Hayirlisi olsun canim insallah memnun kalirsin..Amin cnmm arzu degirmenci akara gtcem herkes cok memnunmus arastrdim biraz:) tinaztepede aylin hanim var oda cok yogun oluo oyuzden gtmiyirum oraya canim
Saol cnm bnm insallhhhHayirlisi olsun canim insallah memnun kalirsin..
darısı bizlere inşallah hayırlı uğurlu olsuun :) bir sıkıntın ağrın falan oluyor mu canım?Ben de keseyi gordum bugun2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegiz
Gözün aydin canim. Darısı bize bende değerin yükselmesini bekliorum gitmek için. Keseyi gördugunde kaçtı değerin?Ben de keseyi gordum bugun2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegiz
Benim erkek:)[/QUQUOTEH
Hadi bakalim tutacak mi
bak ya komşu cikcaz nerdeyseBuca canim . karatas hastanesine gtcm bu cuma kontrllere orda baslcm
darısı bizlere inşallah hayırlı uğurlu olsuun :) bir sıkıntın ağrın falan oluyor mu canım?
Gözün aydin canim. Darısı bize bende değerin yükselmesini bekliorum gitmek için. Keseyi gördugunde kaçtı değerin?
Bucadamisn cnm snde:)bak ya komşu cikcaz nerdeyse
ara sıra kasıklarıma ince bir ağrı saplanıyor, göğüslerim aldı başını gitti :))) başka da bir sıkıntım yok şu an.
aynen canimBucadamisn cnm snde:)
Camlikuleden selamlaraynen canim
Aşırı üşüme bende de var canım.normalde de üşürüm ben de.havalar da soğudu buralarda ama ben normalden fazla üşüyorum sanırımEli ayagi donan hic ısıtamayan var mı aranizda ? Normalde çok üşüyen biriyim ama bu üşüme degil donma resmen sanki sogukta dışarda kalmışım ☺