- 31 Aralık 2015
- 41.448
- 132.627
Sorma yusraya bakip şoka girmiştim. Dogumdan sonra birden büyüdü sanki çocuk.. :)Amanın büyük süpriz olmuştur ama :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma yusraya bakip şoka girmiştim. Dogumdan sonra birden büyüdü sanki çocuk.. :)Amanın büyük süpriz olmuştur ama :)))
Bende pcoydum da ben 5 gun gecikince huylandim :dBenim ilki böyle olmuştu. Regl olayım da tüp bebek tedavisine başlayayım diyordum. Hatta adet sökücü almıştım ama 10 gün bekledi evde fırsat olup da başlayamamıştım. Hiç hamilelik aklıma gelmiyordu pco olunca, meğersem 2.5 aylıkmışım)
Evde ilaç kullancaklarKArdeşlerin nasıl olmuş hastanedeler mi
Ya öyle oluyo demi. Ben zaten bezi bırskınca bir ands büyüdüğünü hissettim öyle gaza geldim:))Sorma yusraya bakip şoka girmiştim. Dogumdan sonra birden büyüdü sanki çocuk.. :)
Evet ama 2.5 yaşta daha bi buyudu. Kemikleri irilesti eti kalinlasti resmen bebeklikten cocukluga gecti :)Ya öyle oluyo demi. Ben zaten bezi bırskınca bir ands büyüdüğünü hissettim öyle gaza geldim:))
Kesinlikle öyle bebeklik değil çocuklukluğa geçtiler:))Evet ama 2.5 yaşta daha bi buyudu. Kemikleri irilesti eti kalinlasti resmen bebeklikten cocukluga gecti :)
Zaten bebek bebek diye kardeşini seviyorKesinlikle öyle bebeklik değil çocuklukluğa geçtiler:))
Bizimkide bebek nerde kızım diyince kendi karnını gösteriyo:) kız mı olsun erkek mi olsun diye soruyodum kız olsun adıda arkadaş olsun diyo:) ben ona oyuncaklarımı vercem, yatağımı vercem, biz onla yatağımda zıplıcaz diyoda doğunca nolcak bakalım:)Zaten bebek bebek diye kardeşini seviyor
ipek mi oldu kızının adı maşallah saglıkla büyüsünler iki kız annesi olmak nasıl bir duygu .. Benimde sanırım kızım olsa adını ipek koyarım inciyle uyumlu olsun dıye2. Çocuk sahipleri kendini belli ediyor. Bize yine uykusu geceler, bize yine gece yarıları uyanmalar )
Evet malesef basimiza geldi. Cok sukur dun aksam eve geldik kavustuk ablamiza
Oh çok şükür gelmiş geçmiş olsunEvet malesef basimiza geldi. Cok sukur dun aksam eve geldik kavustuk ablamiza
Teşekkürler. Doğuma kadar adı leyla idi. Hatta kapı süsü falan yapmıştım. hem kv hem annem de leylayı sevmemişti, eşimle ben seviyoz diye koymaya kararlıydık ama eksşk bit şey var hissi vardı içimde hep. Asyanın okulda sarışın mavi gözlü bir kız vardı(benim gibi) bir gün okuldan alırken asyayı kız gözüme takıldı, baktım adı ipek. Dedim ipek olsun adı, buna benzesin. Son hafta adını değiştirdik. Sonuç; kara saçlı ela gözlü bir ipeğim oldu )))ipek mi oldu kızının adı maşallah saglıkla büyüsünler iki kız annesi olmak nasıl bir duygu .. Benimde sanırım kızım olsa adını ipek koyarım inciyle uyumlu olsun dıye
Adıyla yaşasın Ben incide ipek istemiştim eşim istememişti bu isim işi çok zor sevdiğin isimler bile hoş gelmiyor içine sinmiyor gibi oluyor ..Teşekkürler. Doğuma kadar adı leyla idi. Hatta kapı süsü falan yapmıştım. hem kv hem annem de leylayı sevmemişti, eşimle ben seviyoz diye koymaya kararlıydık ama eksşk bit şey var hissi vardı içimde hep. Asyanın okulda sarışın mavi gözlü bir kız vardı(benim gibi) bir gün okuldan alırken asyayı kız gözüme takıldı, baktım adı ipek. Dedim ipek olsun adı, buna benzesin. Son hafta adını değiştirdik. Sonuç; kara saçlı ela gözlü bir ipeğim oldu )))
2 kız annesi olmayı henüz "kızlarım" kelimesinden öte bilemiyorum. İnşallah büyüyünce biraz çok güzel olacak.
