Canim stresten uzak dur..kendi kendini telkin et benimde agrilarim oluyor zaman zaman rahim buyuyor bebis olusuyor ondandir kuzum lekelenme olmaddigi surece normal bu hafif agrilar canimGünaydın kızlar
Dün çok kasıklarım agrıdı aksam saat 21:30 da uyumusum sabah 06:00 ev tasınmaya baslandı bende işe geldim yazık kocam herseyi tek basına yapıyor ama dün cok bagırıp agladımsinirlerim bozuldu kasıklarım da birazcık agrım var inş birşey olmas
Canim sende benim gibi erken ogrenenlerdensin..deger 2 gunde bir katlaniyor hayirlisiyla insallah birsey olmaz.herhangi bir rahatsizligin varmi bilindikherkese hayırlı sabahlar ben dün kan tsti verdim 148 çıktı acıkcası çok tedirginim düşük olacak diye hayırlısı olsun inş dr bir sıkıntın yoksa 10 gün sonra gel keseyi görelim ona göre tedaviye başlıyalım benim gebeliğim yüksek riskli gebelik oluyor
Hayirlisi olsun canim daha 6. Haftada goruluyorsun 8 haftaya kadar netlesir bazi bebisler kalp atisini gec gosteriyor..kese buyumuyor.kalbini ferah tut ve olumlu dusun lutfen..zaten kotu birsey olacaksa bunu yasicaksin onune gecilmez..ama suan bebisinin morele ve guzel dusuncelere ihtiyaci var.drlar zaten 3 aya kadar net konusmuyorlar hep olumsuz bakiyorlarGunaydin arkadaslar ben de yeni doktordan geldim. Kanamam olmustu gecen hafta progestan kullaniyordum. Doktorum kesenin yapisi istedigim gibi degil dedi , daha oval olmasi gerekiyormusicinde olusum görüyorum ama kalp atisini gormem gerekirdi gormuyorum suan dedi bende durumlar kotu sanirim.
benim 6 düşükğüm ve mol gebeliğim var tabi iki tane sağlıklı çocuğum var binlerce şükürCanim sende benim gibi erken ogrenenlerdensin..deger 2 gunde bir katlaniyor hayirlisiyla insallah birsey olmaz.herhangi bir rahatsizligin varmi bilindik
Kuzum ya bende 4 gundur gobekten yapiyorum sagli sollu degistirdimde bacagami gecsem acaba bugun diyorum.ben aksam vuruyorum sabah aspirin iviyorum sen nasil kullaniyorsun canim.birde benimde morardi dr enjekte ettiginde bittiginde iyice bekle bastir dedi..alisicaz insallah canimGöbekten yapiyorum dun yaptigim yer kanadi sonra sisti morardi korktum acile gittik doktor derinin alti kan dolmus dedi korkulacak bisey degil bizdede oluyor bazen dedi ama bayagi morardi ve cok agriyor oturup kalkarken .. Daha 240 tane igne var :-/
Saol canım çok şükür leke yok afedersin açık sarı akıntım var birazCanim stresten uzak dur..kendi kendini telkin et benimde agrilarim oluyor zaman zaman rahim buyuyor bebis olusuyor ondandir kuzum lekelenme olmaddigi surece normal bu hafif agrilar canim
Allah bagislasin canim dusuklerin sebebi pihtilasmami canim rabbim insallah sagliklica dogmasini nasip etsinbenim 6 düşükğüm ve mol gebeliğim var tabi iki tane sağlıklı çocuğum var binlerce şükür
Depresif psiko manyak olduk bende takiyorum bazen kum torbasi gibi boks yapiyorum adamla oda guluyo sinir oluyorumdün en son kendimi kumandayı ya eşime ya televizyona atmakta kararsızken yakaladım. aldım en son sehpaya vurdum kumandayı sertçe...gözlerimden ateş fışkırıyordu sanırım. neler oluyor banaaa
canım kocam televizyona değil bana at diyor garibimm. çok seviyorum yaaaa
Dr un bilgisi varsa pihtilasma icin kan ver canim 1.5 ay sonra cikiyor sonuclar..onlemini erken alirsin..rica ederim canim birbirimize destek olmak icin buradayiz :)tam belli değil ama buyük bir ihtimalle pıhtılaşma bu arada güzel dileklerin içic saol
bu konuda cok dr gittim şuan keseyi görmeden bişey yapamam kimyasal dış gebelik olabilir diyo birde ben oğlumda kan sulandırıcı iğne kullandım yani şuan beklemekten başka bişey gelmiyor elimden ama çok şiddetli olmasada ağrılarım varDr un bilgisi varsa pihtilasma icin kan ver canim 1.5 ay sonra cikiyor sonuclar..onlemini erken alirsin..rica ederim canim birbirimize destek olmak icin buradayiz :)
Carsamba aksami benimde 148 di dun aksam baktirdim 366 ydi. Doktorunuz degeri dusuk mu buldu, benimde kasik agrilarim varbekleyip görecez siz nasılsınız durumun gebeliğin ne durumda
ben öyle hesaplamayı bilmiyorum. geçen hafta pazartesi keseyi gördük. bu pazartesi de kalp atışını dinleyelim geiln dedi doktor. nasıl oluyor o hesapBence bir süre sonra alışcaz bu kadar zor olmaz diye düşünüyorumAmin canım o kalbi bir duysak ben tam 6. haftayı doldurmuş olacağım gittiğim haftaya çarşamba gideceğim umarım duyarız ben keseyi 4+5 de gördüm canım sen?
Bir önceki adet gününden hesaplıyorsun canım ben mesela en son 28 eylülde adet oldum bugün 5+3 bebişim buna göre hesaplanıyor.ben öyle hesaplamayı bilmiyorum. geçen hafta pazartesi keseyi gördük. bu pazartesi de kalp atışını dinleyelim geiln dedi doktor. nasıl oluyor o hesap
kızlr neden iğne kullanıyorsunuzKuzum ya bende 4 gundur gobekten yapiyorum sagli sollu degistirdimde bacagami gecsem acaba bugun diyorum.ben aksam vuruyorum sabah aspirin iviyorum sen nasil kullaniyorsun canim.birde benimde morardi dr enjekte ettiginde bittiginde iyice bekle bastir dedi..alisicaz insallah canim
adetin ilk günü mü son günü mü? doğum gününü ilk tarihe göre belirliyoruz ya. bende 26 eylülde olmuştumBir önceki adet gününden hesaplıyorsun canım ben mesela en son 28 eylülde adet oldum bugün 5+3 bebişim buna göre hesaplanıyor.
Bende ayni sabah coraspirin folik asit aksam 8de igne gece yatarkende progestani aliyorum .. Benim okudugum her yerde bastirmayin igneyi cektikten sonra hic bir sekilde dokunmayin diyor..Kuzum ya bende 4 gundur gobekten yapiyorum sagli sollu degistirdimde bacagami gecsem acaba bugun diyorum.ben aksam vuruyorum sabah aspirin iviyorum sen nasil kullaniyorsun canim.birde benimde morardi dr enjekte ettiginde bittiginde iyice bekle bastir dedi..alisicaz insallah canim
Kan pıhtılaşmasındankızlr neden iğne kullanıyorsunuz