- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Selammm. Sürpriz bir gebelik haberinide ben veriyim size
Tüm bebişlerimizin doğum günü kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömür versin bizimde doğum günü 20sinde ama birdahaki haftasonu kutlayacağız bizde hem abi hem kardeş olunca hangisine özeneceğini şaşırıyor abi wcye gidince bezi çıkar bende oraya yapacam diyor çıkarıyoruz oturup oyun oynuyor ardından odaya geliyor kardeş kaka yaptı diyor hadi benimde altımı değiştir diyor bebeği emziriyorum bırakınca hemen kucağıma gelip yatıyor bende süt istiyorum diyor ama abiyle hırsız polis oynuyor bizim önde abi olunca konuşmaya çabuk başladı ama şimdide hiç susmuyor ev kreşe döndü her yer herşey oyuncak oldu kız 3 aylık oldu o da abilere can atıyor sayelerinde sürünmeyi öğrendi 1 aya kadar emekler herhalde
ya masallah onlara. Oglun sanki benim kiz bu kadar benzerMerhaba kızlar nasılsınız
Ben huniyi takmış durumdayım. Ama çok şükür bin şükür bu güne.
Oğlan son azıları çıkarıyor 2 yaş seysiyle birleşince baya gıcık bir hal aldı. Konuşmaya çalışıyor 2 kelimelik cümlelere başladı ama 2 dil öğrendiği için biraz geç oluyor ama normali buymuş. Kızım ise 3.5 aylık oldu. Abisinde sürekli gözü. Emir erken doğduğu ve zor kilo aldığı için meryem kocaman geliyor gözüme. Emir hala 10.5 kilo bu arada ve 87cm. Ama hep geriden takip etti yaşıtlarını o yüzden fazla takmıyorum. Sürekli oyun oynuyor bu aralar takıntısı evdeki makinalar ve mutfak oyuncakları. Yemek yapıyor bize sağ olsun. Biz de durumlar böyle. Herkes iyidir umarım.
Bu arada oğlanın saçları baya uzadı ciddi manada mahalle baskısı yaşıyorum kestir diye ama direniyorum şimdilik
Valla huni cidden takılıyor canım ama ben toplu ödeme diye düşünüyorum büyüyecek ve bitecekya masallah onlara. Oglun sanki benim kiz bu kadar benzerama sizin gozler renkliydi galiba :)
İkinci gelince bende takarim huniyi cunku kizim coook kiskanc :))
bizede erkekmi diye soruyolar. O insanlarin dusuncesizliginden malesef :) bizimkilerin 32 ay olcak. Ama ne kadarda olsa kizimda yalnizliga alisti ve asiri kiskanc. Eminim dogumdan sonra bana dahada dusecektir iste o zaman nasil yapacağım suan hic kestiremiyorumValla huni cidden takılıyor canım ama ben toplu ödeme diye düşünüyorum büyüyecek ve bitecekbaşka türlü düşününce korkuyor insan çünkü. Evet gözler mavi gri arası. Zaten herkes soruyor hep kız mi diye inan gına geldi
Valla kimse bilemez biz kuzenim kardeşi olunca kıskanır demiştik ama inadına hiç kıskanmadı. Oğlum da aşırı kıskanmıyor doğrusu ama arada ufak vurmalar var elbette valla çoğu şey yaşanmadan bilinmiyor canım ne desek bosbizede erkekmi diye soruyolar. O insanlarin dusuncesizliginden malesef :) bizimkilerin 32 ay olcak. Ama ne kadarda olsa kizimda yalnizliga alisti ve asiri kiskanc. Eminim dogumdan sonra bana dahada dusecektir iste o zaman nasil yapacağım suan hic kestiremiyorum
Merhaba kızlar nasılsınız
Oğlan son azıları çıkarıyor 2 yaş seysiyle birleşince baya gıcık bir hal aldı. Konuşmaya çalışıyor 2 kelimelik cümlelere başladı ama 2 dil öğrendiği için biraz geç oluyor ama normali buymuş. Kızım ise 3.5 aylık oldu. Abisinde sürekli gözü. Emir erken doğduğu ve zor kilo aldığı için meryem kocaman geliyor gözüme. Emir hala 10.5 kilo bu arada ve 87cm. Ama hep geriden takip etti yaşıtlarını o yüzden fazla takmıyorum. Sürekli oyun oynuyor bu aralar takıntısı evdeki makinalar ve mutfak oyuncakları. Yemek yapıyor bize sağ olsun. Biz de durumlar böyle. Herkes iyidir umarım.
