- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
Kisisel bilgilerden yapiliyor muhtemel dogum tarihini yazarsan kaydeder .. Bu arada hayirli olsunYa bu takvimi nasil yaptiniz olmuyo benim kan testi ile taclandirdim da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kisisel bilgilerden yapiliyor muhtemel dogum tarihini yazarsan kaydeder .. Bu arada hayirli olsunYa bu takvimi nasil yaptiniz olmuyo benim kan testi ile taclandirdim da
Sagol cnm benimKisisel bilgilerden yapiliyor muhtemel dogum tarihini yazarsan kaydeder .. Bu arada hayirli olsun
Bahanemiz çoksa madem götürebilirz değilmi bu günler gelmez bidaha hadi tadini cikaralimmmmBen acayip iştahlıyım ya her gördüğümü istiyor canım ve çook şaşırıyoruz ben oğlumda mide bulantısından ilk 3ayda 4kilo vermiştim çok fenaydım, bunda götürüyorum
Pazartesi 39 du bat à 3 gun vardı. Yarın tekrar gidicem teste
Umarim... Yarın 3 te belli olacak dua edin benim İçiiiiiiinBenim tedaviyle oldugu icin ve duzensiz oldugu icin bata kac gun vardi bilmiyorum, catlatma ignesinin 16.gunu 78 cikti. Umarim yukselmistir degerin
Bencede canimiz ne isterse ooooBahanemiz çoksa madem götürebilirz değilmi bu günler gelmez bidaha hadi tadini cikaralimmmm
Bunu ilk defa duydum buda mi etkili benimde cin takvimine göre erkek bir kizim var hayirlisi ile birde oglum olsun istiyorumSize topikten bir arkadasın soyledigini söyliyim bu konuda iddaalı idrar rengi açık sarü ise erkek koyu sarı ise kız diyor benim bir oglum var kızım olsun cok istiyorum cin takvimide erkek diyor idrar rengimde acık ama gebelim cok yeni belki rengi degisir bilmiyorum insallah bunlar bende tutmaz
Aynı durum bende de var ama beni en çok yoran göğüs agrisiKızlar bendede cok kasık agrısı var ayrıcam bugun belim ve sırtım koptu resmen cok agrıdı
Canim kesinligi yokturda cok su icersen acik az su icersen koyu oluyor diye biliyorumSize topikten bir arkadasın soyledigini söyliyim bu konuda iddaalı idrar rengi açık sarü ise erkek koyu sarı ise kız diyor benim bir oglum var kızım olsun cok istiyorum cin takvimide erkek diyor idrar rengimde acık ama gebelim cok yeni belki rengi degisir bilmiyorum insallah bunlar bende tutmaz
Canım diyorlarki cok su iciyoruz ama rengi koyu bende sudanmı acaba diyorum ama bilmiyorum ilk idrar koyu sonra acık ama kizi olanlarin hep koyuymusCanim kesinligi yokturda cok su icersen acik az su icersen koyu oluyor diye biliyorum
Size topikten bir arkadasın soyledigini söyliyim bu konuda iddaalı idrar rengi açık sarü ise erkek koyu sarı ise kız diyor benim bir oglum var kızım olsun cok istiyorum cin takvimide erkek diyor idrar rengimde acık ama gebelim cok yeni belki rengi degisir bilmiyorum insallah bunlar bende tutmaz
Deneyelim bakalim :)Canım diyorlarki cok su iciyoruz ama rengi koyu bende sudanmı acaba diyorum ama bilmiyorum ilk idrar koyu sonra acık ama kizi olanlarin hep koyuymus
Sayın Hanım efendi beni gözardı eder misiniz ? Ben öyle yapıyorum şuan çünkü!Sert bi çıkışa gerek yoktu.. Bende bildigimi paylaştım ve kulaktan dolma oldugunu doktora sormamiz gerektigini söyledim .. Sizin söylediginiz ile ilgili birsey demedim ki saglık ocagı bana böyle dedi diye paylastım sizinle demen gayet yerinde olurdu ..