Ay yandık insallah oyle olmaz bizdeBiraz arastirdim da bazi vucutlar bebekteki butun gelismeleri hissediyormus bazi kadinlar 9 ay boyunca hissetmis
çok sevindim canım hadi hayırlısı süperKizlar dun kesem gorunmedi dedim ya bugun baska hastaneye gttm sukur kesemiz gorundu
Süper canım darısı kalp atîslarınaKizlar dun kesem gorunmedi dedim ya bugun baska hastaneye gttm sukur kesemiz gorundu
Cok saol cnm bnmçok sevindim canım hadi hayırlısı süper
Insallh cnm bnmSüper canım darısı kalp atîslarına
aminnnteşekkür ederimmmm ... Allahım Hepimizinki sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kaç haftalık olduğunu öğrendin mi canım bende öğreneli 4 gün oldu ☺Merhaba kızlar allah nasip kısmet ederse bende temmuz annesi olucam.3 gün önce ögrendim bende
Pazartesi gidicem doktora canım,3kasimda saglik ocaginda baktirdim iste 771.5 cikti 4bucuk haftalik falan dedi.bakalim pazartesi gidicem kadın doguma insallah güzel gider hersey hepimiz icinKaç haftalık olduğunu öğrendin mi canım bende öğreneli 4 gün oldu ☺
Amin canım ins güzel sonuclar alırızPazartesi gidicem doktora canım,3kasimda saglik ocaginda baktirdim iste 771.5 cikti 4bucuk haftalik falan dedi.bakalim pazartesi gidicem kadın doguma insallah güzel gider hersey hepimiz icin
Aminnnn canımmmAmin canım ins güzel sonuclar alırız
Dogum tarihlerimiz ayni canim :) keseyi ne zaman gorceeenMerhaba kızlar allah nasip kısmet ederse bende temmuz annesi olucam.3 gün önce ögrendim bende
Bilmiyorumki canım daha ilk kontrole gitcem pazartesi,bakalım ne olcak ne bitcek.bide bisey sorucam ya benim sag kasigimda agri oluyo normalmiki sende oluyomuDogum tarihlerimiz ayni canim :) keseyi ne zaman gorceeen
Kizlar dun kesem gorunmedi dedim ya bugun baska hastaneye gttm sukur kesemiz gorundu
Benimde bugun sag tarafim agriyor. Genelde normalmisBilmiyorumki canım daha ilk kontrole gitcem pazartesi,bakalım ne olcak ne bitcek.bide bisey sorucam ya benim sag kasigimda agri oluyo normalmiki sende oluyomu
İnsallah canım ya normal olsunda ağrısın..Benimde bugun sag tarafim agriyor. Genelde normalmis