2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür canım kızım 4aylik oğlum 21aylik oldu.
Zaman zaman zor oluyor ama bu çoğunluğu keyifli geçiyor. Oğlum oyun istiyor sürekli babamız sağolsun çok yardımcı.anlayscagin evde herkes payına düşeni alıyor
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Kızlar merhaba.
Son bir aydır kızım memeye yapıştı,hayatta tek önceliği bu,saatlerce emmeye razı. Bu bağımlılık beni korkutuyor. Ayrılma zamanı gelince hiç bırakmaz böyle.
Acaba bu aylara özel bir düşkünlük müdür,yoksa artık böyle mi olacak?

Merhaba kızlar elime tel alıp yazacak cokca az vaktim oluyordu giremedim hıc. Biraz zorlu bi 5 ay gecirdim kızlarım iyi sukur biri 5 aylık diğeri 20 aylık oldu ama cok zor bı surec esim 6 kilo verdi uykusuzluktan ama bı düzenimiz var sukur 3 aydır ıkı bebegıme de esimle bırlıkte bakıyoruz bu arada ise de baslaıdm 2 ay oldu oglene kadar calısıuorum esim le donusumlı bakıyoruz cocuklara. Ufaklık da buyuyup tepkiler vefdıkce tamam diyorum ıyıkı dogmuslar. Ablamız kardesını coook seviyor inanılmaz duskun. :)))

Allah bagislasin ikisini de Allah yardimciniz olsun :)

Selam kizlar, nasilsiniz? Bayagidir girip yazmadim buraya, degismis buralar. Bir ara bulamayinca silindi zannedip uzulmustum. Kuzular buyuduler, coguna kardes gelmis bile :) Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin. Biz iyiyiz cok sukur, temmuz bebeklerini merak ediyorum. Bir whatsap grubumuz yada inst. Da takip ediyor olsaydik, oralarda daha aktif oluyoruz genelde. 4 cocuk_annesi benim ismim eklemek isteyen olursa :)

Kızlar merhaba uzun zamandir bende giremiyorum giripte yazamadığım zamanlarda oldu tabi yeni haline pek alisamadim calisiyorum ev is hersey ayni kizimin gelisimini izliyorum zevkle kelimeler cikardikca cok keyifli oluyor hersey yolunda sizler nasilsiniz bebisler nasil ikinci bebislerinizde saglikla büyüsün insaallah gozunuz aydin

Bencede watsap grubu gibi yada insta guzel olurdu

Bu yeni haline hiç yazasım gelmiyor benim de.
Asyayı memeden kestim, 1aya yakın olacak ama hala istiyor şiirler yazıyor canım ya. "Güzel meme, canım meme, çok seviyor meme, yumuş ş yumuş ş meme, minik meme...." diye giden sevgi sözcükleri. İçim parçalanıyor öyle yapınca ama mecburum da. O da bir yıldır ağzına sokmadığı emzik ve biberonda buldu çareyi.
Son azıları çıkmaya başladı. Zaten huysuzdu ekstra huysuz bu aralar. Hiç bir şey yemiyor. Yarım yumurta ile günü tamamlıyor.
Lazımlığa oturuyor her bez değişiminde yapıyor da. Nadir söylüyor da ama üstüne gitmiyorım. O da yaza artık inşallah.
Son durumlar bunlar biz de.

Maşallah gözünüz aydın kızın nasıl abi gibi maviş gözleri sarı saçları varmı

Masallah, hayirli evlat olsun

Allah razı olsun canım
Maşallah gözünüz aydın kızın nasıl abi gibi maviş gözleri sarı saçları varmı
Sağol canım yok kızım siyah kızıl saçlı ve kahve gözlü biraz üretim hatası oldu galiba
Kızlar dün doğum yaptım artık bende kız annesi oldum henüz hastanedeyim sizlerle de paylaşmak istedim

Sağlıklı sıhhatli büyüsün canım senin de gözün aydın çok sevindim baya erkenci gelmiş kuzu. Ismi ne oldu peki? Abileri ne tepki verdi

Sağol canım Henüz hastanedeyiz sadece büyük abi gördü henüz küçük abimiz görmedi ismi Melike oldu senin kızın ismi nooldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…