2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bendede cok kasık agrısı var ayrıcam bugun belim ve sırtım koptu resmen cok agrıdı

Size topikten bir arkadasın soyledigini söyliyim bu konuda iddaalı idrar rengi açık sarü ise erkek koyu sarı ise kız diyor benim bir oglum var kızım olsun cok istiyorum cin takvimide erkek diyor idrar rengimde acık ama gebelim cok yeni belki rengi degisir bilmiyorum insallah bunlar bende tutmaz

Size topikten bir arkadasın soyledigini söyliyim bu konuda iddaalı idrar rengi açık sarü ise erkek koyu sarı ise kız diyor benim bir oglum var kızım olsun cok istiyorum cin takvimide erkek diyor idrar rengimde acık ama gebelim cok yeni belki rengi degisir bilmiyorum insallah bunlar bende tutmaz
Bunu ilk defa duydum buda mi etkili benimde cin takvimine göre erkek bir kizim var hayirlisi ile birde oglum olsun istiyorum

Canim kesinligi yokturda cok su icersen acik az su icersen koyu oluyor diye biliyorum

Ayy bunu yeni duyuyorum:KK58:

Daha yeni konuştık okadar su içiyorım yine de idrar rengim koyu diye,

Hadi bakalım çin erkek diyor, senin dediğin kız,

Bakalım oğluşuma mı arkadaş gelecek yoksa bana mı:KK57:

Arkadaşlar sizlerde de aşırı üşüme varmı ben donuyor um bi türlü ısınamıyorum oğluma hiç böyle olmadım ya tir tir titriyor kansızlıktanmı acaba

Sert bi çıkışa gerek yoktu.. Bende bildigimi paylaştım ve kulaktan dolma oldugunu doktora sormamiz gerektigini söyledim .. Sizin söylediginiz ile ilgili birsey demedim ki saglık ocagı bana böyle dedi diye paylastım sizinle demen gayet yerinde olurdu ..
Sayın Hanım efendi beni gözardı eder misiniz ? Ben öyle yapıyorum şuan çünkü!

Günaydın kızlar hafta sonuna geliyoruz artık :anneadayı: Bugün eşim evi toplayacak annesiyele bana birşey elletmiyorlar yarın sabah tasınıyoruz ev kiramız cok yüksekti bebegimiz için para biriktirelim diye :spor: bebeğimiz şimdiden hayırlı geldi bakalım:skandal::KK48::emir_bebek:

X