Elektrikte yok bizde tvde haberlerde birsey var mi dedigin gibi hic bir yere girilmiyor internettenKızlar konuyla alakalı olmayacak ama ben internette sadece kadınlar kulubune girebiliyorum suan. Whatsap face instagram fln calismiyor. Sizde de varmı aynı sıkıntı
ooo süper gözün aydın canımpazartesi dinlemeye gidicez biz :)
Yok dün kontrole gittim ama karindan goremedi bende vajinal istemiyorum zaten lekelenmemde oldu daha once. O yuzden beklicem bi 10 gün falan. Ama bu aksam kan vercem tekrar ikinciye degere baktirmak icinKeseyi gördünmü canım peki ? Bende çok merak ediyorum haftaya gideceğim doktora 5+2 benimde hayırlısı inş
hdpli vekiller gözaltına alınmış ondan dolayı yavaşlatılmış internet devlet tarafından. bide diyarbakırda bomba patlamış yayın yasağı getirilmiş. bundan dolayı. böyle bir dünya işte. inşallah bebişlerimiz mutlu ve barış dolu bir hayata merhaba derler.Kızlar konuyla alakalı olmayacak ama ben internette sadece kadınlar kulubune girebiliyorum suan. Whatsap face instagram fln calismiyor. Sizde de varmı aynı sıkıntı
oda iyiymiş ben çalışmaya devam eğer sağlıklı olursam doğumdan sonra kullanmayı diliyorum izinlerimiİnşallah ya, bende işe yeni başlamıştım daha 10 gün bile olmamisti :-/
hdpli vekiller gözaltına alınmış ondan dolayı yavaşlatılmış internet devlet tarafından. bide diyarbakırda bomba patlamış yayın yasağı getirilmiş. bundan dolayı. böyle bir dünya işte. inşallah bebişlerimiz mutlu ve barış dolu bir hayata merhaba derler.
oda iyiymiş ben çalışmaya devam eğer sağlıklı olursam doğumdan sonra kullanmayı diliyorum izinlerimi
evet canım tedaviyle oldu, oyuzden evhamlanabiliyorum. yumurtalar toplandığı gün verdi jeli. 3. ya kadar da kullanacakmışım. bi kurtulsam şu jelden, hiç sevmiyorum.Tedaviyle mi gebe kaldin jeli doktor gebe kaldiktan sonra mi verdi ? Agrilar normal korkma bazen kanama yapabiliyor jel oldugu icin .. Zaten kullandiktan sonra 15 dk evin icinde yuruyun jel dagilsin kan akisi saglansin diyor doktorlar .. Tortular fazlasi merak etme .. Saglikla kucagina alirsin insallah
evet karışık duygular hepimizde var. hakkımızda hayırlısıBebegim olsun isterken bazen bencilmi davraniyorum diye dusunurdum, boyle bir dunyaya bebek getirmek. Cok korkuyorum ama bir yandan da cok mutluyum..
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım on gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın belki ama üstten yine zor duyulur sanırım sen tecrübelerine göre dikkat et tabiiYok dün kontrole gittim ama karindan goremedi bende vajinal istemiyorum zaten lekelenmemde oldu daha once. O yuzden beklicem bi 10 gün falan. Ama bu aksam kan vercem tekrar ikinciye degere baktirmak icin
evet canım tedaviyle oldu, oyuzden evhamlanabiliyorum. yumurtalar toplandığı gün verdi jeli. 3. ya kadar da kullanacakmışım. bi kurtulsam şu jelden, hiç sevmiyorum.
ben keseyi gördüm, kalp atışlarını da bu cuma duyucaz insallahKeseyi gördünmü canım peki ? Bende çok merak ediyorum haftaya gideceğim doktora 5+2 benimde hayırlısı inş
3. aya ne kalmış şurda zaman çabucak geçiyor. sıkıntısız atlatırız inşallahevet canım tedaviyle oldu, oyuzden evhamlanabiliyorum. yumurtalar toplandığı gün verdi jeli. 3. ya kadar da kullanacakmışım. bi kurtulsam şu jelden, hiç sevmiyorum.
Tecrubem yokki ilk gebeligim ne yapcagimida bilmiyorum iste sadece vajinal istemiyorum beklerim bir iki hafta napalimAnladım canım hayırlısı olsun bakalım on gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın belki ama üstten yine zor duyulur sanırım sen tecrübelerine göre dikkat et tabii
olsun olabildiğince çalış kendini kötü hissedene kadar. evde oturmak daha kötü olmalı. hem çalışırken zaman daha çabuk geçerBenim akibetim belli degil isten cikarabilirlerde belli olmaz :-(
benimde aynı ilk gebelik. ama doktor pazartesi gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. bende alttan muayene istemem galiba. beklerimTecrubem yokki ilk gebeligim ne yapcagimida bilmiyorum iste sadece vajinal istemiyorum beklerim bir iki hafta napalim
inşallah ya, Allah tüm hamilelere yardım etsin, isteyenlere de bebek versin. annelik en baştan ölene kadar zor. ama tüm zorluklara da değer.3. aya ne kalmış şurda zaman çabucak geçiyor. sıkıntısız atlatırız inşallah
Belki doktor degistirir jeli yerine progestan yazar .. Bende hic sevmiyorum jeli agzidan alinanlar daha kolayevet canım tedaviyle oldu, oyuzden evhamlanabiliyorum. yumurtalar toplandığı gün verdi jeli. 3. ya kadar da kullanacakmışım. bi kurtulsam şu jelden, hiç sevmiyorum.
Ay canım ya benimde cin erkek diyor idrar rengimde acik benimde bir oglusum var insallah bide kizim olur yanilirAyy bunu yeni duyuyorum
Daha yeni konuştık okadar su içiyorım yine de idrar rengim koyu diye,
Hadi bakalım çin erkek diyor, senin dediğin kız,
Bakalım oğluşuma mı arkadaş gelecek yoksa bana mı
Canim bende ogretmenim .vala surekli orurdugumuz icin sorun yok ama cocuklar cok kizdiriyor beniamin inşallah. ben öğretmenim hala derslere giriyorum ama yoruluyorum birazcık. ilk 3 ay tehlikeliymiş sağlıkla atlatırız inşallah. tebrkler bu arada