ben haftaya gitmeyi dusunuyorum

Kizlar onceden de prigestan kullandim uyku yapmiyordu. Simdi sabah 9-10 gibi kalkiyorum muhakkak 3-4 arasi uykum geliyor :-( isyerinde napacagim bilmiyorum sali iş başi olacak. Bu uyku hali ne kadar surerki
Canim sadece progestandan degil degisen hormonlarimizdan oturude uyku basiyor bende oyleyim ogle arasinda uyuyorum ofiste.siestaaa :)birde gazli icecekleri biraktim ayran iciyorum oda uykumu cok getiriyor.is arkadaslarim idare ediyor sagolsunlar

Eşinde yine halledebilir. Yazik benimkide hem dün calisti aksama kadar hemde bugün ogleye kadar gitti. Ama geldi alisveris yapip sonra camasirlari katladi yeni camasirlari asti yorulacak ama bebekten onemli degil

Aynen birazdaonlar fedakarlık yapsın bende şimdi ortalığın tozunual banyo wc yide bi ovuver dedim tamam dedi ben yatarrrr

Ya kizlar bu temizlik isini napiyorsunuz ? Ben cok yoruluyorum ya acikcasi birsey olcak diye yapamiyorum da az once banyoyu temizledim oldum bittm valla.hatta yarim kaldi oturdum dinleniyomm

Evde çocuk olunca hiç oturulmuyor neredeyse pişir yedir oyna topla uyut derken,
olduğu kadarıyla da temizliği yapıyorum,

ben iyiyim bu hamileliğimde çok şükür, sadece çok dinlene dinlene yapıyorum

İki günlüğüne kısa bir tatile çıktık havamız değişsin diye bütün gün yatıyorum

Ay böyle olmayacak dedim kalktım iki yatak odası bitti oturma odasının tozunu aldım şimdi süpürüp silme sonra antreler ve mutfağa gireceğim yalandan salonun kapısını bile açmıyorum tabiki

Ahh ahh saracak bir kocam da yok ki yanımda... Ben bir şehirde o başka bir şehirde 2,5 yaşında oğlum yanımda. Dün oğlan hasta diye bende bugün giriştim temizliğe. Annem yanımda ama çocuğa bakıyor. Yükleyemem ki koca evin temizliğini de... İnşallah yeni bebişin hatrına tayinim olur da giderim kocamın yanına

Ay böyle olmayacak dedim kalktım iki yatak odası bitti oturma odasının tozunu aldım şimdi süpürüp silme sonra antreler ve mutfağa gireceğim yalandan salonun kapısını bile açmıyorum tabiki
Canım cokta yüklenme günlere böl dikkatli ol

Kuzum ya senin durum daha karışıkmis Allah yardımcınız olsun inşallah çıkar tayinin bir an önce

Canım cokta yüklenme günlere böl dikkatli ol
Canım yarın is var yedide geliyorum akşam eve hiç zaman kalmıyor bugün olduğu kadar yapacağım artık biraz da normal davranmaya çalışıyorum diğer ikisinde dikkat ettim ama herhangi bir sebep olmadan kaybettik demekti nasipse geliyor yavrular değilse cennette melek oluyorlar

Senin ile aramızda 3 gün var ama doktor bana karından baktı. Kan testi yaptırmış mıydın? Yaptırmadıysan kesin görmek için alttan bakmak istemiş olabilir. Bende hiç sevmiyorum alttan baktırmayı

Kızlar peki aş erme var mı canınız birseyler istiyor mu ? ben çok yemek yiyemiyorum midem bulanıyor diye canım sürekli cigkofte istiyor acaba zararlı olur mu acı baharat

Kızlar peki aş erme var mı canınız birseyler istiyor mu ? ben çok yemek yiyemiyorum midem bulanıyor diye canım sürekli cigkofte istiyor acaba zararlı olur mu acı baharat
Tatlim cigden olan birsey yenmez diyorlar cig koftenin icinde kiyma varsa yeme canim.kahvaltilik et urunleri iyice pisirilip oyle yenicekmis.

Benim de canim surekli sosis istiyor ki normalde pek sevmezdim sarkuteri de faydali degil o yuzden tutuyorum kendimi

Orası ayrı canım bende dikkat ettim ama benimde 1yavrum melek oldu kalbi durdu yinede biz tedbirimizi alalım takdir rabbimin

Eşinde yine halledebilir. Yazik benimkide hem dün calisti aksama kadar hemde bugün ogleye kadar gitti. Ama geldi alisveris yapip sonra camasirlari katladi yeni camasirlari asti yorulacak ama bebekten onemli degil

Aynen birazdaonlar fedakarlık yapsın bende şimdi ortalığın tozunual banyo wc yide bi ovuver dedim tamam dedi ben yatarrrr
Kızlar hepimiz icin tek dilegim herseyin yolunda gitmesi. Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin
Amin canım inşallah

Kızlar bişey daha sorayım uyurken ne tarafınız da uyuyorsunuz ?ben sol tarafıma dönünce karnım acıyo sağ tarafımda daha rahat uyuyorum.sırt üstü yatıncada karnıma bi baskı hissediyorum.. Sizde nasıll??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…