2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selammm. Sürpriz bir gebelik haberinide ben veriyim size

Hayırlı uğurlu olsun canım. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Allah kolaylık versin canım senin durum daha zor valla. Ama sende de oldu mu bilmiyorum kız daha bir sakin daha bir cana yakın geliyor bana. Belki de bizim canavardan sonra bana öyle geliyor.

Bu arada çiş konusunda ilerleme kaydettik biz biraz. Gündüz bez takmıyorum kendi söylemiyor ama ben götürünce yapıyor hep. Ama kaka hala bezde maalesef. Uyurken takıyorum bezi şimdilik

ya masallah onlara. Oglun sanki benim kiz bu kadar benzer ama sizin gozler renkliydi galiba :)
İkinci gelince bende takarim huniyi cunku kizim coook kiskanc :))

ya masallah onlara. Oglun sanki benim kiz bu kadar benzer ama sizin gozler renkliydi galiba :)
İkinci gelince bende takarim huniyi cunku kizim coook kiskanc :))
Valla huni cidden takılıyor canım ama ben toplu ödeme diye düşünüyorum büyüyecek ve bitecek başka türlü düşününce korkuyor insan çünkü. Evet gözler mavi gri arası. Zaten herkes soruyor hep kız mi diye inan gına geldi

bizede erkekmi diye soruyolar. O insanlarin dusuncesizliginden malesef :) bizimkilerin 32 ay olcak. Ama ne kadarda olsa kizimda yalnizliga alisti ve asiri kiskanc. Eminim dogumdan sonra bana dahada dusecektir iste o zaman nasil yapacağım suan hic kestiremiyorum

Valla kimse bilemez biz kuzenim kardeşi olunca kıskanır demiştik ama inadına hiç kıskanmadı. Oğlum da aşırı kıskanmıyor doğrusu ama arada ufak vurmalar var elbette valla çoğu şey yaşanmadan bilinmiyor canım ne desek bos

Maşallah. Bebeklerine. Oğlanda gerçekten kız güzelliği var, sadece saç değil yüzü de naif ve güzel. Kız da oyuncak bebek gibi hani cansız desen inanırım. Maşallah Allah uzun ömürler güzel bahtlar versin.

Benim de ablamın 2 aylık bebeği var. Kızım hiç yalnız ve rahat bırakmıyor onu. Şuan onu kardeşi sanıyor. Sürekli anne bebek ağlıyor, anne bebek altına kaka yapmış olabilir diyor. Ninni söylüyor ona. Kaynana gibi her şeye karışıyor) kucağıma aldığım an bana ver diye tüttürüyor. Yani demem o ki ben de 5 ay sonra hunililer kervanına katılacağım sanırım)

Kaka yapmadan bez mi tak diyor yoksa anlayıp mı takıyorsun :)
Bende geçen hafta tuvalet eğitimine başladım oğlumla, Evet sizin gibiyiz şuan söylemiyor daha çişim geldi diye. Ben götürüyorum yapıyor çok şükür bu bile çok iyi ilk üç gün 15 dk beklerdik yapmazdı salona gidince yapardı
Kakasını da ıkınırken yakalıyoruz napıyorsun diyince kaka diyor öyle götürüyoruz kaçtığı oluyo tabi :) ya da gidince yapmıyo.

Çiş yapınca da hemen söylüyor. ' Islak oldu '
diyor.
Inşallah bir an önce kaçırmadan söylerler de.

Uyuduktan sonra takıyorum ama söylemeye başlayınca gece bezini birden kesicem.

Amin canım Cümlemizin. Valla o kucağa alma kısmı felaket işte. Bugün karyoladan düşürdü kızı kasla göz arasında

Ben gündüz uykusunda ya da gece yatmadan önce kilot bez giydiriyorum akli karışmasın kilot zannetsin diye. Kendi istemiyor kaka yapmak için ama tuvalete yapmıyor galiba korkuyor yaparken. Şimdilik zorlamıyorum bakalım zaman ne gösterecek

Biz de gündüz bezini çıkardık. Gündüz ve gece uykusunda takıyorum çünkü uyanırsa bir daha uyumaz diye korkumdan ama ne zamana kadar takıcam bilmiyorum. 2 gecedir uyanıp çişim geldi diyor. Gündüz sık sık soruyorum. Genelde yok diyor ama götürünce yapıyor. Sanırım yaşları erken diye bu süreç bu kadar uzuyor. Daha da ne kdra uzayacak bilmiyorum. Eylülde jreşe başlatıcam o zamana kadar biter umarım

Sen mi anlayıp takıyosun bezi kaka yapsın diye. Gündüz hiç takmıyorum dedin ya. :)
Gündüz uykusunda alez seriyorum altına ben.
Evet korkuyorlar kakalarından. benim oğlumda ilk yapınca ağladı bayağoı, alkış falan yaptık babasıyla öyle sustu sevindi, hatta komşular duymuş Muhammed Ali naptı da o kadar.alkış yaptınız? Dedi.

Yok ya eylüle kalmaz zannetmem ama tabi sipalarin işi belli olmaz ama allahım lütfen kalmasın o zamana hemen bitsin

Yok uykularda takıyorum sürekli uykudan önce zamanla çıkaracağım kendisi söylemeye başlayınca

Benim kiz lazimliga da klozetede yapmiyor. Ara ara deniyorum. Bakalim bayramdan sonra gozumu karartip 1 hafta komple bezsiz tutcam. Yok yapmazsa artik kalicak bahara

2.nin cinsiyet belli mi :)

bende senin gibi bunlar bana huniyi taktıracak sonunda derken birgün ne göreyim abi kardeş mutfakta Huni bulmuşlar kafalarına takmışlar ellerinde iki leğen kaşıklarla çalarak odaya girdiler bırakın onları derken ikiside hunileri getirip kafama gerçekten taktılar eşimde fotoğraflarını çekti büyüyünce onlar hatırlamasa da anı kalacak
Çiş işini bende denedim ama henüz çişin nerden geldiğinin farkında değil o yüzden üstelemedim abisi 27. Ayını tamamlayınca öğrenmişti 3 ay daha beklemeye karar verdim
O hiç belli olmaz benimkiler hiç kıskanmadı sadece özenti oluyor kıskançlık kelimesini yanında hiç kullanmayın belkide çok korumacı olur

Masallah sübhanallah

Kizlar selam, bebisler konusuyor mu ? Oglum kelime kelime konusuyor cumleye gecemedik anne gel de diyorum sadece anne diyor ikisini de diyebilmesine ragmen
Hiç acele etme her çocuk farklı oluyor ben bizimkini susturamıyorum ben her söylediğini anlıyorum ama herkes anlamıyor çok sinirleniyor hele ben anlamadığımda çıldırıyor kendine kelime uyduruyor bizden onu bilmemizi istiyor birkaç gündür kayye diye ağlıyordu bir türlü çözemedik 2 gün önce ketçap gördü gözünün içi güldü meğer kayye ketçapmış daha bunun gibi birsürü kelimesi var birarada nehne vardı 1 ay anlamadık o da Mehmetmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…