2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimizde var aslinda ama yusranin testi negatif çıktı. Bizim 14 gun sure dolunca tekrar tesr yapilacak. Yusrayada yaptırcaz. Normalde evde karantinadaydik cubku sikayetimiz yok. Ama bebekte oksuruk artinca hastaneye geldik. Burda kucuk deyip birakmadilar 5 gun oldu. 2. Test negatif geldi ama 3. Test yapıldı onu bekliyoruz

Anladım canım. Minik savaşcılar tahminlerimizden daha güçlü oluyorlar inşallah en kısa sürede atlatacak ablasına kavuşacaktır. Bol bol dua edeceğim sizin için ama onun dışında maddi manevi yapabileceğim ne varsa özelden de yazabilirsin elimden ne geliryorsa canıgönülden yaparım.

Allah acil şifalar versin

Tesekkur ederim çok sagolun. İnsallah tek duamiz bir an evvel şu illetten ailecek kurtulmak..

Hadiya :)) bende onca zorlanmadan sonra işten ayrıldım o ay acaba bi kardeşimi olsa derken o ay hamile kaldım:))) sen onca tedavi gör anca olsun 2.de ilk ay hamile kal:))
Benimde ilki klomen tedavisiyle oldu. Kg vermeye baslamistim iyide gidiyodum. Buyugune hamile kaldigim kgya inince gene kaldım

Ay kuzum gerçekten mi kıyamam. Ailede kimde vardı, sen ne durumdasın, bebişte iyidir umarım

Tesekkur ederim çok sagolun. İnsallah tek duamiz bir an evvel şu illetten ailecek kurtulmak..
Canım inan çok üzüldüö Rabbim korusun sizleri. Kim taşımış acaba varmı belli birşey ilk çıkan vs bellimi. Sizde hiç belirti yokmu

Benimde ilki klomen tedavisiyle oldu. Kg vermeye baslamistim iyide gidiyodum. Buyugune hamile kaldigim kgya inince gene kaldım
Ahaha ben kilo veremeden kaldım:) daha doğrusu zayıflamıştım gebelik öncesi halime 3-4 kilo kalmıştı. Bi şeker hastalığı çıktı bende sonra bida hiç kilo veremedim aldım 60ile hamile kaldım

Hadiya :)) bende onca zorlanmadan sonra işten ayrıldım o ay acaba bi kardeşimi olsa derken o ay hamile kaldım:))) sen onca tedavi gör anca olsun 2.de ilk ay hamile kal:))
Benim de benzer hikayem var. İlki 3 senelik tedavi sonunda kilo verince doğal yoldan olmuştu. Nasılsa bir daha olmaz, olsa da kim bilir kaç sene sonra olur diyerek rahattım. Ve fakat "insan bir kereyle nasıl hamile kalır ya" diye kınadığım insanların ahı olsa gerek sürpriz yaptı minik kızım.

Ahahhaah valla imrendiğim o insanlara benzedim bende :) ablam 2sinde de tek atışta kalmıştı:))) ben ilk kaybımda yine ilk ayda hamile kalmıştım sonra 14 ay uğraştık olmadı tüp bebek tedavisiyle oldu. Sonrası malum tek aylık atış:)))

Bende o ay regl bekledim.tuylenme sorunu icin endokrinoloji ye gittim. Regl ol test yapalım, ilac baslayalim dedi dogum kontrol hapi. Bende hatta dedim ilaca baslasak ne olur olmaz dedi meger hamileymişim iyiki kullanmadim. 5 gun bekledim oyle ogrendim direkt keseyi görerek :)

Amanın büyük süpriz olmuştur ama :)))

Benim ilki böyle olmuştu. Regl olayım da tüp bebek tedavisine başlayayım diyordum. Hatta adet sökücü almıştım ama 10 gün bekledi evde fırsat olup da başlayamamıştım. Hiç hamilelik aklıma gelmiyordu pco olunca, meğersem 2.5 aylıkmışım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…