- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 37
aaaaa yeminle benim de ilk çocuk aynı bi hevesle eşimde koştur koştur gitmiştik doktor daha 15 günlük çok erken daha sonra gelin deyip kaç hafta oyaladıacemiydik ozamanlar şimdi deneyimli mi olduk kii
Hamileliğinde sorun yoksa normal hayatına devam edebilirsin. Hatta son hafta cinsel ilişkiyi öneriyorlar doğumu kolaylaştırdığı için
temmuz anneleri hoşçakalın benim yine gebelik olmadi hayırlısı olsun herşeyin. sadece oğlumda hamile olduğumu öğrendikten sonra dr vitamin yazmıştı. şimdi duyduğum follikasit gebe kalmadan kullanmanız lazim diyorlar. böyle yapanlar oldu mu? yani adet olduğunuzda da içiyorsunuz dimi
Ben doktora gittim bana folik asit vermedi kendim mi alsam acaba
Devlette idi dokTor öyle bir şansım yok özele gidecem haftaiçi sorarımDru arayıp sorma şansın var mı canım bir danış yine de istersen ama folik asite gebeliği öğrendiğin an mutlaka başlatıyorlar diye biliyorum
Ay ben onu başka bir folik asit biliyordum şoktayim şuan :| bilseydim öbürkünü alırdım ya. Folbiola devami etsemElevit içeriğinde domuz jelatini barındırdığı ve firmanın yalanlamadığı ile ilgili haberler çıkmıştı geçen senelerde. Elevit değil de decaviti öneriyorlardı. Bir araştır istersen. Oğlum yurt dışında doğdu. Türkiye'deki arkadaşlarım onu kullanıyordu. Şimdilik multivitamine başlamadığım için araştırmadım daha. 12. Haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum.
Kızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .
Haftada 2 iyidir :)Benim doktorum hic sormadan kendi soyledi 12 hafta bitene kadar haftada en fazla 2, 35.haftaya kadar haftada en fazla 3 olabilir dedi. 35.haftadan sonra yasak dedi. Tabi su anki durumuma gore degerlendirme yapti, diger doktorlarin son haftalarda onerdigini duyunca sasirdim benimki niye yasakladi acaba..
Canim korkutmak istemem ama folik asit kullanimi cok onemli bence sen yine de kullanmaya basla suan zaten erken dönemdeyiz. Benim bir tanidigim kullanmadi ve cocukta beyin buyumesi oldu 2 yasinda 3 kez ameliyat oldu yeni konusuyor ve ancak adim atabiliyor. Bence hemen bir doktorla gorus ve baslaKızlar netten araştırdım folik asite hamilelikten önce baslamadiysaniz hamile kaldıktan sonra başlamanın bir anlamı yok diyor .
Kızlar netten araştırdım folik asite hamilelikten önce baslamadiysaniz hamile kaldıktan sonra başlamanın bir anlamı yok diyor .
geçen hafta pazartesi doktor gösterdi minicik bi karartı kese diyekeseyi ne zaman gordun canm sen yaaa benim deger 88 di iki gun once .keseyi gormeme daha cok var heralde dimi
ben o kadar yesem 100 kilo olurum heralde. normal hayatımda bile böyle yemiyorum. çok az yerim ben. mandalina yiyorum bu aralar.et yemeklerine özen gösteriyorum birde. muz yiyemiyorum uzun zamandır midemi bulandırıyorooo canım on numara beslenme şeklin ar senin dediklerinden sadece her sabah yumurta yemem tutuyo diğerlerinin hiç birini yemiyorum..
bende öncesinde kullanmaya başlamıştım folik asiti. zaten doktora gittiğimizde doktor hemen sordu folik asitin var mı yoksa yazayım diye. kullanmaya başla dediCanim korkutmak istemem ama folik asit kullanimi cok onemli bence sen yine de kullanmaya basla suan zaten erken dönemdeyiz. Benim bir tanidigim kullanmadi ve cocukta beyin buyumesi oldu 2 yasinda 3 kez ameliyat oldu yeni konusuyor ve ancak adim atabiliyor. Bence hemen bir doktorla gorus ve basla
hamile kalmadan 3 ay önce falan başlıyorsun ben 1 ay içebildim sadece. her gün 1 tane tok karnına içiyorsun. ben solgar ın folik asitini aldım. 30tl. içinde 100 adet var. doğalmıştemmuz anneleri hoşçakalın benim yine gebelik olmadi hayırlısı olsun herşeyin. sadece oğlumda hamile olduğumu öğrendikten sonra dr vitamin yazmıştı. şimdi duyduğum follikasit gebe kalmadan kullanmanız lazim diyorlar. böyle yapanlar oldu mu? yani adet olduğunuzda da içiyorsunuz dimi
Canim ben o beslenme sekliyle 6 kilo verdim üç ay da. Zararli seyler yemiyorum kilo almazsin o sekilde. Ekmek, patates ve pirinc tüketmiyorum mesela. Meyve yemezdim ama bebek icin yiyorum..ben o kadar yesem 100 kilo olurum heralde. normal hayatımda bile böyle yemiyorum. çok az yerim ben. mandalina yiyorum bu aralar.et yemeklerine özen gösteriyorum birde. muz yiyemiyorum uzun zamandır midemi bulandırıyor