2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar Allah hepinize ,hepimize hayirli saglikli hamilelikler ve kucagimiza almayi nasip etsin.okudum biraz yazdiklarinizi ne tatli heyecanlar :)) ilk uc ayi atlattik biz cok sukur :anneadayı: kizimiza bi masallahinizi aliriz teyzeleri :KK200::KK200:
VID-20161031-WA0008_0000035061_1.jpg

Gunaydin kizlar Allah hepinize ,hepimize hayirli saglikli hamilelikler ve kucagimiza almayi nasip etsin.okudum biraz yazdiklarinizi ne tatli heyecanlar :)) ilk uc ayi atlattik biz cok sukur :anneadayı: kizimiza bi masallahinizi aliriz teyzeleri :KK200::KK200:Eki Görüntüle 1907163
ayyyy maşallahhhh. gözlerim doldu inann. bu kadar büyüyor mu 13 haftalık... sağlıklı kucağına alırsın inşallah. 41 kere maşallahhh

Gunaydin kizlar Allah hepinize ,hepimize hayirli saglikli hamilelikler ve kucagimiza almayi nasip etsin.okudum biraz yazdiklarinizi ne tatli heyecanlar :)) ilk uc ayi atlattik biz cok sukur :anneadayı: kizimiza bi masallahinizi aliriz teyzeleri :KK200::KK200:Eki Görüntüle 1907163
Masallah size :emir_bebek: Saglikla kucagina almakta nasip olsun .. Rabbim bizede gostersin bu gunleri hala birsey olacak korkusu var bende ..

Oy masallah allah bagıslasin insallah saglikla kucagina alirsin canım hazir kız annesi bulmusken sanada soruyum canim idrar rengi acık sarımı oluyor yoksa koyu sarımı

Masallah size :emir_bebek: Saglikla kucagina almakta nasip olsun .. Rabbim bizede gostersin bu gunleri hala birsey olacak korkusu var bende ..
Amin hepimize insallah.Icini ferah tut canim korkular daha fazlasini getiriyor.nacizane tavsiyem bos zamanlarinizda bebek urunleri felan inceleyin nasil bir besik,oda alicaksiniz fikir edinin kiyafetlerini bebek arac gereclerine bakin kafaniz dagilicaktir hemde motive oluyor insan

Günaydın kızlar hafta sonuna geliyoruz artık :anneadayı: Bugün eşim evi toplayacak annesiyele bana birşey elletmiyorlar yarın sabah tasınıyoruz ev kiramız cok yüksekti bebegimiz için para biriktirelim diye :spor: bebeğimiz şimdiden hayırlı geldi bakalım:skandal::KK48::emir_bebek:

Aman aman ellemeyin zaten, kolaylıklar:anneadayı:

Kızlar merhabalar. öncelikle hepimizi tebrik ediyorum. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
inşallah.
Size bi sorum olacak benim sağ kasığım da batmalar oluyor. Sizde de var mı böyle durumlar. Mide bulantı falan yok henüz. Pazartesi kalp atışlarını dinlemeye gidicez onun için doktora gitmedim pazartesi söylerim diye. Önemli bişey olabilir mi acaba. Bu arada ilk hamileliğim.
Sevgilerrr...

Hayırlı olsun ilk hamilelikte böyle tedirginlikler oluyor ama rahat olun her vücut farklı tepki veriyor hatta aynu vücut diğer hamilelikte bile farklı oluyor, ama mutlaka drunuzu bilgilendirin

X