Canim Acıbadem hstnenin doktorunun videosunu izledim hamilelikte folik asit kullanimi yazınca çıktı . çocuğun omuriligi 5 haftada oluşMuş olduğu için geç kalınmıştır diyor ve folik asit kullanıp da bu hastalığa yakalanlarda var dedi kafam çok karıştı doktora gidecem
Cnm çok haklısın bildiğini söylemekle yarın inşallah doktora gitcem bu folik asit içinSen bilirsin tabi canim ben bildiğimi söylemek istedim sadece
tebrik ederimm... allah yardımcımız olsun. bu süreç başlı başına zor zaten. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahMerhaba kızlar bende tup bebek yöntemiyle hamile kaldım çok şükür . . sizler çok şanslısınız kendiginden olmuş . tup bebek süreci cok zor gerçekten . . 24 eylül son adetim.. temmuz 1de doğum görünüyor bakalım fok heyecanlıyım
Hayirli olsun uzun zaman bekleyene daha da zor... Bende iki sene bekledimMerhaba kızlar bende tup bebek yöntemiyle hamile kaldım çok şükür . . sizler çok şanslısınız kendiginden olmuş . tup bebek süreci cok zor gerçekten . . 24 eylül son adetim.. temmuz 1de doğum görünüyor bakalım fok heyecanlıyım
Bana gore boyle seyleri fazla kafaya takmamak lazım evet içtiysen II tabiki ama içmedin söyle riskli böyle riskli insanların psikolojisini bozar dusunun lutfen herkes planlı gebelik mi yasıorda folik asit içior plansız gebeliklerde çocuklar sakatmı oluyor biraz kader bence öğrendikten sonra tabiki dikkat edilmeli kendinden önce bebek düşünülmeli ama öncesinde yapmadıgınız birşey için kotu şeyler getirmeyin aklınıza herseyin hayırlısı
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin inşallahMerhaba kızlar bende tup bebek yöntemiyle hamile kaldım çok şükür . . sizler çok şanslısınız kendiginden olmuş . tup bebek süreci cok zor gerçekten . . 24 eylül son adetim.. temmuz 1de doğum görünüyor bakalım fok heyecanlıyım
Farkındasan aynı seyleri söylüyoruz bende öğrendikten sonra dikkat edilmeli diyorum herneyseBenim amacim kimseyi korkutmak degil, tabikide herkes planli gebelik yasamiyor ama tedbir almak lazim, herşey Allahtan deyip oturup bekleyemeyiz. Benim kardeşim otizmli, annem doktor kontrollerine hiç gidememiş ve kendini suçluyor.. diğer kardeşimde herşeyine bakildi hep dikkat etti ve maşallah birşeyi yok. Yani tedbir bizden, kader Allahtan..
Ya kizlar bu temizlik isini napiyorsunuz ? Ben cok yoruluyorum ya acikcasi birsey olcak diye yapamiyorum da az once banyoyu temizledim oldum bittm valla.hatta yarim kaldi oturdum dinleniyomm
Ben temizligi gecen hafta bilmeden yaptim hatta evi komple kaldirdim. Lekelenmem olmustu.. o yuzden suan elimi hic biseye surmuyorum sadece yemek yapiyorum. Esim sagolsun yardim ediyorYa kizlar bu temizlik isini napiyorsunuz ? Ben cok yoruluyorum ya acikcasi birsey olcak diye yapamiyorum da az once banyoyu temizledim oldum bittm valla.hatta yarim kaldi oturdum dinleniyomm
Valla ben de az once soyledim sen ogret ben yaparim dedi. Korkuyorum yaparken belim felan cok agiriyorBen temizligi gecen hafta bilmeden yaptim hatta evi komple kaldirdim. Lekelenmem olmustu.. o yuzden suan elimi hic biseye surmuyorum sadece yemek yapiyorum. Esim sagolsun yardim ediyor
Hayirli olsun :) bende 2 kayiptan sonra ignelerle subatta kizimi kucagima almistim :) benzer seyler yasamaktayiz :) bunda da igne kullaniyo musun?Merhaba kızlar nasip olursa Temmuz annesi gözüküyorum bu ikinci bebeğim bir kızım var 10 aylık .... benimde ilk kızımdan önce kayıplarım vardı kızımda kan sulandırıcı iğne kullandım sağ salim aldım kızımı kucağıma çok şükür ... size tavsiyem hamişliğin keyfini sürün cidden gereksiz paronayaya hiç gerek yok bebişlerimizde içerde huzursuz oluyo biz ne kadar mutlu olursak bebeklerimizde o kadar mutlu olur herkesin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına alması dileğiyle arkadaşlar güzel hamişlik geçirelim inşallah
Ayyy cif ile yaptim valla domestos agir diye e neyle yapcaz yaaa aslinda maske alcaktim benn esim yapiyorda bu mesai gitti.yapayim dedim.kurtluyum isteKuzum esim yapiyor wc banyo temizligini domestos cif solumayin sakin kizlar dikkat edin
10 dk is yapıyorsam 20 dk dinleniyorum . çoğu zaman yapamıyorum . 2 gündür ayaklaninca ağrılarım oluyorYa kizlar bu temizlik isini napiyorsunuz ? Ben cok yoruluyorum ya acikcasi birsey olcak diye yapamiyorum da az once banyoyu temizledim oldum bittm valla.hatta yarim kaldi oturdum dinleniyomm
bu nasil bir hismis .surekli evham yapiyorum yaaa .pzt kan testine gdcem deger yukselmismi diye.korkuyorum azalicak diye yada kotu bisi olcak diye offffdgogus agrimda azaldi oda korkittuyo
Ben ersag diye bir markanın ürünlerini kullanıyorum keskin değil ve zarar vermiyor banAyyy cif ile yaptim valla domestos agir diye e neyle yapcaz yaaa aslinda maske alcaktim benn esim yapiyorda bu mesai gitti.yapayim dedim.kurtluyum iste
benim eşim biraz önce evi süpürdü. yoruldu uyudu kıyamammm... şimdi de çamaşırlr yıkandı uyandırıp onları astırıcam. ev de idare eder yani. bu durumda kimse gelmesn napayımmYa kizlar bu temizlik isini napiyorsunuz ? Ben cok yoruluyorum ya acikcasi birsey olcak diye yapamiyorum da az once banyoyu temizledim oldum bittm valla.hatta yarim kaldi oturdum dinleniyomm