2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar hafta sonuna geliyoruz artık :anneadayı: Bugün eşim evi toplayacak annesiyele bana birşey elletmiyorlar yarın sabah tasınıyoruz ev kiramız cok yüksekti bebegimiz için para biriktirelim diye :spor: bebeğimiz şimdiden hayırlı geldi bakalım:skandal::KK48::emir_bebek:

Hayirlisi olsun canim yeni ev yeni bebek saglikla huzurla oturun :nazar::KK200:

Kızlar merhabalar. öncelikle hepimizi tebrik ediyorum. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
inşallah.
Size bi sorum olacak benim sağ kasığım da batmalar oluyor. Sizde de var mı böyle durumlar. Mide bulantı falan yok henüz. Pazartesi kalp atışlarını dinlemeye gidicez onun için doktora gitmedim pazartesi söylerim diye. Önemli bişey olabilir mi acaba. Bu arada ilk hamileliğim.
Sevgilerrr...

hanımlar günaydın, benim bir iki sorum olacak, yardım ederseniz çok sevinirim. adet tarihimi çoktan gectim , keseyi de gördük ama sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. bir de ben crinone jel kullanıyorum. jelin tortuları da geri geliyor. dün toplu iğne başı kadar bir kan geldi, çok az yani. bir daha da olmadı. bu kan ve bel ağrısı beni tedirgin etti. sizin bir fikriniz var mı , neden olabilir?

ca
Kızlar merhabalar. öncelikle hepimizi tebrik ediyorum. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
inşallah.
Size bi sorum olacak benim sağ kasığım da batmalar oluyor. Sizde de var mı böyle durumlar. Mide bulantı falan yok henüz. Pazartesi kalp atışlarını dinlemeye gidicez onun için doktora gitmedim pazartesi söylerim diye. Önemli bişey olabilir mi acaba. Bu arada ilk hamileliğim.
Sevgilerrr...
canım batmalar bende de çok oldu. doktor normal demişti. rahim bağları geriliyormuş.

hanımlar günaydın, benim bir iki sorum olacak, yardım ederseniz çok sevinirim. adet tarihimi çoktan gectim , keseyi de gördük ama sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. bir de ben crinone jel kullanıyorum. jelin tortuları da geri geliyor. dün toplu iğne başı kadar bir kan geldi, çok az yani. bir daha da olmadı. bu kan ve bel ağrısı beni tedirgin etti. sizin bir fikriniz var mı , neden olabilir?
Günaydınn. O dediğin jel ne bilmiyorum ama bazen bebek yerleşirken azıcık kan geliyormuş diye dymuştum fakat bende olmadı belki 1 hafta geriden geliyorum senden ondan olabilir. Doktora git sor bakalım ne dicek. İyi haberlerini bekliyoruz.

Gunaydin canim, ben de crinone kullaniyordum su an devam etmiyorum ama kullandigim zaman benim de tortulari geliyordu, doktorum gittigi kadari ona yeter demisti. Bel ve kasik agrisi bende de var ve gercekten adet zamanindaki gibi o yuzden surekli gidip kontrol ediyorum bir sey var mi diye. O kadar minik kandan bir sey olmaz muhtemelen ama yine de icini rahatlatmak icin doktoruna danis istersen.

inşallah.
Sevgilerrr...
Benimde kasık ağrım var sağlı sollu batmalar oluyor kasilmalar birde sislik var gibi. Yani tam adet agrisida degil ama yumurtlamada hissettigim agri gibi diyebilirim hep yatiyorum doktorum 5 gun rapor verdi birde gribim. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz

inşallah.
Sevgilerrr...
Hic korkmana gerek yok hamileligin ilk belirtilerindendir kasik agrisi .. Bende 1 hafta yasadim sonra gecti .. Ayaklarini usutmemeye dikkat et hayirli olsun bebisin bu arada ..

Jelle ilgili malesef bilgim yok ama cumartesi-pazartesi arasi benim kahverengi ve kirmizi lekelenmelerim oldu hatta kucucuk bir pihti bile gordum. Doktorum simdilik istirahat ve progestan verdi

Tedaviyle mi gebe kaldin jeli doktor gebe kaldiktan sonra mi verdi ? Agrilar normal korkma bazen kanama yapabiliyor jel oldugu icin .. Zaten kullandiktan sonra 15 dk evin icinde yuruyun jel dagilsin kan akisi saglansin diyor doktorlar .. Tortular fazlasi merak etme .. Saglikla kucagina alirsin insallah

inşallah.
Sevgilerrr...
Canım merhaba
Bahsettiğin durum bende de oluyordu hatta nasıl tarfi etsem böyle gerilme gibi de oluyor doktoruma sordum bunlar normal şeyler batmalar gerilmeler olucak korkulacak birşey yok dedi pazartesi gittiğinde tekrar sorarsın ama merak edip üzme kendini:KK56:

Teşekkürler canım bebişlerimiz sağlık olsunda ben başka birşey istemem :anneadayı: Temmuz annelerimizde kalp atışı duyan yok mu ya hu :nazar::KK48:
Benim daha baya var sanirim sabirsizlaniyorum cunku kalp atisi duymadan inanamayacagim 4+3 şuan benim sata gore :-)

Kızlar konuyla alakalı olmayacak ama ben internette sadece kadınlar kulubune girebiliyorum suan. Whatsap face instagram fln calismiyor. Sizde de varmı aynı sıkıntı

Benimde kasık ağrım var sağlı sollu batmalar oluyor kasilmalar birde sislik var gibi. Yani tam adet agrisida degil ama yumurtlamada hissettigim agri gibi diyebilirim hep yatiyorum doktorum 5 gun rapor verdi birde gribim. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz
amin inşallah. ben öğretmenim hala derslere giriyorum ama yoruluyorum birazcık. ilk 3 ay tehlikeliymiş sağlıkla atlatırız inşallah. tebrkler bu arada

Kızlar konuyla alakalı olmayacak ama ben internette sadece kadınlar kulubune girebiliyorum suan. Whatsap face instagram fln calismiyor. Sizde de varmı aynı sıkıntı
Bende de facebook instagtam ypk watsaba bakmadim geceden beri yok

X