2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliğinde sorun yoksa normal hayatına devam edebilirsin. Hatta son hafta cinsel ilişkiyi öneriyorlar doğumu kolaylaştırdığı için :KK66:

Rahimi uyardığı için doğum öncesi öneriyorlar ama ilk 12haftada her gebelikte düşük ihtimali olduğu için problem olmadığı halde dr yasaklamıştı cinsel ilişkiyi, bakalım bu defaki dr ne dicek ama biz uzak kalmayı tercih ediyoruz şimdilik:KK74:

temmuz anneleri hoşçakalın benim yine gebelik olmadi hayırlısı olsun herşeyin. sadece oğlumda hamile olduğumu öğrendikten sonra dr vitamin yazmıştı. şimdi duyduğum follikasit gebe kalmadan kullanmanız lazim diyorlar. böyle yapanlar oldu mu? yani adet olduğunuzda da içiyorsunuz dimi

Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah hayırlı zamanda nasip olur oğlunuza kardeş:emir_bebek:
Folik asite hamile kalmadan yaklaşık 3ay önce başlamak gerek diyor drlar evet ben öncesinde kullandım bu hamileliğimde, diğerinde kullanmaya zamanım olmamıştı:KK51:

Elevit içeriğinde domuz jelatini barındırdığı ve firmanın yalanlamadığı ile ilgili haberler çıkmıştı geçen senelerde. Elevit değil de decaviti öneriyorlardı. Bir araştır istersen. Oğlum yurt dışında doğdu. Türkiye'deki arkadaşlarım onu kullanıyordu. Şimdilik multivitamine başlamadığım için araştırmadım daha. 12. Haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum.
Ay ben onu başka bir folik asit biliyordum şoktayim şuan :| bilseydim öbürkünü alırdım ya. Folbiola devami etsem

Kızlar netten araştırdım folik asite hamilelikten önce baslamadiysaniz hamile kaldıktan sonra başlamanın bir anlamı yok diyor .

Kızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .

Benim doktorum hic sormadan kendi soyledi 12 hafta bitene kadar haftada en fazla 2, 35.haftaya kadar haftada en fazla 3 olabilir dedi. 35.haftadan sonra yasak dedi. Tabi su anki durumuma gore degerlendirme yapti, diger doktorlarin son haftalarda onerdigini duyunca sasirdim benimki niye yasakladi acaba..

Benim doktorum hic sormadan kendi soyledi 12 hafta bitene kadar haftada en fazla 2, 35.haftaya kadar haftada en fazla 3 olabilir dedi. 35.haftadan sonra yasak dedi. Tabi su anki durumuma gore degerlendirme yapti, diger doktorlarin son haftalarda onerdigini duyunca sasirdim benimki niye yasakladi acaba..
Haftada 2 iyidir :)

Kızlar netten araştırdım folik asite hamilelikten önce baslamadiysaniz hamile kaldıktan sonra başlamanın bir anlamı yok diyor .
Canim korkutmak istemem ama folik asit kullanimi cok onemli bence sen yine de kullanmaya basla suan zaten erken dönemdeyiz. Benim bir tanidigim kullanmadi ve cocukta beyin buyumesi oldu 2 yasinda 3 kez ameliyat oldu yeni konusuyor ve ancak adim atabiliyor. Bence hemen bir doktorla gorus ve basla

Eklentiler

• IMG_20161106_095630.jpg
    IMG_20161106_095630.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 36
ooo canım on numara beslenme şeklin ar senin dediklerinden sadece her sabah yumurta yemem tutuyo diğerlerinin hiç birini yemiyorum..
ben o kadar yesem 100 kilo olurum heralde. normal hayatımda bile böyle yemiyorum. çok az yerim ben. mandalina yiyorum bu aralar.et yemeklerine özen gösteriyorum birde. muz yiyemiyorum uzun zamandır midemi bulandırıyor

Canim korkutmak istemem ama folik asit kullanimi cok onemli bence sen yine de kullanmaya basla suan zaten erken dönemdeyiz. Benim bir tanidigim kullanmadi ve cocukta beyin buyumesi oldu 2 yasinda 3 kez ameliyat oldu yeni konusuyor ve ancak adim atabiliyor. Bence hemen bir doktorla gorus ve basla
bende öncesinde kullanmaya başlamıştım folik asiti. zaten doktora gittiğimizde doktor hemen sordu folik asitin var mı yoksa yazayım diye. kullanmaya başla dedi

temmuz anneleri hoşçakalın benim yine gebelik olmadi hayırlısı olsun herşeyin. sadece oğlumda hamile olduğumu öğrendikten sonra dr vitamin yazmıştı. şimdi duyduğum follikasit gebe kalmadan kullanmanız lazim diyorlar. böyle yapanlar oldu mu? yani adet olduğunuzda da içiyorsunuz dimi
hamile kalmadan 3 ay önce falan başlıyorsun ben 1 ay içebildim sadece. her gün 1 tane tok karnına içiyorsun. ben solgar ın folik asitini aldım. 30tl. içinde 100 adet var. doğalmış

Merhaba kızlar nasip olursa Temmuz annesi gözüküyorum bu ikinci bebeğim bir kızım var 10 aylık .... benimde ilk kızımdan önce kayıplarım vardı kızımda kan sulandırıcı iğne kullandım sağ salim aldım kızımı kucağıma çok şükür ... size tavsiyem hamişliğin keyfini sürün cidden gereksiz paronayaya hiç gerek yok bebişlerimizde içerde huzursuz oluyo biz ne kadar mutlu olursak bebeklerimizde o kadar mutlu olur herkesin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağına alması dileğiyle arkadaşlar güzel hamişlik geçirelim inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️

Gunaydin anneler, folik asitten bahsedilmis. Gebe kalmadan 3 ay once baslanilmasi iyi ama kullanilmadiysa gec kalinmis sayilmaz. Diger 3 cocugumda hamile kalinca basladim bunda daha once basladim. Bence kullanmayanlar bugunden baslasin. Kendisi kucuk etkisi buyuk...

ben o kadar yesem 100 kilo olurum heralde. normal hayatımda bile böyle yemiyorum. çok az yerim ben. mandalina yiyorum bu aralar.et yemeklerine özen gösteriyorum birde. muz yiyemiyorum uzun zamandır midemi bulandırıyor
Canim ben o beslenme sekliyle 6 kilo verdim üç ay da. Zararli seyler yemiyorum kilo almazsin o sekilde. Ekmek, patates ve pirinc tüketmiyorum mesela. Meyve yemezdim ama bebek icin yiyorum..

Canim Acıbadem hstnenin doktorunun videosunu izledim hamilelikte folik asit kullanimi yazınca çıktı . çocuğun omuriligi 5 haftada oluşMuş olduğu için geç kalınmıştır diyor ve folik asit kullanıp da bu hastalığa yakalanlarda var dedi kafam çok karıştı doktora gidecem

X