Of cok kotu yaayok uyarmadi ameliyattan sonra soyledi. Bilsem yaptirmazdim. Bu durumda olan insanlarla konustum 5 yasina gelince bile yapisma ihtimali varmis. Sureklu boyle deriyi siyirip duracak miyiz cok travmatik ya hele o doktorun acma islemi berbat bisey.
Siz nasil oyaliyosunuz pipiyi cekerken? Sunnet olali baya olmus aslinda hala aciyor muymus?
Ayy canim cok zor yaa Allah size sabir yavrusa da dayaniklilik versiniyi bir doktor olsa aslında bunun küçük bir muayene'de anlayabilirdi ! bizim ilk doktor anlamadı yada anladı para için yaptı bilemicem , ikinci sünnetini yapan ürolojı bölümünün doktoruydu ve adam bize kızmıştı neden sünnet ettirdiniz diye :'( ahhh keşke ilk ona gitseydik ... hafif tıkanıklık var diye çocuk doktoru önerisi ile sünnet e, yöneltik ve hayatımızın hatası oldu ... ve şimdi hala her alt değişmesinde açıyoruz bizim aslında zaman geçtiği için acı vermiyordu ama geçen hafta normal çocuk doktorunun kontrolunda yapışıklık var dedi ve açtı yenidenyeterince geriye çekmediğimiz için ,bizimkide şimdi dokundurmak istemiyor elimize vuruyo,itiyo vs. zor bir süreç allah kolaylık versin ama lütfen bol bol geriye doğru çekin , su altında bir nebze pansuman görevini görüyor bize sünnetten sonraki günlerde ,su altında geriye doğru çekmemizi söylemişti ve hala her akşam duş aldırırken geriye doğru çeker iyice yıkarız.
Ayy canim cok zor yaa Allah size sabir yavrusa da dayaniklilik versin
Biz bir de birden fazla cocuk cerrahina muayene ettirdik biri de demedi ki cocugun pipisi boyle diye...hicbir sorunu yoktu hem de oylesine sunnet ettirdik buyuyunce hatirlamasin dedim.
Of insallah bir daha yapismaz kuzularin pipileri. Valla cok zor ya. Ben hala geri cekemiyorum yaa icim aciyo esim yapiyo o da gunde 1 kez. Umarim faydasi oluyodur.
Nasil yapilacagina dair video vs var mi elinde canim? Acaba yeterince yapabiliyor muyuz merak ettim.
Allah bildigi gibi yapsin isini layikiyla yapmayan doktorlari. Ben de beklerdim kesinlikle hatta 10 yastan sonra yaptirirdim. Ben hic yaptirmamayi bile kafama koymustum ama esim olmaz oyle dedi. Ben de madem bebekken olsun bitsin dedim ama sonucu kotu oldu.yok cnm ne yazıkki ,doktoru açtığı zaman gösterdi onu izledik ama yine onun kadar yapamıyoruz
bunları yaşamamıza sebep olan doktorun kulaklarını ,her çocuğum ağladığında çınlatıyorum .... şimdiki aklım olsa kesinlikle 6 yaşını beklerdim sünnet için
Allah bildigi gibi yapsin isini layikiyla yapmayan doktorlari. Ben de beklerdim kesinlikle hatta 10 yastan sonra yaptirirdim. Ben hic yaptirmamayi bile kafama koymustum ama esim olmaz oyle dedi. Ben de madem bebekken olsun bitsin dedim ama sonucu kotu oldu.
