6+1 canimInsallhh cnm yaa tesekr ederm senjn bebis ne kadarlikti
amin inşallah canım yaTabi canim hatta 22 yasinda uni ogrencisi olan bi tanidigim var.senelerin doktoru insallah sende sagliklica bebisine kavusursun canim :)
Hayirlisi canim guzel haberler al insallahHerkese iyi aksamlar cok heyacnliyim yarin kontrolum var
Pazartesi 39 du bat à 3 gun vardı. Yarın tekrar gidicem testebenim pazartesi günü 718 di değerim, bugün tekrar bakmadım canım. doktorum perşembe görürüz demişti öyle gittim. senin kaç şu an değerin?
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsinİyi Akşamlar kızlar.hamike olduğumu yeni öğrendim. kısmetse brn de temmuz annesi olacağım.
Amin. hep birlikte sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım.Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin
Benim aksine cok fena istahsizlik var acikiyorum ama yiyesim yok. Bir haftadir bir kilodan fazla verdim henuz bulantimda yokKızlar yaaaa daha ilk günden benim gibi aç hisseden var mı? Yeşil elma gördüm tvde bildigin ağzım sulandi. Psk mi acaba bu durumlar???
Karnimda benimde sislik var kasik agrisiyla beraber uykuda basladiKizlar ya ben cok yoruluyorum .is cikisi varya kendimi zor atiyorum eve .bir de acayip gaz oluyor karnim hep sis .sizde durumlar ne ?
Gebelik haftamiz aynni gozukuyor canim..bende tursulara bakarken yakaladim kendimi istah aciliyor herhalde :) kusmasi olmayanlar bu donemde kilo alirmis oyle okudum :)Kızlar yaaaa daha ilk günden benim gibi aç hisseden var mı? Yeşil elma gördüm tvde bildigin ağzım sulandi. Psk mi acaba bu durumlar???
Amin cnm insallhhhHayirlisi canim guzel haberler al insallah
Aynen ayni benim bat 2 kasim. Yandık o zaman deseneeee daha şimdiden bide eyvah eyvahGebelik haftamiz aynni gozukuyor canim..bende tursulara bakarken yakaladim kendimi istah aciliyor herhalde :) kusmasi olmayanlar bu donemde kilo alirmis oyle okudum :)
Bende yiyip yiyip doymuyorum normalde hic istahli biri degilimdir agzim bos kalinca midem de yanma oluyor zaten ☺ Bahanemde hazir ☺Kızlar yaaaa daha ilk günden benim gibi aç hisseden var mı? Yeşil elma gördüm tvde bildigin ağzım sulandi. Psk mi acaba bu durumlar???
Kizlar üşüyorsaniz çorap patik üst üste giyin. Sıcak duş bile önermiyorlar hatta bana birkaç gün tedbir amacli duş alma bile dediler lekelenmem oldugundan sanirim. Bence bir sure corap patik pattaniye falan kullanin
Aynı benKizlar ya ben cok yoruluyorum .is cikisi varya kendimi zor atiyorum eve .bir de acayip gaz oluyor karnim hep sis .sizde durumlar ne ?
Kızlar yaaaa daha ilk günden benim gibi aç hisseden var mı? Yeşil elma gördüm tvde bildigin ağzım sulandi. Psk mi acaba bu durumlar???
Gebelik haftamiz aynni gozukuyor canim..bende tursulara bakarken yakaladim kendimi istah aciliyor herhalde :) kusmasi olmayanlar bu donemde kilo alirmis oyle okudum :)