Selam kizlar. Oglum su an 18.5 aylik, yaklasik 3 hafta once genel anestezi ile sunnet oldu buraya da yazmistim. Sunnet sonrasi inanilmaz zor gecti, her alt degistirmemizde ciglik cigliga agladi. Hatta cumle kurmaya bu sayede basladi "pipi aciyo", su ana kadar baska bir cumle kurmuyor
sunnet sonrasi bir de hasta oldu 4 gun atesi 39 40 arasiydi ilac icirmek zorunda kaldim zorla cunku icmek istemedi ama mecburduk ve o gun bugundur istahi kalmadi, ilac vericem diye artik hicbir sey yemiyor.
Ve en onemli kisim, sunnet sonrasi doktora kontrole gittik, sunnet derisi yapismis, doktor orda tekrar acti yapisan kismi, o sirada cok cook agladi tabi. Bizim de her bez degistirmede o acma hareketini yapmamizi istedi ama oglum cok agliyor dayanamiyorum. Kacmaya calisiyor, ellerimi tutuyor, ilgisini dagitamiyorum. Eger tekrar yapisirsa cerrahi mudahale uygulanacak. Ben ogluma travma yaratmadan, guvenini zedelemeden bu islemi nasil uygulayabilirim? Su an elimde bez gordugu an aglamaya basliyor ve kacmaya calisiyor. (Bu arada evde yalnizim cogunlukla, babasi sabah 8 aksam 8 calisiyor ve ben de pazartesi ise baslicam.)
Fikirlerinize ihtiyacim var