- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Selammm. Sürpriz bir gebelik haberinide ben veriyim size
Hayırlı uğurlu olsun canım. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Tüm bebişlerimizin doğum günü kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömür versin bizimde doğum günü 20sinde ama birdahaki haftasonu kutlayacağız bizde hem abi hem kardeş olunca hangisine özeneceğini şaşırıyor abi wcye gidince bezi çıkar bende oraya yapacam diyor çıkarıyoruz oturup oyun oynuyor ardından odaya geliyor kardeş kaka yaptı diyor hadi benimde altımı değiştir diyor bebeği emziriyorum bırakınca hemen kucağıma gelip yatıyor bende süt istiyorum diyor ama abiyle hırsız polis oynuyor bizim önde abi olunca konuşmaya çabuk başladı ama şimdide hiç susmuyor ev kreşe döndü her yer herşey oyuncak oldu kız 3 aylık oldu o da abilere can atıyor sayelerinde sürünmeyi öğrendi 1 aya kadar emekler herhalde
Allah kolaylık versin canım senin durum daha zor valla. Ama sende de oldu mu bilmiyorum kız daha bir sakin daha bir cana yakın geliyor bana. Belki de bizim canavardan sonra bana öyle geliyor.
Bu arada çiş konusunda ilerleme kaydettik biz biraz. Gündüz bez takmıyorum kendi söylemiyor ama ben götürünce yapıyor hep. Ama kaka hala bezde maalesef. Uyurken takıyorum bezi şimdilik