2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hic aklima gelmemisti sormak haftaya kadar bekleyeyim o zaman sorduktan sonra yapayim .. Tesekkurler yinede bilgi icin
Canim benim minik bir not defterim var.oraya yaziyorum tavsiye ederim cunku hem heyecan hemde zaman kisitli muayenede.

Kizlar ben cok agir grip oldum ve gebe oldugumu bilmeden apireks diye bir hap ictim.. bugun doktora sordum birsey demedi ama tedirginim. Birde cumartesi cok fazla temizlik yaptim zaten ondan sonra lekelenmem oldu suan yok. Doktor bes gun rapor yazdi bol bol dinlen haftaya gel dedi kese gorme icin daha 4. Hafta yeni bitti haftaya gorunurmu sizce sat 4 ekim
benim oğlumda ilk 3 ay çok yorulduğum zaman lekelenmem olurdu alışmıştım artik. 5. haftada kese görünüyor genelde. geçmiş olsun bu arada

Masallah kizlar keseler goruluyor kalp atislari duyuluyor guzel guzel haberler geliyor gelecek ins. Ben 16 aralikta gorebilecegim ilk oncesinde bakmiyorlar. Bende cok usurum 3 oglum var. Cin takvimi diger ogullarima uymuyor. Bunada uymaz ins. oglan gosteriyor. Bu sefer ins. saglikli sihhatli hayirli bir kiz evladi bekliyorum ikide olabilir tabi:KK19:. Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins. Bu arada Yozgatliyim ama Fransa da yasiyorum.

benim oğlumda ilk 3 ay çok yorulduğum zaman lekelenmem olurdu alışmıştım artik. 5. haftada kese görünüyor genelde. geçmiş olsun bu arada
Tesekkurler canim artik kendimi hic yormam sadece ise gider gelirim evde bi tek yemek yaparim o da ugrastirici yemekler olmaz. Sagolsun esim yardimci olacak gibi

Kizlar ben cok agir grip oldum ve gebe oldugumu bilmeden apireks diye bir hap ictim.. bugun doktora sordum birsey demedi ama tedirginim. Birde cumartesi cok fazla temizlik yaptim zaten ondan sonra lekelenmem oldu suan yok. Doktor bes gun rapor yazdi bol bol dinlen haftaya gel dedi kese gorme icin daha 4. Hafta yeni bitti haftaya gorunurmu sizce sat 4 ekim

Dr sorun olacak olsa söylerdi.
Sen bol bol dinlen, benimde yorgunlukla lekelenmem olurdu oğluma hamileyken

Melissa81 Melissa81 doktora sormus sicak su torbasini koyma demis öyle deyince korktum bende dedigin gibi cok gazli oldum ☺ Hep ayaklardan iste :KK4:

Yaa bana önceki hamileliğimde dr.um üşürsen ayak altından koy tüm vücudun ısınır demişti, ama henüz gitmediğim için bu dr.a soramadım,
Öyle böyle bi üşümek değil ya yün patiklerin içinde mermer gibi ayaklar:KK43:

Yaa bana önceki hamileliğimde dr.um üşürsen ayak altından koy tüm vücudun ısınır demişti, ama henüz gitmediğim için bu dr.a soramadım,
Öyle böyle bi üşümek değil ya yün patiklerin içinde mermer gibi ayaklar:KK43:
Benimde öyle walla sicak su torbasi isitti ondanda korktum doktora gidenler sorsun bakalim ne diyecek ☺ Kisin ne yapacagiz havalar daha tam sogumadi bile ☺

Canim o kadar tedirginim ki soru bile soramiyorum .. Sanki buda dusecekmis gibi .. Dun esim sordu sorulari .. Kalp atiminida bi duydam belki birazcikta olsa rahatliyacagim ..
Inan bende oyleyim sevinmekle korkuyu bir yasiyorum rabbim insallah bundan sonra guzel haberler nasip etsin canim

Benimde öyle walla sicak su torbasi isitti ondanda korktum doktora gidenler sorsun bakalim ne diyecek ☺ Kisin ne yapacagiz havalar daha tam sogumadi bile ☺
Kizlar cok kaynar oluyorya sicaksu.ben kettleda isitiyorum fokurdatmiyorum kaynamaya yakin kapatiyorum az ilik oluyor.daha yeni oldugu icin koyma demis olabilirmi gidince sorarim yine :işsiz:

Inan bende oyleyim sevinmekle korkuyu bir yasiyorum rabbim insallah bundan sonra guzel haberler nasip etsin canim
Amin canim insallah sag salim kucagimiza aliriz bu gunleri seneye guzel guzel haturlariz insallah ..
Kizlar cok kaynar oluyorya sicaksu.ben kettleda isitiyorum fokurdatmiyorum kaynamaya yakin kapatiyorum az ilik oluyor.daha yeni oldugu icin koyma demis olabilirmi gidince sorarim yine :işsiz:
Bencede yeni oldugu icindir duşu bile sicak almayin cok banyoda kalmayin diyorlar demek ki sicak zararli bende sicakligi ciktiktan sonra koydum ayagima zaten kanepe isinmisti o bile yetti ☺

Amin insallah.. Ignelere basladik bizde bakalim sizin gibi sansli oluruz insallah kucagimiza aliriz..
InsaAllah.. peki hangi genleriniz de pihtilasma vardi bi de yas kac acaba? Igneyi kaclik verdiler? Benim gebelik bu ay garanti olursa ignelere tekrar baslayacakmisim da :/ ve kizim daa 8 aylik :KK43:

InsaAllah.. peki hangi genleriniz de pihtilasma vardi bi de yas kac acaba? Igneyi kaclik verdiler? Benim gebelik bu ay garanti olursa ignelere tekrar baslayacakmisim da :/ ve kizim daa 8 aylik :KK43:
4000lik sanirim 0,4 ml olarak geciyor 3 gende pihtilasmam var ama doktor onemli genler degil sadece önlem amacli igne kullanacaksin demisti daha önceden .. yas 30 .. 8 aylik bebekle zor olacak sanirim gebelik ama Allah yardim eder korkma :KK66:

X