2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de yeni yeni hallediyoruz. Karantinayi firsata cevirdik

Aman yarabbim sayfa hala aktif ohh MaşaAllah ikincileri bile büyüten olmuş. Benim kız biraz çirkef olunca sayfaya girmeye imkanım olmadı. Biz henüz wc eğitimine başlamadık, kızım istemiyor, drumuzda zorlamayın diyor. Bu konuda hata benden kaynaklı, zamanında kızım belli ediyordu ama ben pek önemsenedim şimdide o istemiyor. Bez bağlamadığım zaman etrafım da dönüp ağlıyor “ please anneee please” diye. Bende havalar ısınınca üzerine biraz daha düşücem.
bu arada bizde ikinci bebek için tekrar merkeze başvurduk. Dondurulmuş embriyolarımız vardı onu denedik, şindilik sonuç pozitif, rabbim sağlıkla devam etmeyi nasip eder inşaAllah. Hepinizi öpüyorum kızlar

Meraba sonucun pozitif olmasina cok sevindim

Eski nickim balinmaz dı hatırlamamis olabilirsin cok konuşuyorduk hamileyken :)
Bende 56 gün once 2. Kizimi dogurdum :)
Yaaa unuturmuyum:))) ay gözün aydın Rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin ikisinide. Çok hızlısın maşallah ben korka korka cesaret ettimde:)

Aynen oyle valla. Nasil gidiyor bebek kac aylik oldu :)
Bebek 3.5 aylık oldu büyüyor yavaş yavaş. İyi gidiyor canım şimdilik maşallah uslu bir bebek, ablası o kadar yaramaz ki yavruma yaramazlık kalmadı
Ablası bugün " kimse beni anlamıyor, ben büyüdüm " diyordu )) öyle bir 2.5 yaş ergeni işte )
Senin bebeler nasıl? Sağlıkları yerindedir inşallah.

Ablalar pek dilli zaten. Bide bizimki daha pek sökülemedi hele sökülse neler diyecek acaba :)
Valla iyi diyelim iyi olalim ben 5 gundur bebekle hastanedeyim coronavirus var ailecek. Bebege yatis verildi gozlem amacli. Ablamizi cok ozledik hasret kaldik

Ay nasl yani, sende babasında falan mı koronovirüs var. Bebek gözlemde abla neden değil? Allahım acil şifalar versin de bir an önce kurtulun bu hastalıktan. Allahım sen koru. Durumunuz nedir belirtiler var mı bebekte? Yapabileceğimiz br şey var mı sizin için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…