2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet biz beraber oynarken ya da babası seslerini cikarirken aklında öyle kalmış .herşeyin ismini biliyor mesaja araba diyorum arabayı biliyor durdur diyor.itfaiye diyorum Nani diyor.kedi diyorum miyav diyor.soykedigim herşeyi anlıyor.emur konutlarına uyuyor.sadece kızınca yapmıyor sinirleniyor.o kitabı nerden bulabilirim

Ben sanırım d&r dan aldım ama n11 falan da var.

Kabizlik icin bir cay bardagina yarim icme suyu icine bir cay kasigo bal karistirip icirin birebir kesin cozum 10 dakika sonra cocuk rahatliyo bizzat tecrube ettim.

Mesala arabaya düdut diyor itfaiyeyr Nani bu sayılmıyor mu yani.
Hayır onlar sayılmıyor sadece seslerini çıkarıyormuş çünkü. Nesnelerin ne olduğunu bilmesi normal ama onların adlarını söyleyemiyorsa onları kelimeden sayamayız. Oğluma küçükken kedi ne der diyordum miyav diyordu, horoz ne der diyordum üürü diyordu falan bir çok hayvanı sayıyordu böyle ama bu o hayvanların ismini söylüyor anlamına gelmiyordu, sadece taklit ediyordu sesleri. Cedarice’nin önerisine katılıyorum. Siz doğru kelimeleri söyleyin o da zamanla söyleyecektir. Nani diyince anlamayın mesela itfaiye demesini sağlayın, alakasız kelimeleri söyleyince anlayıp isteklerini yerine getirirseniz o da düzeltme ihtiyacı hissetmez.

Aslında o hata bizden kaynaklı biz çocuğa o şekilde öğrettik o da şimdi dogrusunu kabul etmiyor .sürekli oyun oynarken seslerini çıkardığımız için o sekilde kabul etti.mesala bı akşam tek seferde gök yüzünde ayı gösterdim hemen öğrendi .ay ay deyip duruyor.

Bizimkide ay dede diyor çünkü ben oyle demiş bulundum

Yaşın uzun olsun canım allah kolaylık versin

Merhabalar kızlar nasılsınız

Valla ben ise döndüm bu 4. Haftam bebeler bakıcı teyzeye emanet. Kız felaket geliyor 11 aylık tam yürümeye başladı abisine kök sokturuyor şimdiden. Çok özledim buraları umarım herkes iyidir

Masallah sen küçüğü de büyüttün darisi basima

Masallah sen küçüğü de büyüttün darisi basima
Şaka suka derken öyle oldu canım ya 11 aylık şimdi. Yürüyor dişleri cıktı zorlasan konuşacak o derece ama bunları hep kendi kendine yaptı ben çok mutluyum 2 si birden büyüdü resmen. Allah herkesin gönlüne göre versin ve kolaylık versin tabiki

Işe başlamayı çok istiyordum ama korkuyordum bi yandan da. Çok şükür korktuklarim olmadı rahat bi geçis oldu hepimiz için

Ben iş hayatı şuan asla dusunemiyorum senin adina cok sevindim, herkes nasil mutlu hissedecekse oyle yasasin

3. Gelir yakında sen yeniden eve baban da arkandan terlikle kovalar

Ilahi alpi gece gece güldürdün canim. Şimdilik 3. Falan düşünmüyorum ama belki ileride. gerçekten bu defa babam kovalar o konuda haklısın
Ben onceden dusunuyordum 3.yü. ama bu gebeliğim cok zor gecti. Erken dogum oldu. Doktorum 3. Gebelikte 38 haftayi asla goremezsin dedi. Suan hic dusunemiyorum ileride bi deli cesareti gelir mi bilmem. Rahmim inceldigi icin erken dogum yaptım, son ayim cok kotu agrilarla gecti. Rahim yirtilma noktasina gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…