2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Dün çok kasıklarım agrıdı aksam saat 21:30 da uyumusum sabah 06:00 ev tasınmaya baslandı bende işe geldim yazık kocam herseyi tek basına yapıyor ama dün cok bagırıp agladım:cry: sinirlerim bozuldu kasıklarım da birazcık agrım var inş birşey olmas :dua:
dün en son kendimi kumandayı ya eşime ya televizyona atmakta kararsızken yakaladım. aldım en son sehpaya vurdum kumandayı sertçe...gözlerimden ateş fışkırıyordu sanırım. neler oluyor banaaa
canım kocam televizyona değil bana at diyor garibimm. çok seviyorum yaaaa

Gunaydin arkadaslar ben de yeni doktordan geldim. Kanamam olmustu gecen hafta progestan kullaniyordum. Doktorum kesenin yapisi istedigim gibi degil dedi , daha oval olmasi gerekiyormus :110: icinde olusum görüyorum ama kalp atisini gormem gerekirdi gormuyorum suan dedi :KK43: bende durumlar kotu sanirim.
hakkında hayırlısı inşallah hepimiz için

Göbekten yapiyorum dun yaptigim yer kanadi sonra sisti morardi korktum acile gittik doktor derinin alti kan dolmus dedi korkulacak bisey degil bizdede oluyor bazen dedi ama bayagi morardi ve cok agriyor oturup kalkarken .. Daha 240 tane igne var :-/
Ben bacaktan yapmak istiyorum ama kas olmaz yazıyor olsun 240 tane olsa da bu sefer bizimle olsunlar inşallah

Ben bacaktan yapmak istiyorum ama kas olmaz yazıyor olsun 240 tane olsa da bu sefer bizimle olsunlar inşallah
Olur mu kas olmaz bacak kol ve gobekten yapabiliyorsun .. Aile hekimligine git sor yada gidince doktoruna sor göbek büyüdükce morlar arttikca herkes bacaga geciyor cünkü .. Kol cok morardigi icin gobek ve bacagi tercih ediyorlar ..

ayyy zor valla yatmak çalışan insan için. ama olsun bebeğin için yatman gerekyorsa yatacaksın. her şey onlar için değil mi zaten. dikkat et kendine
Ediyorum canim yememe icmeme cok dikkat ediyorum. Her sabah sut yumurta peynir mutlaka yiyorum aralarda ceviz badem, meyve yiyorum

dün en son kendimi kumandayı ya eşime ya televizyona atmakta kararsızken yakaladım. aldım en son sehpaya vurdum kumandayı sertçe...gözlerimden ateş fışkırıyordu sanırım. neler oluyor banaaa
canım kocam televizyona değil bana at diyor garibimm. çok seviyorum yaaaa
hahahahhaha gülmekten yerlere yattım şimdi aynı şeyler bende de oluyor bu adamlar bizi boşamazsa iyi :KK48:

hahahahhaha gülmekten yerlere yattım şimdi aynı şeyler bende de oluyor bu adamlar bizi boşamazsa iyi :KK48:
bende bzen okurken çok gülüyorum.. neler karıştırıyon diyor sen bilgisayarda :):) allah korusun durumumuz biraz vahim daha ilk haftalarda böyleysek sonlara doğru nasıl oluruz bilemiyorum. eşim balık tutmaya gidelim diyor şimdi çocuğu için 3 tane büyük balık tutackmış. çok alıştık bu kısa zamanda hemen. hayırlısıyla şu kalp atışını bi duysak bari

bende bzen okurken çok gülüyorum.. neler karıştırıyon diyor sen bilgisayarda :):) allah korusun durumumuz biraz vahim daha ilk haftalarda böyleysek sonlara doğru nasıl oluruz bilemiyorum. eşim balık tutmaya gidelim diyor şimdi çocuğu için 3 tane büyük balık tutackmış. çok alıştık bu kısa zamanda hemen. hayırlısıyla şu kalp atışını bi duysak bari
Bence bir süre sonra alışcaz bu kadar zor olmaz diye düşünüyorum :KK48: Amin canım o kalbi bir duysak ben tam 6. haftayı doldurmuş olacağım gittiğim haftaya çarşamba gideceğim umarım duyarız :dua: ben keseyi 4+5 de gördüm canım sen?

O agrılar her zaman olmaz diye ümit ediyorum cünkü 2gevelik yasadım hic kasık agrım yoktu bunda daha 1hafta onceden basladı zamanla gecer diye ümit ediyorum
Biraz arastirdim da bazi vucutlar bebekteki butun gelismeleri hissediyormus bazi kadinlar 9 ay boyunca hissetmis

X