- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Adıyla yaşasın minik kuzu. Benim kardeşimin ismi de melike hatta ben koydum. Çok güçlü bir kiz olacak inşallah. Babası son anda değiştirip meryem şehlâ koydu isminiSağol canım Henüz hastanedeyiz sadece büyük abi gördü henüz küçük abimiz görmedi ismi Melike oldu senin kızın ismi nooldu
Ay evet ya bizde diyet topiginde kurduk grup iyi oldu. Bende isterim boyle birşeyiAl_pi cim merhaba. Nisan annelerinde özel mesaj kısmında grup oluşturuldu. Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama oradan bebeklerin fotolarını paylaşabiliyoruz. Böyle birseyi burada da yapmak ister miyiz acaba? Hiç kimseyi gerçek hayatta tanımasam da hepinizi sanki komsum arkadaşımmış gibi çok seviyorum:)
Ayni soruyu bende sormayi düşünmüştümSelamlar. Aramizda henuz konuşmayan bebişler var mı?
15 kelime yok bizde :) cogu seyi sorunca bilip gosteriyor. Anne baba bile isine gelmeden soylemiyor o da cok nadir zatenAyni soruyu bende sormayi düşünmüştüm
15 kelimeyi geçmiyor söyledikleri
Hiç cümlesi yok henüz
Sizinki nasil ?
Etrafimizda ayni ay dogumlu olup konuşanlari görünce üzülüyorum aslinda.her bebek ayni degil bunu da biliyorum :)15 kelime yok bizde :) cogu seyi sorunca bilip gosteriyor. Anne baba bile isine gelmeden soylemiyor o da cok nadir zaten
Bu aylarda 10 kelime kullanması yeterliymiş. Bizde o da yok. Ve kardesim otizmli 7 yasinda konustuEtrafimizda ayni ay dogumlu olup konuşanlari görünce üzülüyorum aslinda.her bebek ayni degil bunu da biliyorum :)
Dikkat güçlendirici setler aldim.abisi var 12 yaşında.evde sürekli şarki söyleyip konuşmaya çalisiyorum ( kendi sesimden başım ağrıdıgı da oluyor) buna ragmen yok bişey.
Büyük oglumda 3 yaşında konuşmuştu hatta anne bile demedi o yaşa kadar.bizde genetik galiba geç konuşma :)
Grupta var mı bizim gibi olan acaba ?
Intenetten gelişimle ilgili yazilari okudugumda bu aylarda cumle kurmali falan yaziyordu.anneleri endişelendirmekten başka bişey degil bu yazilarBu aylarda 10 kelime kullanması yeterliymiş. Bizde o da yok. Ve kardesim otizmli 7 yasinda konustu
Çok şükürSelam kizlarelvaven de dogum yapti oglusu geldi :)
Ben endişeleniyorum. Ama 2 yaşından önce teşhis konulmuyor. İnsallah konusurda dra gerek kalmaz..Intenetten gelişimle ilgili yazilari okudugumda bu aylarda cumle kurmali falan yaziyordu.anneleri endişelendirmekten başka bişey degil bu yazilar
ailede otizm olunca insan endişeleniyor sizi anliyorumBen endişeleniyorum. Ama 2 yaşından önce teşhis konulmuyor. İnsallah konusurda dra gerek kalmaz..
Algıda sorun yok gibi bizim gördüğümüz. İnatlaşmadıkça denileni yapar. Resimlerde sorduğumuz pek çok şeyi biliyor. Sadece konuşma yok. 7 8 kelime ancak.ailede otizm olunca insan endişeleniyor sizi anliyorum
benim ablamın kızı da otizmli ayni düşünceler beni de sariyor bazen
Saglikla kavuşun inşallah :)Selam herkesesacidem belki 3 4 ay olmuştur girmeyeli bu gece erken uyudum erken uyandım. Can sıkıntısından şoyle bi foruma bakayım dedim geriye doğru giderken adımı görünce çok şaşırdım. Beni unutmadıgınıza sevindim. Yine temmuzda 2. Kızım dünyaya gelecek insallah. Bu arada iş çocuk ve hamilelik şu dönemde çok zorluyor beni. Sanırım dogumdan sonra 1 yıl ücretsiz izne ayrılcam böylece birinin bebekliğini birinin cocukluk donemini gözümle gorücem. Ayy çok özlemişim sizi ve size yazmayı. Bu forumda duygusal bi bağım var çogu kisiyi tanıyorum ve gorunce mutlu oluyorum. Bazı arkadaşlar dogum yapmıs bile allah hepinizin bebegine saglık ve hayirli ömür versin. Hamile kalma sürecimde yine bu forumdan cesaret aldıgım icin ve hic pişman olmadıgım icin cok mutluyum. Hepinizi seviyorum iyi geceler
Canım benim, uzun zaman da geçse mesajımı okumana ve cevaplamana sevindim.2.bebeğine kavuşmana az kalmış.Allah sağ salim kavuştursun.Ücretsiz izin iyi olur inşallah.Doya doya seve seve büyütürsün kızlarını.Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları.Sağlıcakla kal.SevgilerSelam herkesesacidem belki 3 4 ay olmuştur girmeyeli bu gece erken uyudum erken uyandım. Can sıkıntısından şoyle bi foruma bakayım dedim geriye doğru giderken adımı görünce çok şaşırdım. Beni unutmadıgınıza sevindim. Yine temmuzda 2. Kızım dünyaya gelecek insallah. Bu arada iş çocuk ve hamilelik şu dönemde çok zorluyor beni. Sanırım dogumdan sonra 1 yıl ücretsiz izne ayrılcam böylece birinin bebekliğini birinin cocukluk donemini gözümle gorücem. Ayy çok özlemişim sizi ve size yazmayı. Bu forumda duygusal bi bağım var çogu kisiyi tanıyorum ve gorunce mutlu oluyorum. Bazı arkadaşlar dogum yapmıs bile allah hepinizin bebegine saglık ve hayirli ömür versin. Hamile kalma sürecimde yine bu forumdan cesaret aldıgım icin ve hic pişman olmadıgım icin cok mutluyum. Hepinizi seviyorum iyi geceler
Ana asyaya kardeş mi geliyooooOlurdu amma yassak)
gözün aydın canım bahtı açık olsun saglıkla buyusunlerMerhaba kızlar. hepinizi çok özledim.
Kızım 3 nisanda doğdu. Normal doğum oldu ama bazı sebeplerle 1 hafta hastanede kaldık. Salıdan beri evdeyiz çok şükür. Şimdilik abimiz tepki verse de herşey çok güzel
Senınde gozun aydın bak kız annesi oldun sende :) bahtı açık olsunKızlar dün doğum yaptım artık bende kız annesi oldum henüz hastanedeyim sizlerle de paylaşmak istedim
O kadar yoğunum ki canım zamanım olmuyor buraya girmeye isterseniz grup kurarlar siz seçip yöneticilerden birine msj atın size açarlar istedığiniz kişilerle özel grup biz öyle yapmıştık diğer grubumuzda .Al_pi cim merhaba. Nisan annelerinde özel mesaj kısmında grup oluşturuldu. Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama oradan bebeklerin fotolarını paylaşabiliyoruz. Böyle birseyi burada da yapmak ister miyiz acaba? Hiç kimseyi gerçek hayatta tanımasam da hepinizi sanki komsum arkadaşımmış gibi çok seviyorum:)
Ne zamandır aklımdaydı sormak. Sadece ev akarı mı? Zor bir süreç ama bir çok şeye alerji olmasından sanki daha kolay.Selambugun yusra tugbaya bugun deri testi yapildi. Ev akarina alerjimiz varmis