2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlim cigden olan birsey yenmez diyorlar cig koftenin icinde kiyma varsa yeme canim.kahvaltilik et urunleri iyice pisirilip oyle yenicekmis.
Yok canım etsiz cigkofte alıyorum ama baharat ve acı bel ağrısını arttırır demiş teyzeme amerikada ki doktor çok tuketmemeye özen göstericem bakalim

Ben doktora gitmek için 6.haftayı bekledim. Salı günü ilk kontrolüme gideceğim. Hcg değerlerim 29 Ekimde 1081di, 1 Kasımda 3300 civarıydı. Tekrar yaptırmadım. Keseyle birlikte kalp atışı da duyulur mu?

Ben doktora gitmek için 6.haftayı bekledim. Salı günü ilk kontrolüme gideceğim. Hcg değerlerim 29 Ekimde 1081di, 1 Kasımda 3300 civarıydı. Tekrar yaptırmadım. Keseyle birlikte kalp atışı da duyulur mu?
Benim 5898 di beta sadece kese görüldü 6 haftada bu hafta gidicem inşallah kalp atışı için . siz duyarsınız belki

Teşekkür ederim herkese:) ben de gün içi aşırı yorgun oluyordum, ayakta iş yaptığımda bir sersemlik oluyordu, ara ara gelen kasık ağrısı, sabahları yataktan çıkamıyordum, hep işe geç kalmaya başlamıştım. BATı bekleyemeden test yaptım net iki çizgi. İstekliydim çok ama bilemiyorum karışık duygular. Şimdi bir acayip hislerdeyim, korku, endişe, tedirginlik, kafada dolanan acabalarla karışık mutluluk, hayatım çok mu değişecek temalı yer yer heyecan, yer yer endişe. Ayy böyle işte değişik bir akşam yaşıyorum. Paylaşmak istedim:)

Teşekkür ederim herkese:) ben de gün içi aşırı yorgun oluyordum, ayakta iş yaptığımda bir sersemlik oluyordu, ara ara gelen kasık ağrısı, sabahları yataktan çıkamıyordum, hep işe geç kalmaya başlamıştım. BATı bekleyemeden test yaptım net iki çizgi. İstekliydim çok ama bilemiyorum karışık duygular. Şimdi bir acayip hislerdeyim, korku, endişe, tedirginlik, kafada dolanan acabalarla karışık mutluluk, hayatım çok mu değişecek temalı yer yer heyecan, yer yer endişe. Ayy böyle işte değişik bir akşam yaşıyorum. Paylaşmak istedim:)

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Korku sevinç endişe mutluluk hepsi bir arada.. 3 hafta geçsin istiyorumm, kalp atışlarını duyup rahatlamak istiyorum

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Korku sevinç endişe mutluluk hepsi bir arada.. 3 hafta geçsin istiyorumm, kalp atışlarını duyup rahatlamak istiyorum
8. Haftada kalp atışları duyuluyor demek:)
Ben de sanırım seni bir hafta geriden takip edeceğim:)

Kızlar ya bilginiz varmı bu konuda bilmiyorum karnında sagda ise ultrason kağıdında solda mı çıkar yani oğlum sagdaydı benim karnında solda demekti hatırlamıyorsam şimdi ise Sağımda hissediyom bu bebeği

Ahh ahh saracak bir kocam da yok ki yanımda... Ben bir şehirde o başka bir şehirde :KK43: 2,5 yaşında oğlum yanımda. Dün oğlan hasta diye bende bugün giriştim temizliğe. Annem yanımda ama çocuğa bakıyor. Yükleyemem ki koca evin temizliğini de... İnşallah yeni bebişin hatrına tayinim olur da giderim kocamın yanına :dua:
ayy inşallah olur çok zor olmalı. tayin dönemi şimdi değil ama nerde çalışıyorsunuz. bende eş durumundan gelmiştim eşimin yanına neler çektik

X