2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim biraz önce evi süpürdü. yoruldu uyudu kıyamammm... şimdi de çamaşırlr yıkandı uyandırıp onları astırıcam. ev de idare eder yani. bu durumda kimse gelmesn napayımm
Benm ki de yapacaktı ama grip oldu ben ona bakıyorum suan . aman evim de dağınık olsun ne yapalım bebislerimiz sağlıklı olsuna

Hayirli olsun :) bende 2 kayiptan sonra ignelerle subatta kizimi kucagima almistim :) benzer seyler yasamaktayiz :) bunda da igne kullaniyo musun?
Bunda lekelenmem oldu canım ya kızım sürekli kucakta olunca sanırım progestan kullanıyorum yarın bitiyo dr gitcem yarın bakalım başlıycaz sanırım ... gerçekten aynı şeyleri yaşamışız senin kızın benimkindende küçük o zaman bizim bıdıklar süpriz oldu yaa bize

benim eşim biraz önce evi süpürdü. yoruldu uyudu kıyamammm... şimdi de çamaşırlr yıkandı uyandırıp onları astırıcam. ev de idare eder yani. bu durumda kimse gelmesn napayımm
Ayyy dogru soyluon valla benim ilk amaim isime devam edip yemek yapmak.daha fazlasina gucum yetmiyo napayim.

Ay kızlar ne oluyor bana yahu alrvtarafi çamaşır katladım nefes nefese kaldım temizlik ne olacak yarın is var eşime de eziyet etmek istemiyorum ay deli olmak işten değil

Selam kızlar Allah nasip ederse ben de temmuz annesi olacağım. Aşılama ile gebe kaldım. Dün testte silik çizgi görünce kan verdim 36.33 çıktı ama daha çok Yen'i allahım hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin artık sizlerden tavsiye alabilirim doktorum dün hemen Progestan başlattı ne olur ne olmaz zaten folik asiti 2 yıldır kullanıyorum her ay gebelik olacak diye bakalım

Hayırlı olsun canım inşallah kucağına almak nasip olur hepimize

Kesinlikle oyleee canim.bazen bende kafayi yiyesim geliyoo
Aynen canım ya bugüne kadar iyiydim bugün mal gibi oldum ağlayıp duruyorum iki haftadır haftasonlari evde yoktum ev elden gidiyor ama kolumu kaldıramıyorum. Annem sordu geçen gün yardıma ihtiyacın var mi diye ona da yok dedim. Eşime dedim evden git temizlik yapacağım diye adam şaşkın şaşkın suratıma bakıyor benim ne zararım var gibisinden. Bir bilse garibim ona sarmak üzereyim

Kızlarrr napıyosunuzzz pazar gününüz nası geçiyor ben de temizlik yapayım dedim ama sırtım birde karnımın içi çekildi sanki attım kendimi koltuğa şuan temizlik yapasım yok napıcaz böyle bilmem

En kotusu birine muhtac olmak iste ...bende cok esime sariyorum.onun ne sucu varsa.bu surec cok zor cok.

Valla ben de az once soyledim sen ogret ben yaparim dedi. Korkuyorum yaparken belim felan cok agiriyor

Valla eve ne misafir kabul edebilirim nede temizlik yaptirabilirim. Carsaflari degistirdim onu bile tedirginlikle yaptim. Heleki lekelenmem varken afedersiniz ama evi bisey goturse yinede yapamam yani 3 ay gececek. O zamanda esim esyalari ceker ben supurup silerim birsey olmaz. En kotu annemle kayinvalidemi cagiririm haftaya.. ben onlara haril haril temizlik yaparken iyidi gelip bir supurup silerler camlarim vs temizdi zaten yeni yapmistim. Hatta belkide dollenme zamani halilari yaymis olabilirim iyiki yikatmisim

Kendini lutfen zorlama, temizlik yaptin diye kimse sana madalya takmicak... İlac kullandigim halde gebelik ihtimalini bile gecen cumartesi kendimi mahvettim ve lekelenme yasadim. Bosver yat dinlen...

Kizlar onceden de prigestan kullandim uyku yapmiyordu. Simdi sabah 9-10 gibi kalkiyorum muhakkak 3-4 arasi uykum geliyor :-( isyerinde napacagim bilmiyorum sali iş başi olacak. Bu uyku hali ne kadar surerki

Tamam kuzum haklısın valla üstüme bi hırka alıp köşe koltuğa kuruluyorumm hemen
Eşinde yine halledebilir. Yazik benimkide hem dün calisti aksama kadar hemde bugün ogleye kadar gitti. Ama geldi alisveris yapip sonra camasirlari katladi yeni camasirlari asti yorulacak ama bebekten onemli degil

Valla oyle simdiye kadar yaptiklarimiza sayalim.icim icimi yesede yapmicam.yarin bi doktora cikayim da hayirlisi ile evi sonra dusuncem.

Selamün aleyküm kızlar cuma günü hastaneye gittim randevu almamıştım bir doktor boştu doktora girdim erkek doktordu aşağıdan muayene etmek istedi bende kabul etmedim şimdi yarın için randevu aldım bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…