Biz çok oldu çözeli şükürKizlar tuvalet isini ne yaptiniz ?
Biz de yeni yeni hallediyoruz. Karantinayi firsata cevirdikBiz çok oldu çözeli şükürGece hiç kalkmıyor wc ye sabaha kadar tutuyor gece kaldırıyordum ilk başlarda aglıyo yapmıyordu kendı çözümünü kendi buldu sabaha kadar tutuyor ama gec saatte cok sulu seyler vermemeye özen gösteriyorum.
Biz de ayni 23, te denedik malum yaz geldi diye olmadi simdi tekrar deniyoruz bu sefer oldu gibi :)Meraba. 26 aylikken ogrendik biz. Biraz zamana yaymistik. 23 aylikken ilk denedik olmadi. Sonra 25 aylikken kendi tuttugunu farkedince tekrar denedim o zaman daha hizli öğrendi
İnşallah kolay olur :)Biz de ayni 23, te denedik malum yaz geldi diye olmadi simdi tekrar deniyoruz bu sefer oldu gibi :)
Meraba sonucun pozitif olmasina cok sevindimAman yarabbim sayfa hala aktifohh MaşaAllah ikincileri bile büyüten olmuş. Benim kız biraz çirkef olunca sayfaya girmeye imkanım olmadı. Biz henüz wc eğitimine başlamadık, kızım istemiyor, drumuzda zorlamayın diyor. Bu konuda hata benden kaynaklı, zamanında kızım belli ediyordu ama ben pek önemsenedim şimdide o istemiyor. Bez bağlamadığım zaman etrafım da dönüp ağlıyor “ please anneee please” diye. Bende havalar ısınınca üzerine biraz daha düşücem.
bu arada bizde ikinci bebek için tekrar merkeze başvurduk. Dondurulmuş embriyolarımız vardı onu denedik, şindilik sonuç pozitif, rabbim sağlıkla devam etmeyi nasip eder inşaAllah. Hepinizi öpüyorum kızlar
Pek gelen yok artik buralara :) hakkinizda hayirlisi olsunMerhaba 2017 Temmuz anneleri .ben de o ayda doğum yapmıştım oğluma şimdi ikinciyi düşünüyoruz nasip olursa
Amin sağolun sizin de kızınız var sanırım allah bağışlasın tavsiyeleriniz nelerPek gelen yok artik buralara :) hakkinizda hayirlisi olsun
Cok sevindim hayırlısıyla kucağına al inşallahİnanamıyorum canımmmmm grubum aktif halaaa, ay çok mutlu oldum altın bulmuş kadar :))) bende 2.yi bekliyorum. Bugün bir oğlum olacağını öğrendim:)))
Çok teşekkür ederim çok saolunCok sevindim hayırlısıyla kucağına al inşallah
Eski nickim balinmaz dı hatırlamamis olabilirsin cok konuşuyorduk hamileyken :)Çok teşekkür ederim çok saolun
Yaaa unuturmuyum:))) ay gözün aydın Rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin ikisinide. Çok hızlısın maşallah ben korka korka cesaret ettimde:)Eski nickim balinmaz dı hatırlamamis olabilirsin cok konuşuyorduk hamileyken :)
Bende 56 gün once 2. Kizimi dogurdum :)
Benim supriz oldu, benden daha hızlı çıkan arkadaşlarda oldu burda :)Yaaa unuturmuyum:))) ay gözün aydın Rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin ikisinide. Çok hızlısın maşallah ben korka korka cesaret ettimde:)
2. Çocuk sahipleri kendini belli ediyor. Bize yine uykusu geceler, bize yine gece yarıları uyanmalarBenim supriz oldu, benden daha hızlı çıkan arkadaşlarda oldu burda :)
Aynen oyle valla. Nasil gidiyor bebek kac aylik oldu :)2. Çocuk sahipleri kendini belli ediyor. Bize yine uykusu geceler, bize yine gece yarıları uyanmalar)
Bebek 3.5 aylık oldu büyüyor yavaş yavaş. İyi gidiyor canım şimdilik maşallah uslu bir bebek, ablası o kadar yaramaz ki yavruma yaramazlık kalmadıAynen oyle valla. Nasil gidiyor bebek kac aylik oldu :)
Ablalar pek dilli zaten. Bide bizimki daha pek sökülemedi hele sökülse neler diyecek acaba :)Bebek 3.5 aylık oldu büyüyor yavaş yavaş. İyi gidiyor canım şimdilik maşallah uslu bir bebek, ablası o kadar yaramaz ki yavruma yaramazlık kalmadı
Ablası bugün " kimse beni anlamıyor, ben büyüdüm " diyordu)) öyle bir 2.5 yaş ergeni işte )
Senin bebeler nasıl? Sağlıkları yerindedir inşallah.
Ay nasl yani, sende babasında falan mı koronovirüs var. Bebek gözlemde abla neden değil? Allahım acil şifalar versin de bir an önce kurtulun bu hastalıktan. Allahım sen koru. Durumunuz nedir belirtiler var mı bebekte? Yapabileceğimiz br şey var mı sizin için?Ablalar pek dilli zaten. Bide bizimki daha pek sökülemedi hele sökülse neler diyecek acaba :)
Valla iyi diyelim iyi olalim ben 5 gundur bebekle hastanedeyim coronavirus var ailecek. Bebege yatis verildi gozlem amacli. Ablamizi cok ozledik hasret kaldik