2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar konuyla alakalı olmayacak ama ben internette sadece kadınlar kulubune girebiliyorum suan. Whatsap face instagram fln calismiyor. Sizde de varmı aynı sıkıntı
Elektrikte yok bizde tvde haberlerde birsey var mi dedigin gibi hic bir yere girilmiyor internetten

Keseyi gördünmü canım peki ? Bende çok merak ediyorum haftaya gideceğim doktora 5+2 benimde hayırlısı inş
Yok dün kontrole gittim ama karindan goremedi bende vajinal istemiyorum zaten lekelenmemde oldu daha once. O yuzden beklicem bi 10 gün falan. Ama bu aksam kan vercem tekrar ikinciye degere baktirmak icin

Kızlar konuyla alakalı olmayacak ama ben internette sadece kadınlar kulubune girebiliyorum suan. Whatsap face instagram fln calismiyor. Sizde de varmı aynı sıkıntı
hdpli vekiller gözaltına alınmış ondan dolayı yavaşlatılmış internet devlet tarafından. bide diyarbakırda bomba patlamış yayın yasağı getirilmiş. bundan dolayı. böyle bir dünya işte. inşallah bebişlerimiz mutlu ve barış dolu bir hayata merhaba derler.

Bebegim olsun isterken bazen bencilmi davraniyorum diye dusunurdum, boyle bir dunyaya bebek getirmek. Cok korkuyorum ama bir yandan da cok mutluyum..

evet canım tedaviyle oldu, oyuzden evhamlanabiliyorum. yumurtalar toplandığı gün verdi jeli. 3. ya kadar da kullanacakmışım. bi kurtulsam şu jelden, hiç sevmiyorum.

Yok dün kontrole gittim ama karindan goremedi bende vajinal istemiyorum zaten lekelenmemde oldu daha once. O yuzden beklicem bi 10 gün falan. Ama bu aksam kan vercem tekrar ikinciye degere baktirmak icin
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım on gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın belki ama üstten yine zor duyulur sanırım sen tecrübelerine göre dikkat et tabii

evet canım tedaviyle oldu, oyuzden evhamlanabiliyorum. yumurtalar toplandığı gün verdi jeli. 3. ya kadar da kullanacakmışım. bi kurtulsam şu jelden, hiç sevmiyorum.

Allah kolaylik versin insallah gececek hayirlisiyla zaman

3. aya ne kalmış şurda zaman çabucak geçiyor. sıkıntısız atlatırız inşallah

Anladım canım hayırlısı olsun bakalım on gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın belki ama üstten yine zor duyulur sanırım sen tecrübelerine göre dikkat et tabii
Tecrubem yokki ilk gebeligim ne yapcagimida bilmiyorum iste sadece vajinal istemiyorum beklerim bir iki hafta napalim

Belki doktor degistirir jeli yerine progestan yazar .. Bende hic sevmiyorum jeli agzidan alinanlar daha kolay
Evham yapma strest daha cok etkiler seni bebegini .. Sonucta bu tedavi sana bebegini getirdi öyle düşün ..

Ayy bunu yeni duyuyorum

Daha yeni konuştık okadar su içiyorım yine de idrar rengim koyu diye,

Hadi bakalım çin erkek diyor, senin dediğin kız,

Bakalım oğluşuma mı arkadaş gelecek yoksa bana mı
Ay canım ya benimde cin erkek diyor idrar rengimde acik benimde bir oglusum var insallah bide kizim olur yanilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…