2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 20 ayımız bitiyor doktora kontrole giden var mı test vs yapılıyor mu gitmemiz gerekir mi ?
Evet canım ya bi tuhaf olmuş site ben hiç sevemedim

Biz 4 aydan sonra hiç rutin kontrole gitmedik sadece hastalanırsa gittik o da sadece 2 defa

Evet canım ya bi tuhaf olmuş site ben hiç sevemedim

Biz 4 aydan sonra hiç rutin kontrole gitmedik sadece hastalanırsa gittik o da sadece 2 defa
Ben baya gittim sonra 2-3-4 ayda bır gıttım :) en son kasımda gitmiştik şubatta gel demişti ama gitmedim gidenler var mı merak ettim .
Sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat

Ben baya gittim sonra 2-3-4 ayda bır gıttım :) en son kasımda gitmiştik şubatta gel demişti ama gitmedim gidenler var mı merak ettim .
Sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat ☺
Şükür iyiyiz alpicim. Emir iyice azman oldu en son arka azıları çıkarıyor bu ara yanakları falan hep yara oldu. Gece biberonla süt veriyorduk onu biraktirmaya çalışıyoruz beşiğini kardeşi için aldık, kendi tek kişilik yatağa uyum sağladı ilk saniyedeyani keyfi yerinde paşanın. Bir de tuvalet eğitimine başlasak super olacak ama ona hiç niyeti yok. Kardeş nerede deyince gelip elini karnıma koyuyor o an ölüyorum işte

Bugün doktor kontrolü vardı çok şükür herşey yolunda 2400 olmuş tombis yanaklı kızım uyuyordu inşallah son 40 gün kaldı ama hiç birseyini yıkamadım hala kızın bu hafta onları halledeceğim artık ama büyük temizlik oğlanın odası falan hallettik geçen hafta annemle

Kızlar 20 ayımız bitiyor doktora kontrole giden var mı test vs yapılıyor mu gitmemiz gerekir mi ?
Canım bizde hasta olursa gidiyoruz zaten bahar geliyor polenlerden bizim alerji azarsa o zaman gideriz bide ben hiç göz doktoruna götürmedim onun için götürmek istiyorum incimiz napıyor saçları ne kadar uzadı hiç kestirmedin dimi.
Maşallah kızına da oğlunada sen ne güzel temizlik işini halletmişsin ben Mart bitsin Nisan başında yaptırayım diyorum sanırım senin 10 Nisan gibi olacak benim 20 Nisan gibi olacak inşallah çocuklardan temizlik falan durmuyor ama duvar cam sildirip tül perde yıkayıp ütületecem kendim yapamam benim oğlanların odası var ama kızın yatağını benim odama alacağım

Ayy nolmuş buralaraa. A alpi ben rutin kontrol olarak goturmedim. Ama kizim sık hastalandigi icin sık gittik bu zamana kadar. En son ocakta dra gittik. 28 ocakta da saglik ocaginda aşimizi olduk

Doğum nisan 12 görünüyor ama oğlan da 1 ay erken gelince yapalım bitsin dedik annemle zaten duvar hali silmedik sadece cam pencere ve temizlik öyle yaptım canım. Diğer temzilik zaten günlük batıyor onu saymıyorum bile çocuklu ev burası diyorum gelmek isteyene de

Bu arada mayısın basından beri ben de kestirmedim oğlanın saçlarını birçok kızın saçından uzun oldu şimdi. Mahalle baskısı yiyorum kestir diye ama benim çok hoşuma gidiyor böyle

Bence kestirme yaa

2. Olan var mi kizlar
Sanırım ikinci çocuğunu doğuran var..
Ben şuan 13. Haftamdayım. :) Darısı isteyenlere.

Bizde köpek dişleri çıkarırken bayağı zorlandık.. Bu kış hep hastaydı yani diş yüzünden.
B arada hepinize geçmiş olsun kızlar.

elmasli oğlun nasıl oldu?

Bizim kız dışarıyı keşfetti parkka parkka deyıp duruyor artık hauv mıyav delisi :) Dısardada özgür olmak istıyor ne elimizi tutuyor nede arabasına binmek istiyor koşup gezmek istiyor artık . Bizim 16 dişimiz var hala 16 çıkan yok daha .
Tuvalet egıtımıne bende baslamadım lazımlık aldım buna çiş yapacagız artık dedim ama oturmuyor yok yok dıyor kacıyor bıldıgın sandalye oldu onunla oyun kuruyor . Acele etmeyecegım kendı hazır olunca belli eder zaten.

