2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım Henüz hastanedeyiz sadece büyük abi gördü henüz küçük abimiz görmedi ismi Melike oldu senin kızın ismi nooldu
Adıyla yaşasın minik kuzu. Benim kardeşimin ismi de melike hatta ben koydum. Çok güçlü bir kiz olacak inşallah. Babası son anda değiştirip meryem şehlâ koydu ismini

Al_pi cim merhaba. Nisan annelerinde özel mesaj kısmında grup oluşturuldu. Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama oradan bebeklerin fotolarını paylaşabiliyoruz. Böyle birseyi burada da yapmak ister miyiz acaba? Hiç kimseyi gerçek hayatta tanımasam da hepinizi sanki komsum arkadaşımmış gibi çok seviyorum:)

Ay evet ya bizde diyet topiginde kurduk grup iyi oldu. Bende isterim boyle birşeyi Al_pi

15 kelime yok bizde :) cogu seyi sorunca bilip gosteriyor. Anne baba bile isine gelmeden soylemiyor o da cok nadir zaten
Etrafimizda ayni ay dogumlu olup konuşanlari görünce üzülüyorum aslinda.her bebek ayni degil bunu da biliyorum :)
Dikkat güçlendirici setler aldim.abisi var 12 yaşında.evde sürekli şarki söyleyip konuşmaya çalisiyorum ( kendi sesimden başım ağrıdıgı da oluyor ) buna ragmen yok bişey.
Büyük oglumda 3 yaşında konuşmuştu hatta anne bile demedi o yaşa kadar.bizde genetik galiba geç konuşma :)
Grupta var mı bizim gibi olan acaba ?

Bu aylarda 10 kelime kullanması yeterliymiş. Bizde o da yok. Ve kardesim otizmli 7 yasinda konustu

Bu aylarda 10 kelime kullanması yeterliymiş. Bizde o da yok. Ve kardesim otizmli 7 yasinda konustu
Intenetten gelişimle ilgili yazilari okudugumda bu aylarda cumle kurmali falan yaziyordu.anneleri endişelendirmekten başka bişey degil bu yazilar

Kimseyle kendi çocuklarınızı kıyaslamayın benim ilk oğlum bu kadarlıkken herşeyi konuşuyordu oyuncaklarını konuşturup hiç susmuyordu kafamızı şişiriyor biz ona oğlum yeter bir soluk al diyorduk bu öyle değil abiye göre herkes değerlendiriyor ben kızıyorum ikinci oğlum 2 gündür cümle kurmaya yeni başladı dün benden süt istemiş ben su anladım suyu verince anne şut dedim bu değil dedi hoşuma gitti ilk kurduğu cümle bende iştiyom bende deyip heryere girip birşeyler istemek oldu çocuğun ilgisi neye varsa onunla ilgili şeyler söylüyor bizimkinin derdi hep boğazı olduğu için mutfakta olan çok şeyi söylüyor gıt gıt, sujuk, pilav, şoğba(çorba), te(et), laplak(yaprak), şişek(çiçek), kajık, tatal(çatal), kukula(çikolata) gibi kelimelerin sonuna şimdide iştiyom ekledi

Selam kizlar elvaven de dogum yapti oglusu geldi :)
Çok şükür Sizler nasılsınız kızlar?
Burdan ikinciyi düşünen herkese korkmayın yapın demek istiyorum. Annelik birincide acemilik olunca zorlu geçiyormuş. Büyüğe bakacak biri varsa ikinci bebek daha rahat büyüyor sizin deneyimlerinizle. Bana artık uykuydu açlıktı, koymuyor onlar. Sürekli koşturma halindeyim ama hoşuma da gidiyor bu durum çünkü tamamlanmış hissediyorum.
Çok sevdiğim bi söz var “Hayat zordur, bu bir gerçek. Fakat bir kez bu gerçeği anlar ve kabul ederseniz hayat artık o kadar da zor olmaz. Çünkü bir kez kabul ettikten sonra hayatın zor olduğu gerçeğinin bir önemi kalmaz.”

Ben endişeleniyorum. Ama 2 yaşından önce teşhis konulmuyor. İnsallah konusurda dra gerek kalmaz..
ailede otizm olunca insan endişeleniyor sizi anliyorum
benim ablamın kızı da otizmli ayni düşünceler beni de sariyor bazen

ailede otizm olunca insan endişeleniyor sizi anliyorum
benim ablamın kızı da otizmli ayni düşünceler beni de sariyor bazen
Algıda sorun yok gibi bizim gördüğümüz. İnatlaşmadıkça denileni yapar. Resimlerde sorduğumuz pek çok şeyi biliyor. Sadece konuşma yok. 7 8 kelime ancak.

Kardeşim 5 yaşına kadar tek kelime söylemedi

Selam herkese sacidem belki 3 4 ay olmuştur girmeyeli bu gece erken uyudum erken uyandım. Can sıkıntısından şoyle bi foruma bakayım dedim geriye doğru giderken adımı görünce çok şaşırdım. Beni unutmadıgınıza sevindim. Yine temmuzda 2. Kızım dünyaya gelecek insallah. Bu arada iş çocuk ve hamilelik şu dönemde çok zorluyor beni. Sanırım dogumdan sonra 1 yıl ücretsiz izne ayrılcam böylece birinin bebekliğini birinin cocukluk donemini gözümle gorücem. Ayy çok özlemişim sizi ve size yazmayı. Bu forumda duygusal bi bağım var çogu kisiyi tanıyorum ve gorunce mutlu oluyorum. Bazı arkadaşlar dogum yapmıs bile allah hepinizin bebegine saglık ve hayirli ömür versin. Hamile kalma sürecimde yine bu forumdan cesaret aldıgım icin ve hic pişman olmadıgım icin cok mutluyum. Hepinizi seviyorum iyi geceler

Saglikla kavuşun inşallah :)

Canım benim, uzun zaman da geçse mesajımı okumana ve cevaplamana sevindim.2.bebeğine kavuşmana az kalmış.Allah sağ salim kavuştursun.Ücretsiz izin iyi olur inşallah.Doya doya seve seve büyütürsün kızlarını.Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları.Sağlıcakla kal.Sevgiler

Olurdu amma yassak)
Ana asyaya kardeş mi geliyoooo
gözün aydın canım bahtı açık olsun saglıkla buyusunler
Kızlar dün doğum yaptım artık bende kız annesi oldum henüz hastanedeyim sizlerle de paylaşmak istedim
Senınde gozun aydın bak kız annesi oldun sende :) bahtı açık olsun
O kadar yoğunum ki canım zamanım olmuyor buraya girmeye isterseniz grup kurarlar siz seçip yöneticilerden birine msj atın size açarlar istedığiniz kişilerle özel grup biz öyle yapmıştık diğer grubumuzda .

Selam bugun yusra tugbaya bugun deri testi yapildi. Ev akarina alerjimiz varmis

Selam bugun yusra tugbaya bugun deri testi yapildi. Ev akarina alerjimiz varmis
Ne zamandır aklımdaydı sormak. Sadece ev akarı mı? Zor bir süreç ama bir çok şeye alerji olmasından sanki daha kolay.
Bebekken yaptırdığımız teste asyanın da ev akarına çıkmıştı alerjisi. Peluşları, yünlü kıyafetleri, halıyı falan yasaklamıştı doktor. Ama ben 1 yaşından sonra dikkat etmeyi bıraktım. İnşallah sizinki de geçen/azalan bir alerjidir. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…