2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaaaa daha ilk günden benim gibi aç hisseden var mı? Yeşil elma gördüm tvde bildigin ağzım sulandi. Psk mi acaba bu durumlar???
Benim aksine cok fena istahsizlik var acikiyorum ama yiyesim yok. Bir haftadir bir kilodan fazla verdim henuz bulantimda yok

Kızlar yaaaa daha ilk günden benim gibi aç hisseden var mı? Yeşil elma gördüm tvde bildigin ağzım sulandi. Psk mi acaba bu durumlar???
Gebelik haftamiz aynni gozukuyor canim..bende tursulara bakarken yakaladim kendimi istah aciliyor herhalde :) kusmasi olmayanlar bu donemde kilo alirmis oyle okudum :)

Merhaba arkadaşlar adetim dün 2 gun geçmişti ve hcg 1702 çıktı.cumartesi ye randevu aldim 4 8 hafta arası ama kaç haftalik Ultrason da belli olur dediler sizlerin kaç haftalik benimki sizce kaç haftaliktir?

Ah canım ısınsa ya kat kat sarınıyorum ama ayaklar içten buz mermer gibi

Ben acayip iştahlıyım ya her gördüğümü istiyor canım ve çook şaşırıyoruz ben oğlumda mide bulantısından ilk 3ayda 4kilo vermiştim çok fenaydım, bunda götürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…