Maşallah kızında kocaman olmuş zamanda daralmış yıka biran önce fındığın esyalarını bak ansızın gelir abisi gibi fılan :))

yok kestırmedım belinde şu an baya örüyorum :))) Darısı senın kızına çok saclı dogsun amin :) Bende hastalanınca goturdum ama kendı doktoruna degıl hafta sonuydu cunku baska da gıtmedim demek önemli bir durum yok 2 yasında gıderım :))
Göze ben 6 aylıktı gotürdüm ama 1 yastan sonrada mıtlaka kontrol ıstıyoruz dedı gıdınce ıkısıne bır gidicem

Bence kestirme yaa

Şimdilik böyle bir planım yok canım bence gayet güzel sacları

Dışarıyı bizimki de biliyor canım artık giydiği kıyafete göre anlıyor ve hemen şapka istiyor dışarı kıyafeti ise parka götürmüyorum henüz canım burası hala çok soğuk ama bizimki de el falan tutmuyor hatta mümkünse ev ya da araba anahtarını önden alıp koşuyor

Bizim de 16 dis oldu ama bence son 4 de yolda ama bakalım kısmet

Yıkadım kızımın kıyafetleri yarına kurur inşallah yarın ütü günü gibi duruyor

Ben Adana da yaşıyorum. Gündüz artık soba klima açmıyoruz..
Kışın bile hep dışardaydık. Lojmanda oturuyoruz çok güzel yeşillik alan hep.. Anahtarı alıp kapıya takmaya çalışıyor.
Kışın zorlandım alışık olduğu için dışarıya neyse bir şekilde idare ettik. Bazen akşam bile araba anahtarını alıp babasına götürüp..
Babaaa ağaba nennn diyor :)
Hayırlı doğumlar sana az kalmış.. Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah

Merhaba kızlar, herkese selam kandiliniz kutlu olsun. Bu yeni sürüm çok tuhaf geldi bana.
Temmuz 21 doğumlu oğlum, hala 4-5 adımdan fazlasını asla yürümüyor, elimi veya eşyaları mecbur değilse bırakmıyor ayaktayken. Bugün doktora götürdüm, rutin kontrole. Al_pi yukarda sormuştun sanki götüren var mı diye. Kan, idrar verdik haftaya sonuçları alacağız. Böbrekleri takipte, ultrason randevusu aldık.
12900gr, 92 cm. 10 dişi var. 15 civarı kelime konuşuyor. 6 ve 8 parça puzzle yapabiliyor. Sanki bebeklikten çıktı adam oldu gibi geliyor artık bana.

Masalllah bebişe, yurumeme ile ilgili dr bisey diyor mu? Acaba korkcagi sekilde düştü mü daha önce. Benim kardesimde 19 aylik yurudu

Masalllah bebişe, yurumeme ile ilgili dr bisey diyor mu? Acaba korkcagi sekilde düştü mü daha önce. Benim kardesimde 19 aylik yurudu
Yok hiç öyle travma olacak, korkacak şekilde düşmedi, en fazla popo üstü. Neden yürümüyor anlamıyorum. Koltuğa, sandalyeye tırmanıp kendi oturuyor, iniyor. Duvardan, eşyalardan destekle yürüyor. Kapı kapalıysa dengede durup kapıyı, kilidini açıyor. Böyle hareketleri olduğu için doktor normal, yürür diyor. Sıkıntı etmemeye çalışıyorum ama emsallerine göre epey gecikti.
Senin kardeşin erkek mi? Onun geç yürümesinin arkasında bir sebep var mıydı?

Kızım 6 temmuz dogumlu
2 hafta önce yürüdü.sizin dediginiz gibi hiç düşmedi herhangi bir problem olmadi ama yine de korkup yürüyemedi
Sizin bebeginizde yürüyecektir en kisa zamanda

Selam kızlar, birkaç gün önce yazmıştım buraya; oğlum birkaç adımdan fazla yürüyemiyor diye. Kalktı yürüdü şapşik bugün. 19,5 aylık epey geç oldu ama düşmeden çarpmadan direk yürümüş oldu :)) Bir arkadaş cevap yazmıştı , yakında yürür diye bildi gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…