Bu arada oğlanın saçları baya uzadı ciddi manada mahalle baskısı yaşıyorum kestir diye ama direniyorum şimdilik
Kaka yapmadan bez mi tak diyor yoksa anlayıp mı takıyorsun :)Hayırlı uğurlu olsun canım. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Allah kolaylık versin canım senin durum daha zor valla. Ama sende de oldu mu bilmiyorum kız daha bir sakin daha bir cana yakın geliyor bana. Belki de bizim canavardan sonra bana öyle geliyor.
Bu arada çiş konusunda ilerleme kaydettik biz biraz. Gündüz bez takmıyorum kendi söylemiyor ama ben götürünce yapıyor hep. Ama kaka hala bezde maalesef. Uyurken takıyorum bezi şimdilik
Maşallah. Bebeklerine. Oğlanda gerçekten kız güzelliği var, sadece saç değil yüzü de naif ve güzel. Kız da oyuncak bebek gibi hani cansız desen inanırım. Maşallah Allah uzun ömürler güzel bahtlar versin.
Benim de ablamın 2 aylık bebeği var. Kızım hiç yalnız ve rahat bırakmıyor onu. Şuan onu kardeşi sanıyor. Sürekli anne bebek ağlıyor, anne bebek altına kaka yapmış olabilir diyor. Ninni söylüyor ona. Kaynana gibi her şeye karışıyor) kucağıma aldığım an bana ver diye tüttürüyor. Yani demem o ki ben de 5 ay sonra hunililer kervanına katılacağım sanırım )
Kaka yapmadan bez mi tak diyor yoksa anlayıp mı takıyorsun :)
Bende geçen hafta tuvalet eğitimine başladım oğlumla, Evet sizin gibiyiz şuan söylemiyor daha çişim geldi diye. Ben götürüyorum yapıyor çok şükür bu bile çok iyi ilk üç gün 15 dk beklerdik yapmazdı salona gidince yapardı
Kakasını da ıkınırken yakalıyoruz napıyorsun diyince kaka diyor öyle götürüyoruz kaçtığı oluyo tabi :) ya da gidince yapmıyo.
Çiş yapınca da hemen söylüyor. ' Islak oldu '
diyor.
Inşallah bir an önce kaçırmadan söylerler de.
Uyuduktan sonra takıyorum ama söylemeye başlayınca gece bezini birden kesicem.
Biz de gündüz bezini çıkardık. Gündüz ve gece uykusunda takıyorum çünkü uyanırsa bir daha uyumaz diye korkumdan ama ne zamana kadar takıcam bilmiyorum. 2 gecedir uyanıp çişim geldi diyor. Gündüz sık sık soruyorum. Genelde yok diyor ama götürünce yapıyor. Sanırım yaşları erken diye bu süreç bu kadar uzuyor. Daha da ne kdra uzayacak bilmiyorum. Eylülde jreşe başlatıcam o zamana kadar biter umarımHayırlı uğurlu olsun canım. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Allah kolaylık versin canım senin durum daha zor valla. Ama sende de oldu mu bilmiyorum kız daha bir sakin daha bir cana yakın geliyor bana. Belki de bizim canavardan sonra bana öyle geliyor.