Biz de haftasonu tekrar baska bir doktora gidicez bakalim ne diyecek. :/
Kutahyadayim maalesef Istanbula gitme imkanim yokhangi şehirdesiniz bilmiyorum ama son düzeltme işlemini yapan doktorumuzu önere bilirim ... iki arkadaş daha götürdü bebeğini biri gömük pipili diye yapmadı , birinin de ucunda kapanıklık vardı ve kremler masajlarla açtırdı sünnete gerek kalmadı , bizde ilk ona gitmiş olsaydık şimdi bu sorunları yaşamıyor olacaktik... hastane para kazanacak diye hemen sünnet diyenlerden değil... istanbul cerrahi hastanesi üroloji doktoru tuncay taş ... gönül rahatlığı ile emanet edeceğiniz doktorlardan , bu arada bizim ilk sünnet macerasını çocuk cerrahisi doçent bir doktor tarafından yapıldı , gerekli yerlere şikayetlerimizi yaptık ( ilk sünnet sonrası kontrol amaçlı götürünce kendi hatasının olduğunu yeniden sünnet olmasını söyleyen adam ) şikayetler sonuçu araştırıldı ve suçsuz bulundubizim ülkede sağlık'da ,eğitimde ticarethane ye dönmüş durumda ne yazıkki yapılacak bişey yok içlerinde iyi doktorları ayıklayıp bulmak lazım
umarım sizde tez zamanda atlatırsınız
Yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum . Allah korusun kimseye bu hastalıgı vermesınKızlar menenjit aşısıni yaptıran var mı bilmiyorum ama öldürücü menenjit için yeni bir aşının ruhsatı alınmış Türkiyede, bir kaç aydır var.asil koruyucu olan buymuş,Dr söyledi. Adı bexsero. 2 doz fiyatı 600 TL. Bilgisi olan , yaptıracak olan var mı?
Kızlar menenjit aşısıni yaptıran var mı bilmiyorum ama öldürücü menenjit için yeni bir aşının ruhsatı alınmış Türkiyede, bir kaç aydır var.asil koruyucu olan buymuş,Dr söyledi. Adı bexsero. 2 doz fiyatı 600 TL. Bilgisi olan , yaptıracak olan var mı?
Kızlar menenjit aşısıni yaptıran var mı bilmiyorum ama öldürücü menenjit için yeni bir aşının ruhsatı alınmış Türkiyede, bir kaç aydır var.asil koruyucu olan buymuş,Dr söyledi. Adı bexsero. 2 doz fiyatı 600 TL. Bilgisi olan , yaptıracak olan var mı?
Selam anneler, oğlum 6. Hastalık geçirdi , 2 gece 39,5 derece ile yüreğimi ağzıma getirdi. Neyse ki geçti.
Biz şuan Türkiye’deyiz. Hepatit A ve karma aşı yapılacak Aşılarının zamanı geldi lakin ülkede aşılarla ilgili sıkıntı varmış. Bunla ilgili birşey söylendi mi size?
Gecmis olsun bu aradaSelam anneler, oğlum 6. Hastalık geçirdi , 2 gece 39,5 derece ile yüreğimi ağzıma getirdi. Neyse ki geçti.
Biz şuan Türkiye’deyiz. Hepatit A ve karma aşı yapılacak Aşılarının zamanı geldi lakin ülkede aşılarla ilgili sıkıntı varmış. Bunla ilgili birşey söylendi mi size?
Teşekkür ederim. Bulunmuyormuş, ellerinde kalmamış. Sağlık Bakanlığı getirtecekmiş.Ne gibi sıkıntılar varmis? 18 ay asilarini ocak ayinda yaptirdik biz
Ter testi kitlerinde sorun oldugunu duymustum. Demekki asilarda da eksikler varmışTeşekkür ederim. Bulunmuyormuş, ellerinde kalmamış. Sağlık Bakanlığı getirtecekmiş.
Geçmiş olsun canım biz o aşıları yaptırdık çok oldu yalnış hatırlamıyorsamSelam anneler, oğlum 6. Hastalık geçirdi , 2 gece 39,5 derece ile yüreğimi ağzıma getirdi. Neyse ki geçti.
Nimenrix onerdi 7.ay ve 13.ay bizimdebiz yaptırdık ama ilk dozu daha erken yaş gruplarınday dı ... bizim doktor önerdiği için ben düşünmeden yaptırdım