Sıcak su torbasiyla cözüm buldum ayagima eller kaldi ☺ Cok üsüyenin oğlu olurmuş yazmış herkes araştırırken gördüm :)Aşırı üşüme bende de var canım.normalde de üşürüm ben de.havalar da soğudu buralarda ama ben normalden fazla üşüyorum sanırım
Aynen canim bende oyleyim ayaklarimi isitamiyorumEli ayagi donan hic ısıtamayan var mı aranizda ? Normalde çok üşüyen biriyim ama bu üşüme degil donma resmen sanki sogukta dışarda kalmışım ☺
Sıcak su torbası al evdeysen en iyi cözüm cünkü ayaklar üsürse heryer üsür hastaliga davetiye cikaririz ..Aynen canim bende oyleyim ayaklarimi isitamiyorum
Evet oluyor zaten yuzum bile sapsari oluyor usumekten.. Bugun 10. Ignede sira benim iki tanesi morardi digerlerinde morarma olmadi sukur .. Dun doktor 3 kutu yazdi ☺ alti ustu 1 ay gidicek 3 kutuda :))Al_pi igne vuruluyordun degilmi benim 3 gunum olcak morar.a olmadi cok sukur gobegime vuruyorum sendede usume oluyomu igneden sonra
Dr uma sordum canim sadece sirtin boynun agrirsa koy geri kalan yere koyma dedi ondan soba aciyorum dogalgaz yetmiyoSıcak su torbası al evdeysen en iyi cözüm cünkü ayaklar üsürse heryer üsür hastaliga davetiye cikaririz ..
Su an ne duygular yasiyorsun cok iyi anliyorum biraz aci oluyor ama bebislerimize kavusuruz insallah :)Evet oluyor zaten yuzum bile sapsari oluyor usumekten.. Bugun 10. Ignede sira benim iki tanesi morardi digerlerinde morarma olmadi sukur .. Dun doktor 3 kutu yazdi ☺ alti ustu 1 ay gidicek 3 kutuda :))
Ciddimisin zararlimiymis ki ayaga koymak .. Benim bildigim karina vs koymak zararli ayaga koyun derler hep soba isitmiyor beni ..Dr uma sordum canim sadece sirtin boynun agrirsa koy geri kalan yere koyma dedi ondan soba aciyorum dogalgaz yetmiyo
Merhaba igneyi ne icin yapiyorsunuzSu an ne duygular yasiyorsun cok iyi anliyorum biraz aci oluyor ama bebislerimize kavusuruz insallah :)
Ben bu kadar guclu degilim resmen kendime igne yapiyorum :)
Yeter ki sag salim kavusalim da igneler viz gelirSu an ne duygular yasiyorsun cok iyi anliyorum biraz aci oluyor ama bebislerimize kavusuruz insallah :)
Ben bu kadar guclu degilim resmen kendime igne yapiyorum :)
Doktor bisi olmaz dediysen tedirgin olma .. Insallah haftaya gorunur kesen canim genelde 5. Haftada gorunuyor zaten..Kizlar ben cok agir grip oldum ve gebe oldugumu bilmeden apireks diye bir hap ictim.. bugun doktora sordum birsey demedi ama tedirginim. Birde cumartesi cok fazla temizlik yaptim zaten ondan sonra lekelenmem oldu suan yok. Doktor bes gun rapor yazdi bol bol dinlen haftaya gel dedi kese gorme icin daha 4. Hafta yeni bitti haftaya gorunurmu sizce sat 4 ekim
İnşallah teşekkur ederim biraz endiseliyimDoktor bisi olmaz dediysen tedirgin olma .. Insallah haftaya gorunur kesen canim genelde 5. Haftada gorunuyor zaten..
Sende bir doktoruna danis istersen canim benimki koyma dediCiddimisin zararlimiymis ki ayaga koymak .. Benim bildigim karina vs koymak zararli ayaga koyun derler hep soba isitmiyor beni ..kaloriferlerde yanmaya baslamadi daha burda
Kan pihtilasmasi var canim oyuzdenMerhaba igneyi ne icin yapiyorsunuz
alsancaga canim umur beye. allah nasip ederse karatasla anlaşmalı doktor orda olur doğumHangi hastaneye gidion buarada?
Iyi cnm sag saglim alriz insallh kucagimiza bebislerimizi bnde ilk defa karatasa gtcm bakalim ins iyidiralsancaga canim umur beye. allah nasip ederse karatasla anlaşmalı doktor orda olur doğum
Hayirli olsun canim o drda dogum yapan cok arkadasim var..saglikla gelsin insallahalsancaga canim umur beye. allah nasip ederse karatasla anlaşmalı doktor orda olur doğum
Hic aklima gelmemisti sormak haftaya kadar bekleyeyim o zaman sorduktan sonra yapayim .. Tesekkurler yinede bilgi icinSende bir doktoruna danis istersen canim benimki koyma dedi