Bu arada çiş konusunda ilerleme kaydettik biz biraz. Gündüz bez takmıyorum kendi söylemiyor ama ben götürünce yapıyor hep. Ama kaka hala bezde maalesef. Uyurken takıyorum bezi şimdilik
Amin canım Cümlemizin. Valla o kucağa alma kısmı felaket işte. Bugün karyoladan düşürdü kızı kasla göz arasında
Ben gündüz uykusunda ya da gece yatmadan önce kilot bez giydiriyorum akli karışmasın kilot zannetsin diye. Kendi istemiyor kaka yapmak için ama tuvalete yapmıyor galiba korkuyor yaparken. Şimdilik zorlamıyorum bakalım zaman ne gösterecek
Biz de gündüz bezini çıkardık. Gündüz ve gece uykusunda takıyorum çünkü uyanırsa bir daha uyumaz diye korkumdan ama ne zamana kadar takıcam bilmiyorum. 2 gecedir uyanıp çişim geldi diyor. Gündüz sık sık soruyorum. Genelde yok diyor ama götürünce yapıyor. Sanırım yaşları erken diye bu süreç bu kadar uzuyor. Daha da ne kdra uzayacak bilmiyorum. Eylülde jreşe başlatıcam o zamana kadar biter umarım
Sen mi anlayıp takıyosun bezi kaka yapsın diye. Gündüz hiç takmıyorum dedin ya. :)
Gündüz uykusunda alez seriyorum altına ben.
Evet korkuyorlar kakalarından. benim oğlumda ilk yapınca ağladı bayağoı, alkış falan yaptık babasıyla öyle sustu sevindi, hatta komşular duymuş Muhammed Ali naptı da o kadar.alkış yaptınız? Dedi.
2.nin cinsiyet belli mi :)Biz de gündüz bezini çıkardık. Gündüz ve gece uykusunda takıyorum çünkü uyanırsa bir daha uyumaz diye korkumdan ama ne zamana kadar takıcam bilmiyorum. 2 gecedir uyanıp çişim geldi diyor. Gündüz sık sık soruyorum. Genelde yok diyor ama götürünce yapıyor. Sanırım yaşları erken diye bu süreç bu kadar uzuyor. Daha da ne kdra uzayacak bilmiyorum. Eylülde jreşe başlatıcam o zamana kadar biter umarım
bende senin gibi bunlar bana huniyi taktıracak sonunda derken birgün ne göreyim abi kardeş mutfakta Huni bulmuşlar kafalarına takmışlar ellerinde iki leğen kaşıklarla çalarak odaya girdiler bırakın onları derken ikiside hunileri getirip kafama gerçekten taktılar eşimde fotoğraflarını çekti büyüyünce onlar hatırlamasa da anı kalacakHayırlı uğurlu olsun canım. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın
O hiç belli olmaz benimkiler hiç kıskanmadı sadece özenti oluyor kıskançlık kelimesini yanında hiç kullanmayın belkide çok korumacı olurbizede erkekmi diye soruyolar. O insanlarin dusuncesizliginden malesef :) bizimkilerin 32 ay olcak. Ama ne kadarda olsa kizimda yalnizliga alisti ve asiri kiskanc. Eminim dogumdan sonra bana dahada dusecektir iste o zaman nasil yapacağım suan hic kestiremiyorum
Masallah sübhanallahMerhaba kızlar nasılsınız
Büyük ihtimalle bu da kız canım. Ama ilkinde de yanıldıkları için 20. Haftayı bekliyorum kesinleştirmek için.2.nin cinsiyet belli mi :)
aaa detaylida emin olursun hayirlisi olsun :)Büyük ihtimalle bu da kız canım. Ama ilkinde de yanıldıkları için 20. Haftayı bekliyorum kesinleştirmek için.
Hiç acele etme her çocuk farklı oluyor ben bizimkini susturamıyorum ben her söylediğini anlıyorum ama herkes anlamıyor çok sinirleniyor hele ben anlamadığımda çıldırıyor kendine kelime uyduruyor bizden onu bilmemizi istiyor birkaç gündür kayye diye ağlıyordu bir türlü çözemedik 2 gün önce ketçap gördü gözünün içi güldü meğer kayye ketçapmış daha bunun gibi birsürü kelimesi var birarada nehne vardı 1 ay anlamadık o da Mehmetmiş :)Kizlar selam, bebisler konusuyor mu ? Oglum kelime kelime konusuyor cumleye gecemedik anne gel de diyorum sadece anne diyor ikisini de diyebilmesine ragmen