Sen düşünmüyor musun:))Adıyla yaşasın Ben incide ipek istemiştim eşim istememişti bu isim işi çok zor sevdiğin isimler bile hoş gelmiyor içine sinmiyor gibi oluyor ..
Olmaz mı ya cok guzel olur ıkı kızınla kahvaltılar cay saatlerı aksam kalabalık aksam yemegı Rabbım hayırlısıyla şu kara günleri atlatmayı nasip etsin yaşayacak güzel günler çok
Ehehe öyle şokla geldim işte :)) nasılsın alpicim
Hoşgeldin karnın dolu geldin Saglıkla gelsın ınsallah .. Henüz düşünmüyorum tam düşünmeye başlamısken virüs çıktı ortaya korktum acıkcası bende kan pıhtılasması var cok sık kontrole gıtmem lazım vs o yuzden bir süre bekleyecegım sonra Allah nasıp ederse ınsallah kızımdaki gibi çok beklemeden kızımın kardeşide gelsin aminSen düşünmüyor musun:))
Hoşbuldum, amin canım benim Allahın izniyle atlatalımda şu günleri inşallah kardeşi de olur minnoşun. Herşey yolunda mı, minnoş tuwalete alıştı mı?Okula gidiyor muydu birde? Biz gidiyorduk, o yüzden çok zor oldu alışması, gerçi hala alışamadı evde olmayadaHoşgeldin karnın dolu geldin Saglıkla gelsın ınsallah .. Henüz düşünmüyorum tam düşünmeye başlamısken virüs çıktı ortaya korktum acıkcası bende kan pıhtılasması var cok sık kontrole gıtmem lazım vs o yuzden bir süre bekleyecegım sonra Allah nasıp ederse ınsallah kızımdaki gibi çok beklemeden kızımın kardeşide gelsin amin
Çok şükür yolunda canım Şehir değişikliği yaptık kısa süre önce oh kafama göre bir ev buldum kızımla da bol bol gezerim her yer ayagımın altında dedım vüris çıktı şansımıza eve kapandık ..Hoşbuldum, amin canım benim Allahın izniyle atlatalımda şu günleri inşallah kardeşi de olur minnoşun. Herşey yolunda mı, minnoş tuwalete alıştı mı?Okula gidiyor muydu birde? Biz gidiyorduk, o yüzden çok zor oldu alışması, gerçi hala alışamadı evde olmayada
Ya ne güzel gönlüne göre bulmuşsun yuvanı. Virüste geçecek inşallah bolbol gezersiniz kuşunla. Ben çalıştığım için eylülde başlatmıştım mecbur. Şimdi gidemiyor ama vermeden de duramam virüs geçtiğinde, ufaklık ve o baya zorlar beni. Maşallah kuşa tutmayı da öğrendiler :) şükür bizde atlattık eğitim kısmını meğer kızım benden önce hazırmış:) oyun gruplarını denemiştim bende kreş gibi bi yerin oyun grubuna verecekse 2 saatlik falan okey ama böyle etkinlik yapan küçük yerlerin birşey katacağını sanmıyorum çünkü denedik hiç kaynaşma falan olmuyor çocuklarda ve biz yanında olduğumuz için. Yine de sen bilirsin benimki öneri.Çok şükür yolunda canım Şehir değişikliği yaptık kısa süre önce oh kafama göre bir ev buldum kızımla da bol bol gezerim her yer ayagımın altında dedım vüris çıktı şansımıza eve kapandık ..
Yok okula göndermedim çalışmıyorum ki canım bu yaşta ne diye vereyim çalışsam yada hamile olsam düşünürdüm okulu tabiki ..
Tuvalet işini çok oldu şükür çözdük Gece de hiç uyanmıyor tuvalet için tutuyor
Eylülde inşallah ortalık düzelmiş olursa oyun saatine götürmeyi düşünüyorum haftada 2 kez 2 saat . Çok yalnız büyüyor çocuk eş dost komşu hiç kimsemiz yok