- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
Hayirlisi olsun canim insallah memnun kalirsin..Amin cnmm arzu degirmenci akara gtcem herkes cok memnunmus arastrdim biraz:) tinaztepede aylin hanim var oda cok yogun oluo oyuzden gtmiyirum oraya canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim insallah memnun kalirsin..Amin cnmm arzu degirmenci akara gtcem herkes cok memnunmus arastrdim biraz:) tinaztepede aylin hanim var oda cok yogun oluo oyuzden gtmiyirum oraya canim
Saol cnm bnm insallhhhHayirlisi olsun canim insallah memnun kalirsin..
darısı bizlere inşallah hayırlı uğurlu olsuun :) bir sıkıntın ağrın falan oluyor mu canım?Ben de keseyi gordum bugun 2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegiz
Gözün aydin canim. Darısı bize bende değerin yükselmesini bekliorum gitmek için. Keseyi gördugunde kaçtı değerin?Ben de keseyi gordum bugun 2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegiz
Benim erkek:)[/QUQUOTEH
Hadi bakalim tutacak mi
izmirrIzmirde olan yok mu hic ya
bak ya komşu cikcaz nerdeyseBuca canim . karatas hastanesine gtcm bu cuma kontrllere orda baslcm
darısı bizlere inşallah hayırlı uğurlu olsuun :) bir sıkıntın ağrın falan oluyor mu canım?
Gözün aydin canim. Darısı bize bende değerin yükselmesini bekliorum gitmek için. Keseyi gördugunde kaçtı değerin?
Bucadamisn cnm snde:)bak ya komşu cikcaz nerdeyse
ara sıra kasıklarıma ince bir ağrı saplanıyor, göğüslerim aldı başını gitti :))) başka da bir sıkıntım yok şu an.
aynen canimBucadamisn cnm snde:)
Camlikuleden selamlaraynen canim
Aşırı üşüme bende de var canım.normalde de üşürüm ben de.havalar da soğudu buralarda ama ben normalden fazla üşüyorum sanırımEli ayagi donan hic ısıtamayan var mı aranizda ? Normalde çok üşüyen biriyim ama bu üşüme degil donma resmen sanki sogukta dışarda kalmışım ☺