2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ayni sabah coraspirin folik asit aksam 8de igne gece yatarkende progestani aliyorum .. Benim okudugum her yerde bastirmayin igneyi cektikten sonra hic bir sekilde dokunmayin diyor..
10 tane igneden 1i morardi 11. Biraz kötü oldu oda damara denk geldi demekki ..
Ben göbekten devam edecegim simdilik bacak daha zor geliyor ..
Haklisin valla yok canim yani igne icerdeyken hemen cekme bitir bir 5 sn kadar bekle sonra cek dedi bastir derken igne kapaniyoya kendiliginden onu dedim :)

Haklisin valla yok canim yani igne icerdeyken hemen cekme bitir bir 5 sn kadar bekle sonra cek dedi bastir derken igne kapaniyoya kendiliginden onu dedim :)
Igneyi kapattirmiyorum walla 2-3damla kaliyo cekiyorum cok yaniyor igneyi ben yavas yavas cekiyorum kapaninca igne kendi atiyor :KK43: Bu hafta söyleyecegim doktora birsey olur mu diye :-/

bu konuda cok dr gittim şuan keseyi görmeden bişey yapamam kimyasal dış gebelik olabilir diyo birde ben oğlumda kan sulandırıcı iğne kullandım yani şuan beklemekten başka bişey gelmiyor elimden ama çok şiddetli olmasada ağrılarım var
Anladim canim hayirlisi suan bende kese gormedim sali gidicem ama 5 gundur basladim kan sulandiriciya..hepimizin hakkinda hayirlisi canim..

Igneyi kapattirmiyorum walla 2-3damla kaliyo cekiyorum cok yaniyor igneyi ben yavas yavas cekiyorum kapaninca igne kendi atiyor :KK43: Bu hafta söyleyecegim doktora birsey olur mu diye :-/
Benimde clexna yakiyor igne girerken degilde enjekte etmeye baslayinca gozlerim yasarmaya basliyo :) yeterki saglikli olsunlarda o kalplerin pit pit atisini duyalimda tek istegim

Benimde clexna yakiyor igne girerken degilde enjekte etmeye baslayinca gozlerim yasarmaya basliyo :) yeterki saglikli olsunlarda o kalplerin pit pit atisini duyalimda tek istegim
Evet igneyi enjekte ederken yaniyor o yuzden kendi kapanmasina izin vermiyorum tak diye kapanip igneyi atiyor daha feci yakiyor ..
Aynen canim ya napalim artik 8 ay kaldi :KK66:

Al_pi Melissa81 Allah kolaylık versin. Kan pıhtılaşma testi gebe iken de yapılıyor mu? Sonuç ne kadar sürede belli oluyor?

Al_pi Melissa81 Allah kolaylık versin. Kan pıhtılaşma testi gebe iken de yapılıyor mu? Sonuç ne kadar sürede belli oluyor?
Yapiliyor ama doktorlar kesin sonuc vermedigini gebe kalmadan önce yapilmasinin daha saglikli sonuc verecegini soyluyorlar ..
40 gune yakin ben bekledim sonuc icin özelde cabuk cikiyor ama cok pahali testler arastirma hastanesinde yaptirmistim ben ..

Hayirlisi olsun canim daha 6. Haftada goruluyorsun 8 haftaya kadar netlesir bazi bebisler kalp atisini gec gosteriyor..kese buyumuyor.kalbini ferah tut ve olumlu dusun lutfen..zaten kotu birsey olacaksa bunu yasicaksin onune gecilmez..ama suan bebisinin morele ve guzel dusuncelere ihtiyaci var.drlar zaten 3 aya kadar net konusmuyorlar hep olumsuz bakiyorlar
Cok tesekkur ederim arkadaslar desteginiz icin , coklu alinti yapmaya calistim umarim basarmisimdir. Bol bol dinlenip haftaya tekrar gidicem artik kaderde ne varsa , onune gecmemiz mumkun degil . Hayirlisi artik :110:

Yapiliyor ama doktorlar kesin sonuc vermedigini gebe kalmadan önce yapilmasinin daha saglikli sonuc verecegini soyluyorlar ..
40 gune yakin ben bekledim sonuc icin özelde cabuk cikiyor ama cok pahali testler arastirma hastanesinde yaptirmistim ben ..
bilgili olsaydım bende yaptırırdım o testi ne olacak şimdi bilemedim:işsiz::işsiz::KK1:hakkımızda hayırlsıı

bilgili olsaydım bende yaptırırdım o testi ne olacak şimdi bilemedim:işsiz::işsiz::KK1:hakkımızda hayırlsıı
Testi yaptirmakta kolay degil canim 3 kere hamile kalacaksin sonra 3 kere o bebek düsecek ki yapsinlar böyle bi mantik var benim iki düsükte bile yalan soyledik 3 dedikte yaptirdilar :-/
Rabbime emanet igneyi yaparken bile düsük yasayan var :KK66:
Pazartesine az kaldi sen duy ki carsamba da ben duyayim insallah ☺

Testi yaptirmakta kolay degil canim 3 kere hamile kalacaksin sonra 3 kere o bebek düsecek ki yapsinlar böyle bi mantik var benim iki düsükte bile yalan soyledik 3 dedikte yaptirdilar :-/
Rabbime emanet igneyi yaparken bile düsük yasayan var :KK66:
Pazartesine az kaldi sen duy ki carsamba da ben duyayim insallah ☺
aminn inşallah duyarız

X