- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
doktor mu yatmanı istedi? kitap falan oku bari sıkıntıya iyi gelir. zamanda çabuk geçer anlamazsın bileGünaydınn yatışa devam bir gün daha sıkıntıdan patladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor mu yatmanı istedi? kitap falan oku bari sıkıntıya iyi gelir. zamanda çabuk geçer anlamazsın bileGünaydınn yatışa devam bir gün daha sıkıntıdan patladım
Sagol canim ☺Allah yardimcin olsun canim
dün en son kendimi kumandayı ya eşime ya televizyona atmakta kararsızken yakaladım. aldım en son sehpaya vurdum kumandayı sertçe...gözlerimden ateş fışkırıyordu sanırım. neler oluyor banaaaGünaydın kızlar
Dün çok kasıklarım agrıdı aksam saat 21:30 da uyumusum sabah 06:00 ev tasınmaya baslandı bende işe geldim yazık kocam herseyi tek basına yapıyor ama dün cok bagırıp agladım sinirlerim bozuldu kasıklarım da birazcık agrım var inş birşey olmas
hakkında hayırlısı inşallah hepimiz içinGunaydin arkadaslar ben de yeni doktordan geldim. Kanamam olmustu gecen hafta progestan kullaniyordum. Doktorum kesenin yapisi istedigim gibi degil dedi , daha oval olmasi gerekiyormus icinde olusum görüyorum ama kalp atisini gormem gerekirdi gormuyorum suan dedi bende durumlar kotu sanirim.
iyi düşün iyi olsun. moralini falan da bozma.. düşünsene insanlar pozitif hayatla kanseri yeniyorlar.Beni uzen kesenin seklini begenmedim demesi olmasi, bundan once ki de dusuk olunca oyi dusunemiyorum artik.
Ben bacaktan yapmak istiyorum ama kas olmaz yazıyor olsun 240 tane olsa da bu sefer bizimle olsunlar inşallahGöbekten yapiyorum dun yaptigim yer kanadi sonra sisti morardi korktum acile gittik doktor derinin alti kan dolmus dedi korkulacak bisey degil bizdede oluyor bazen dedi ama bayagi morardi ve cok agriyor oturup kalkarken .. Daha 240 tane igne var :-/
Doktor bes gun istirahat verdi genellikle yat dedi ama sonra ise baslicam nasil olcak bilmiyorumdoktor mu yatmanı istedi? kitap falan oku bari sıkıntıya iyi gelir. zamanda çabuk geçer anlamazsın bile
ayyy zor valla yatmak çalışan insan için. ama olsun bebeğin için yatman gerekyorsa yatacaksın. her şey onlar için değil mi zaten. dikkat et kendineDoktor bes gun istirahat verdi genellikle yat dedi ama sonra ise baslicam nasil olcak bilmiyorum
Olur mu kas olmaz bacak kol ve gobekten yapabiliyorsun .. Aile hekimligine git sor yada gidince doktoruna sor göbek büyüdükce morlar arttikca herkes bacaga geciyor cünkü .. Kol cok morardigi icin gobek ve bacagi tercih ediyorlar ..Ben bacaktan yapmak istiyorum ama kas olmaz yazıyor olsun 240 tane olsa da bu sefer bizimle olsunlar inşallah
Ediyorum canim yememe icmeme cok dikkat ediyorum. Her sabah sut yumurta peynir mutlaka yiyorum aralarda ceviz badem, meyve yiyorumayyy zor valla yatmak çalışan insan için. ama olsun bebeğin için yatman gerekyorsa yatacaksın. her şey onlar için değil mi zaten. dikkat et kendine
hahahahhaha gülmekten yerlere yattım şimdi aynı şeyler bende de oluyor bu adamlar bizi boşamazsa iyidün en son kendimi kumandayı ya eşime ya televizyona atmakta kararsızken yakaladım. aldım en son sehpaya vurdum kumandayı sertçe...gözlerimden ateş fışkırıyordu sanırım. neler oluyor banaaa
canım kocam televizyona değil bana at diyor garibimm. çok seviyorum yaaaa
bende bzen okurken çok gülüyorum.. neler karıştırıyon diyor sen bilgisayarda :):) allah korusun durumumuz biraz vahim daha ilk haftalarda böyleysek sonlara doğru nasıl oluruz bilemiyorum. eşim balık tutmaya gidelim diyor şimdi çocuğu için 3 tane büyük balık tutackmış. çok alıştık bu kısa zamanda hemen. hayırlısıyla şu kalp atışını bi duysak barihahahahhaha gülmekten yerlere yattım şimdi aynı şeyler bende de oluyor bu adamlar bizi boşamazsa iyi
bende önce bağırıyom sonra ağlıyorum o kadar gözyaşı nasıl akıyor anlayamaıyorum. normalde de çok duygusalımdır ama bu ara musluk gibi akıyor maşallahBende sinirsel durumlar henuz yok insallahta olmaz cunku ben aglama krizleri yasiyordum sinirlenince
Bence bir süre sonra alışcaz bu kadar zor olmaz diye düşünüyorum Amin canım o kalbi bir duysak ben tam 6. haftayı doldurmuş olacağım gittiğim haftaya çarşamba gideceğim umarım duyarız ben keseyi 4+5 de gördüm canım sen?bende bzen okurken çok gülüyorum.. neler karıştırıyon diyor sen bilgisayarda :):) allah korusun durumumuz biraz vahim daha ilk haftalarda böyleysek sonlara doğru nasıl oluruz bilemiyorum. eşim balık tutmaya gidelim diyor şimdi çocuğu için 3 tane büyük balık tutackmış. çok alıştık bu kısa zamanda hemen. hayırlısıyla şu kalp atışını bi duysak bari
Benim de cok agriyor yaaKasık ağrıları hep olacak mıı :-(
Normal diyo herkes ama geriliyorum işteBenim de cok agriyor yaa
O agrılar her zaman olmaz diye ümit ediyorum cünkü 2gevelik yasadım hic kasık agrım yoktu bunda daha 1hafta onceden basladı zamanla gecer diye ümit ediyorumKasık ağrıları hep olacak mıı :-(
Biraz arastirdim da bazi vucutlar bebekteki butun gelismeleri hissediyormus bazi kadinlar 9 ay boyunca hissetmisO agrılar her zaman olmaz diye ümit ediyorum cünkü 2gevelik yasadım hic kasık agrım yoktu bunda daha 1hafta onceden basladı zamanla gecer diye ümit ediyorum