2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar benim göğüslerim deki hassasiyet azaldı neredeyse yok oldu. Eşim kan sulandırıcidan olabilir dedi korkmalı miyim bilemedim şimdi. Iki kayiptan sonra insan psikopat oluyor demekki. Biraz ağrı var kasiklarimda arada bir bulantı oluyor.

Ne guzel keseyi gormussun masallah, kalp atislarinida duyarsin insallah ben devlete gitmiyorum malesef ilgisizlikleri beni delirtiyor iyi bir doktor bulamadim. Ozele gidiyorum zaten tedaviyle kaldim, üç ay olmuştu bu doktorum çok memnunum

Cok telas halindeyiz benim kaybim olmadi ama cevremde gorduklerim bile bana yetiyor... İnsallah saglikli olacak inaniyorum

Hic korkma ilk gunlerdeki agri gibi yogun olmuyor yavas yavas geciyor zaten herkestede boyledir yoksa 9 ay agri olsa nasil yatip kalkacagiz dusunemiyorum ☺
Bendede bayagi azaldi cunku ama korkmuyorum biz tedirgin olmayalim ki hissetmesinler
Bende senin gibiyim korkuyorum iki kayiptan sonra ama korkmuyormus gibi davraniyorum ..

Cok telas halindeyiz benim kaybim olmadi ama cevremde gorduklerim bile bana yetiyor... İnsallah saglikli olacak inaniyorum
Evet resmen telaş ediyorum kendim de biliyorum ama elimde değil eşim e söylemiyorum artık i benden çok üzülüyor hem duruma hem de benim halime sakın görünmeye çalıştıkça tuhaf bir insan oluyorum

Bilmiyorumki canım daha ilk kontrole gitcem pazartesi,bakalım ne olcak ne bitcek.bide bisey sorucam ya benim sag kasigimda agri oluyo normalmiki sende oluyomu
Canim bendeagri sizi birsey yokkkk ama herkesin bunyesi farkli kasik agrilari normaldir bencewe

Valla şizofren olacağız bu gidişle hayırlısını istiyorum elbette ama zor oluyor be bileyim. Diğer hamileliklerde kürtaj a kadar geçmemişti göğüs hassasiyeti ondan şey ettim galiba

Valla şizofren olacağız bu gidişle hayırlısını istiyorum elbette ama zor oluyor be bileyim. Diğer hamileliklerde kürtaj a kadar geçmemişti göğüs hassasiyeti ondan şey ettim galiba
Sanirim bi 8 ay daha var erkenden delirmeyelim ☺Bende senin gibiyim hersye takiyorum ama olacagin önune gecilmiyor deyip sonra kendimi toparliyorum

Bende ilk defa gittim devlete küçücuk odada 4 5 kadın aynı odada ultrasona giriyoruz filan sinir oldum özele gidecem ama bulunduğum yerde iyi bir doktor bulamadım.

Sanirim bi 8 ay daha var erkenden delirmeyelim ☺Bende senin gibiyim hersye takiyorum ama olacagin önune gecilmiyor deyip sonra kendimi toparliyorum
Her sabah bunaltim olur bu sabah uyandim yok nerdeyse aglicaktim çocuğa birsey mi oldu diye yemek yedikten sonra başladı eşim teselli etti sagolsun her dk ultrasonla gezmek istiyorum

Her sabah bunaltim olur bu sabah uyandim yok nerdeyse aglicaktim çocuğa birsey mi oldu diye yemek yedikten sonra başladı eşim teselli etti sagolsun her dk ultrasonla gezmek istiyorum
Eve ultrason cihazimi alsak ne yapsak ☺ Benim hic bir belirti yok sadece cok usuyorum ve cok acikiyorum goguslerimde az aciyor eskiye gore :-/

Eve ultrason cihazimi alsak ne yapsak ☺ Benim hic bir belirti yok sadece cok usuyorum ve cok acikiyorum goguslerimde az aciyor eskiye gore :-/
Benim midem çok kötü oluyor göğüslerim çok acıyor ve cok Üşüyorum . Teyzem ile ayni anda hamile kaldık o amerika da 3 ay dolmadan ultrasonla bakmiyorlarmis ve sadece 9 ay boyunca 3 kere bakiyolar onları düşününce sukrediyprum.

Evet canim yurtdisinda öyle zararli derlermis biz de her gun gitsek illa bak deriz bisi var mi diye ☺
Midem iyi simdilik ama insan takintili olunca niye bulanmiyo saglikli degil mi diyoruz bulanmaya baslayincada ahh nerden dedim diyecegim ☺

Benim de bugun diger gunlere gore cok fazla belim agridi, hala agriyor. Azicik ayakta kalsam veya rahat oturamasam hemen basliyor.

Bir de benle ayni haftada olanlari doktor onumuzdeki hafta kalp atisi icin cagirmis, benim doktorum persembe gunu keseyi gordugumuzde 2 hafta sonra gel dedi, o aklima takiliyor

Doktorlar garantiye almak icin cogunluk keseden sonra iki hafta sonra gelin derler ..
Herkesi her hafta cagirmazlar zaten merak etmeyin

Selam kizlar benim de ağrılar azaldı.yine ara-sıra oluyor ama gecen haftaya göre çok az.ekşime ve yanma da azaldi.göğüs hassasiyeti ve kalbimde hizli carpma devam ediyo ama o da azaldi sanki.sali gunune kadar nasil beklicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…