merhaba cnm, ben hatta fazlasiyla yasadim o adet olacakmış gibi sancilari. Normalde bir iki gun kala gelen agrilar bir hafta oncesinden baslayinca anladim hamile oldugumu.Selam kizlar henuz bat 10 gun var ama bende sanki adet olucakmis gibi agrilar var belim Karnım falan bu durumu yasayip hamile olduğunu öğrenen var mi
canim daha zamani vardır uzme kendini kimisi daha gec duyuluyor çokmu kanaman olmuştuGunaydin arkadaslar ben de yeni doktordan geldim. Kanamam olmustu gecen hafta progestan kullaniyordum. Doktorum kesenin yapisi istedigim gibi degil dedi , daha oval olmasi gerekiyormusicinde olusum görüyorum ama kalp atisini gormem gerekirdi gormuyorum suan dedi bende durumlar kotu sanirim.
Evet benim eşimde iyi dayanıyor vallahi kendimi kaybediyorum dün resmen kocamdan nefret ettim yani adamda sarılıyor aglama gel yüzünü yıkayım diyor ben hala hakaret ediyorumHep bu hormonlar canim gereksiz yere bende bagiriyorum
Esim valla iyi dayaniyor.ama engel olamiyorum
amin canım amin suana kadar kanama leke yok ama sızlıyor kasıklarımBende de agrilar hafif devam ediyor ama bi zaten hep olacakmis yeterki kanama vs olmasin
Benimde aynı şekilde ilaçlarım canım 16 sinda gideceğim kalp atışı için şükür ben pko olmasına rağmen kolay hamile kalıyorum elhamdülillah. Ama biz genetiğe gidenemedn geldi miniğimGittik tüm tetkikler yapildi kan pihtilasmasi cikti 9 ay igne vurulacagim ..
Zaten aspirin de verdi simdilik boyle devam kalp atisindan sonra test yapilip ilaclar ona gore yukseltilip/alçaltilacak iste ..
Kayiplar bir yana hemen gebe kalamamak en zoru ..
Az olmustu lekelenme seklindeydi , haftaya tekrar cagirdiKanaman baya çok mu olmuştu lekelenme şeklinde mi? Allah hayirlisini versin 7.-8. Haftaya kadar beklemelisin bence
Bende oyleyim canim dakikam dakikama uymuyor.bazen sarilmasinj dokunmasini bile istemiyorum.allahim cocuk sahibi olalim derken esimizden olacagiz.Evet benim eşimde iyi dayanıyor vallahi kendimi kaybediyorum dün resmen kocamdan nefret ettim yani adamda sarılıyor aglama gel yüzünü yıkayım diyor ben hala hakaret ediyorumkoca evi tek başına topladı adamcağız şimdi hala tasıyor ben erkenden yattım uyuydum işe geldim oturuyorum o ayak üstünde ve telefon açmış ben hallederim sen gelene kadar diyor kıyamam valla iyice saçmaladım. Çok bagırdım leke kanama falan yok ama agrım var inş birşey olmas
Beni uzen kesenin seklini begenmedim demesi olmasi, bundan once ki de dusuk olunca oyi dusunemiyorum artik.canim daha zamani vardır uzme kendini kimisi daha gec duyuluyor çokmu kanaman olmuştu
Haftaya tekrar cagirdi canim, ama umitsiz konustu. Progestan hap aliyorum devam et ona dedi bitene kadar.Hic moralini bozma belki kanama alani vardir o kesenin yapisini bozuk gosteriyordur ilac kullanmaya devam edecekmisiniz progestan hapi veya ignesini..
Tekrar ne zamana cagirdi peki ?Kalp atisi 8veya 9uncu haftalarda bile duyulabiliyor
HahahahahBende oyleyim canim dakikam dakikama uymuyor.bazen sarilmasinj dokunmasini bile istemiyorum.allahim cocuk sahibi olalim derken esimizden olacagiz.
olusum var demiş ama canim bidaha nezaman çağırdı? dinlen kendini yorma duycan hayırlısıyla bak ben 6inci haftayi geçtim daha yeni ama pazartesi gitcem garanti olsun die doktor öyle çağırdı hepimiz duycaz allahın izniyleBeni uzen kesenin seklini begenmedim demesi olmasi, bundan once ki de dusuk olunca oyi dusunemiyorum artik.
Bizim bir tanidigimiza da oyle dediler ama dün dogum yapti..doktorlarda bazen cok acimasiz olabiliyor kesenin icinde bebek varsa ve kalp atisida duyulursa kesenin seklinin onemi kalmaz. Bu arada benimde regl tarihimden once lekelenmelerim oldu suan yok amaBeni uzen kesenin seklini begenmedim demesi olmasi, bundan once ki de dusuk olunca oyi dusunemiyorum artik.
Onlem amacli vermistir doktorun zaten .. Gebelikte de yapiyorlar zaten pihtilasmayla ilgili testleri .. Cok sukur canim saglikla kucagina almak nasip olsun ..Benimde aynı şekilde ilaçlarım canım 16 sinda gideceğim kalp atışı için şükür ben pko olmasına rağmen kolay hamile kalıyorum elhamdülillah. Ama biz genetiğe gidenemedn geldi miniğim
Amin canım hepimizin. Sen iğneleri nereden yapıyorsunOnlem amacli vermistir doktorun zaten .. Gebelikte de yapiyorlar zaten pihtilasmayla ilgili testleri .. Cok sukur canim saglikla kucagina almak nasip olsun ..
Doktorlarin bazisi garanticidir o yuzden hic olumlu konusmazlar sen ümitli ol belki haftaya hersey yolunda gider belli mi olur .. Cok yorma kendini dinlen bol bol haftaya kadar ..Haftaya tekrar cagirdi canim, ama umitsiz konustu. Progestan hap aliyorum devam et ona dedi bitene kadar.
aminnnslm kızlar bende bugun hamile oldugumu öğrendım ve aranıza katıldım Allah sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Göbekten yapiyorum dun yaptigim yer kanadi sonra sisti morardi korktum acile gittik doktor derinin alti kan dolmus dedi korkulacak bisey degil bizdede oluyor bazen dedi ama bayagi morardi ve cok agriyor oturup kalkarken .. Daha 240 tane igne var :-/Amin canım hepimizin. Sen iğneleri nereden yapıyorsun
tebrklerrrr.. inşallahhhİnşallah bende Temmuz'da kucağıma alacağım
Göbekten yapiyorum dun yaptigim yer kanadi sonra sisti morardi korktum acile gittik doktor derinin alti kan dolmus dedi korkulacak bisey degil bizdede oluyor bazen dedi ama bayagi morardi ve cok agriyor oturup kalkarken .. Daha 240 tane igne var :-/