Günaydın kızlar hafta sonuna geliyoruz artıkBugün eşim evi toplayacak annesiyele bana birşey elletmiyorlar yarın sabah tasınıyoruz ev kiramız cok yüksekti bebegimiz için para biriktirelim diye bebeğimiz şimdiden hayırlı geldi bakalım
canım batmalar bende de çok oldu. doktor normal demişti. rahim bağları geriliyormuş.Kızlar merhabalar. öncelikle hepimizi tebrik ediyorum. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
inşallah.
Size bi sorum olacak benim sağ kasığım da batmalar oluyor. Sizde de var mı böyle durumlar. Mide bulantı falan yok henüz. Pazartesi kalp atışlarını dinlemeye gidicez onun için doktora gitmedim pazartesi söylerim diye. Önemli bişey olabilir mi acaba. Bu arada ilk hamileliğim.
Sevgilerrr...
Günaydınn. O dediğin jel ne bilmiyorum ama bazen bebek yerleşirken azıcık kan geliyormuş diye dymuştum fakat bende olmadı belki 1 hafta geriden geliyorum senden ondan olabilir. Doktora git sor bakalım ne dicek. İyi haberlerini bekliyoruz.hanımlar günaydın, benim bir iki sorum olacak, yardım ederseniz çok sevinirim. adet tarihimi çoktan gectim , keseyi de gördük ama sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. bir de ben crinone jel kullanıyorum. jelin tortuları da geri geliyor. dün toplu iğne başı kadar bir kan geldi, çok az yani. bir daha da olmadı. bu kan ve bel ağrısı beni tedirgin etti. sizin bir fikriniz var mı , neden olabilir?
hanımlar günaydın, benim bir iki sorum olacak, yardım ederseniz çok sevinirim. adet tarihimi çoktan gectim , keseyi de gördük ama sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. bir de ben crinone jel kullanıyorum. jelin tortuları da geri geliyor. dün toplu iğne başı kadar bir kan geldi, çok az yani. bir daha da olmadı. bu kan ve bel ağrısı beni tedirgin etti. sizin bir fikriniz var mı , neden olabilir?
Benimde kasık ağrım var sağlı sollu batmalar oluyor kasilmalar birde sislik var gibi. Yani tam adet agrisida degil ama yumurtlamada hissettigim agri gibi diyebilirim hep yatiyorum doktorum 5 gun rapor verdi birde gribim. İnsallah saglikla kucagimiza alirizKızlar merhabalar. öncelikle hepimizi tebrik ediyorum. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
inşallah.
Size bi sorum olacak benim sağ kasığım da batmalar oluyor. Sizde de var mı böyle durumlar. Mide bulantı falan yok henüz. Pazartesi kalp atışlarını dinlemeye gidicez onun için doktora gitmedim pazartesi söylerim diye. Önemli bişey olabilir mi acaba. Bu arada ilk hamileliğim.
Sevgilerrr...
Teşekkürler canım bebişlerimiz sağlık olsunda ben başka birşey istememHayirlisi olsun canim yeni ev yeni bebek saglikla huzurla oturun
Hic korkmana gerek yok hamileligin ilk belirtilerindendir kasik agrisi .. Bende 1 hafta yasadim sonra gecti .. Ayaklarini usutmemeye dikkat et hayirli olsun bebisin bu arada ..Kızlar merhabalar. öncelikle hepimizi tebrik ediyorum. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
inşallah.
Sevgilerrr...
Jelle ilgili malesef bilgim yok ama cumartesi-pazartesi arasi benim kahverengi ve kirmizi lekelenmelerim oldu hatta kucucuk bir pihti bile gordum. Doktorum simdilik istirahat ve progestan verdihanımlar günaydın, benim bir iki sorum olacak, yardım ederseniz çok sevinirim. adet tarihimi çoktan gectim , keseyi de gördük ama sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. bir de ben crinone jel kullanıyorum. jelin tortuları da geri geliyor. dün toplu iğne başı kadar bir kan geldi, çok az yani. bir daha da olmadı. bu kan ve bel ağrısı beni tedirgin etti. sizin bir fikriniz var mı , neden olabilir?
Tedaviyle mi gebe kaldin jeli doktor gebe kaldiktan sonra mi verdi ? Agrilar normal korkma bazen kanama yapabiliyor jel oldugu icin .. Zaten kullandiktan sonra 15 dk evin icinde yuruyun jel dagilsin kan akisi saglansin diyor doktorlar .. Tortular fazlasi merak etme .. Saglikla kucagina alirsin insallahhanımlar günaydın, benim bir iki sorum olacak, yardım ederseniz çok sevinirim. adet tarihimi çoktan gectim , keseyi de gördük ama sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. bir de ben crinone jel kullanıyorum. jelin tortuları da geri geliyor. dün toplu iğne başı kadar bir kan geldi, çok az yani. bir daha da olmadı. bu kan ve bel ağrısı beni tedirgin etti. sizin bir fikriniz var mı , neden olabilir?
Canım merhabaKızlar merhabalar. öncelikle hepimizi tebrik ediyorum. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
inşallah.
Sevgilerrr...
Benim daha baya var sanirim sabirsizlaniyorum cunku kalp atisi duymadan inanamayacagim 4+3 şuan benim sata goreTeşekkürler canım bebişlerimiz sağlık olsunda ben başka birşey istememTemmuz annelerimizde kalp atışı duyan yok mu ya hu
amin inşallah. ben öğretmenim hala derslere giriyorum ama yoruluyorum birazcık. ilk 3 ay tehlikeliymiş sağlıkla atlatırız inşallah. tebrkler bu aradaBenimde kasık ağrım var sağlı sollu batmalar oluyor kasilmalar birde sislik var gibi. Yani tam adet agrisida degil ama yumurtlamada hissettigim agri gibi diyebilirim hep yatiyorum doktorum 5 gun rapor verdi birde gribim. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz
Bende de facebook instagtam ypk watsaba bakmadim geceden beri yokKızlar konuyla alakalı olmayacak ama ben internette sadece kadınlar kulubune girebiliyorum suan. Whatsap face instagram fln calismiyor. Sizde de varmı aynı sıkıntı
pazartesi dinlemeye gidicez biz :)Teşekkürler canım bebişlerimiz sağlık olsunda ben başka birşey istememTemmuz annelerimizde kalp atışı duyan yok mu ya hu
İnşallah ya, bende işe yeni başlamıştım daha 10 gün bile olmamisti :-/amin inşallah. ben öğretmenim hala derslere giriyorum ama yoruluyorum birazcık. ilk 3 ay tehlikeliymiş sağlıkla atlatırız inşallah. tebrkler bu arada
Keseyi gördünmü canım peki ? Bende çok merak ediyorum haftaya gideceğim doktora 5+2 benimde hayırlısı inşBenim daha baya var sanirim sabirsizlaniyorum cunku kalp atisi duymadan inanamayacagim 4+3 şuan benim sata gore
teşekkür ederim. senin de hayırlı olsun. tebrik ederimHic korkmana gerek yok hamileligin ilk belirtilerindendir kasik agrisi .. Bende 1 hafta yasadim sonra gecti .. Ayaklarini usutmemeye dikkat et hayirli olsun bebisin bu arada ..