2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba hanimlar bende dun aksam kan testiyle ogrendim. Sat 4 ekimdi 17 ekimde ovitrelle igne olmustum. Degerim 146 cikti dun gece. Cumartesiden saliya kadar lekelenmem oldu regl basliyor sandim sonra dün olmayinca ve cok agir griptim bir test yaptiriyim yoksada serum taktiririm dedim. İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz

Gözün aydin canim. Darısı bize bende değerin yükselmesini bekliorum gitmek için. Keseyi gördugunde kaçtı değerin?

benim pazartesi günü 718 di değerim, bugün tekrar bakmadım canım. doktorum perşembe görürüz demişti öyle gittim. senin kaç şu an değerin?

ara sıra kasıklarıma ince bir ağrı saplanıyor, göğüslerim aldı başını gitti :))) başka da bir sıkıntım yok şu an.

Aman stressiz sıkıntısız hamilelik geçirelim inşallah.benimde ayni şekilde ara sira kasık agrisi ama nadir,bir de dedigin gibi göğüslerim fena

Eli ayagi donan hic ısıtamayan var mı aranizda ? Normalde çok üşüyen biriyim ama bu üşüme degil donma resmen sanki sogukta dışarda kalmışım ☺
Aşırı üşüme bende de var canım.normalde de üşürüm ben de.havalar da soğudu buralarda ama ben normalden fazla üşüyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…