- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 34
Hehe görücez bakalım :) kiz erkek istegim yok sağlıklı olsun da.senin gonlunden geçen car mıErkek ozmam :) benim gecen sene rus kiz cin erkek ti cindeki dogru ckti cnm
Ne güzel:) buradaki doktorlar hakkında bilgin var mıdır canim?ben burali değilim 2 senedir buradayim pek bilgim yokEvet canim antakya
Banada farketmz saglikli olmasi ytrli kizsada erkeksede basimin ustunde yeri varHehe görücez bakalım :) kiz erkek istegim yok sağlıklı olsun da.senin gonlunden geçen car mı
Bende 4 senedir burdayim :) Orada hic bildigim doktor yok buraya gelirsen yazarim özelden sana :)Ne güzel:) buradaki doktorlar hakkında bilgin var mıdır canim?ben burali değilim 2 senedir buradayim pek bilgim yok
Canım bu isminin altında yazı var ya ben onu yazamadım nasıl yaptınız bir türlü bulamıyorumIzmirde olan yok mu hic ya
sağol canım.antakyaya gelmeyi düşünmedik hiç ama nasipde varsa gelirsek tavsiyelerini isterim.Bsağol canım antakya düşünmedik hiç ama Zende 4 senedir burdayim :) Orada hic bildigim doktor yok buraya gelirsen yazarim özelden sana :)
Kisisel bilgilerine gir canim orda ozel baslik yazio orasi:)Canım bu isminin altında yazı var ya ben onu yazamadım nasıl yaptınız bir türlü bulamıyorum
Evet buldum yaptım sanırım teşekkürlerKisisel bilgilerine gir canim orda ozel baslik yazio orasi:)
Evet buldum yaptım sanırım teşekkürler
Rica ederim olmus bebisin dogum tarihiEvet buldum yaptım sanırım teşekkürler
Tesekkur ederim canim cok sagolHoşgeldin canım
Benimde tutturan arkadaslarim oldu.simdi denedim bende kiz cikiyor..hayirlisi saglikli olsunda :)Ben inanıyorumbir çok arkadasımızda tuttu valla bu ay bizim erkek ayı oluyor herhalde
Ben varim canim izmirdeyimIzmirde olan yok mu hic ya
Super neresindesin :)Ben varim canim izmirdeyim
balcova tarafi sen canimSuper neresindesin :)
Buca canim . karatas hastanesine gtcm bu cuma kontrllere orda baslcmbalcova tarafi sen canim
Yaa hangi doktor gideceksin..tinaztepeyide ovuyorlar sizin orda.hayirlisi olsun canim saglikla gelsin insallah bebislerimizBuca canim . karatas hastanesine gtcm bu cuma kontrllere orda baslcm
Amin cnmm arzu degirmenci akara gtcem herkes cok memnunmus arastrdim biraz:) tinaztepede aylin hanim var oda cok yogun oluo oyuzden gtmiyirum oraya canimYaa hangi doktor gideceksin..tinaztepeyide ovuyorlar sizin orda.hayirlisi olsun canim saglikla gelsin insallah bebislerimiz