2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu nasil bir hismis .surekli evham yapiyorum yaaa .pzt kan testine gdcem deger yukselmismi diye.korkuyorum azalicak diye yada kotu bisi olcak diye offffd gogus agrimda azaldi oda korkittuyo

bu nasil bir hismis .surekli evham yapiyorum yaaa .pzt kan testine gdcem deger yukselmismi diye.korkuyorum azalicak diye yada kotu bisi olcak diye offffd gogus agrimda azaldi oda korkittuyo
hiç korkma allahın izniyle hiç bir şey olmayacak. bende pazartesiyi bekliyorum kalp atımı için. 40.ya yazıyorum belki de ama napaymmm heyecanlıyımm

hiç korkma allahın izniyle hiç bir şey olmayacak. bende pazartesiyi bekliyorum kalp atımı için. 40.ya yazıyorum belki de ama napaymmm heyecanlıyımm

Sizinle aramizda 1 gun gozukuyor, keseyi ne zaman gormustunuz? Benim doktorum 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icin

Bende ilk defa gittim devlete küçücuk odada 4 5 kadın aynı odada ultrasona giriyoruz filan sinir oldum özele gidecem ama bulunduğum yerde iyi bir doktor bulamadım.
kızlar bende kalp atımını duyana kadar devlete gidicem. ilçede oturuyorum sonra izmirde özelde bi doktor bulmaya çalışıcam. ama devlette tek başıma muayene oluyorum doktorum çok iyi gerçi daha iki kere gittim ama ilgili sevdim keretayı.

Sizinle aramizda 1 gun gozukuyor, keseyi ne zaman gormustunuz? Benim doktorum 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icin
merhaba ben geçen hafta pazartesi gittim küçücük bi karartıya kese dedi doktor. bu pazartsi içinde gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. bakalım duyabilecek miyiz?

iyi akşamlar kızlarrr bende bu salı gidicem bakalım acaba erkenmi gidiyorum daha beklesemmi diye düşünüyorum test yaptıntan ne kadar sonra gittiniz doktora , birde benimde karnım da bi hareketlenme var gibi adetim 9 gün geçti neler oluyo içimde anlamış değilim

Ben ogrendikten sonraki gun gittim, regl gunumun sonraki gunuydu. Aslinda ekranda ben kararti gordum ama baska bi yumurta yada kist falanmiydi bilmem haftaya gel dedi banada. Simdi 4+4 üm. Gerci rahmin temiz dedi.. doktorlarida anlamak zor bazen

3 gün gecikmişti doktora gittiğimde. evde test yaptım iki çizgi olunca sabahına doktora gittik. git bence sende

Ben de testten sonra hemen gittim.ben cede hemen git :) doktordan duymak farkli bi heyecandi benim icin

Ben ogrendikten sonraki gun gittim, regl gunumun sonraki gunuydu. Aslinda ekranda ben kararti gordum ama baska bi yumurta yada kist falanmiydi bilmem haftaya gel dedi banada. Simdi 4+4 üm. Gerci rahmin temiz dedi.. doktorlarida anlamak zor bazen
Kuzum işte en çok ona sinir oluyorum sürekli aynı şey bugün git şu gün gel insanı da merakta bırakıyolar

Kızlar peki ben 4 5 kişi ile ayni odada muayene olunca doktora sormadım siz sordunuz mu ilişkiye girmek yasak mı ne dedi doktorunuz nelere dikkat etmeli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…