2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Alt degısme işkence oldu sinir kendını yere atma elindekini fırtlatma aglama . İnat hat safhada bazen dayanamayıp bagırıyorum yeterrr diye ama o cocuk ve anlamıyor bunu unutmamam lazım :-/
Aynısını yaşıyorum. Sesimi yükseltince korkuyor ve daha çok ağlıyor. Bu defa ben vicdan azabı yaşıyorum.

Bizim 1 yas civari olup birakmisti

Kizlar yazilanlari okudum da bizim oglan da ergenlige girmis gibi halleri alt degistirmek imkansiz akla karayi seciyoruz. Eline telefon veriyorum ancak oyle mumkun oluyo. Uyku zaten bebekliginden beri cok az. Simdi gunde tek uyku yapiyo 1 kez onun disinda uyanik. Sabah kalkis 7 aksam yatis 9 10 civari.
Surekli biseyler ogrenmek istiyo, hep hareket halinde. Her seyi anliyor ve cogu kelimeyi kendince soyluyor. Ama istedigi olmazsa bana vuruyor ya da kendini yerlere atip kafasini vuruyor.
Bu arada psikologa gelisim testi yaptirmaya gittik, gelisimi 3-4 ay onde cikti, normal yani. Kafa atmasi icin de kendi haline birakin guvenli bir ortam olusturun ama engellemeyin dedi. Mesela onune yastik atacakmisiz o yerde kafasini vururken falan :)
Buyudukce daha tatli mi oluyolar ne :)) tabii bazen cileden cikip ben de sesimi yukseltiyorum ama sonradan vicdan azabi cekiyorum. Insallah atlatiriz bugunleri de :)

Yemek yememe ve uyku problemi bizdede var yemek yemedigi zaman otomatik olarak huzursuz herseyi kafasını saga sola sallayarak reddediyor. Ama yemek yerse neseli oluyor kendi kendine oyun oynuyor uyuyup uyanıp gulucukler sacıyor. Yeterki yemegi duzenli olsun.

Benimki dünden beri beni ve kendini isirmaya baslafi. Kitap lego, dis fircasi ne bulursa isirmak istiyor. Alttaki dis patlamis. Herhaldr ondan. Bu emerek uyuyanlar furyasindan ayrilamadik biz. Gece 3 veya 4 kez emmek icin uyaniyior yanima geliyor. Yaninda uyuyorum artik. Dis hastalik derken bana sarilip uyumaya basladi. Yanindan kalktigimda pit pit pesimden geliyor, annee diye bagiriyor bana. Sen nereye gittin yine kadin dercesine :))

Psikolog nereye goturdunuz? Devlet mi ozel mi

Bizde oksuruk hapsuruk ve burun akintisi basladi. Siz bu donemlerde ne yapiyorsunuz? Besin vs
Biz sık sık hasta oldugumuz icin ne yapsak faydasi yok gibi :/ ama bu sene eve dikkat ediyorum ev cok sicak olmuyo 23 derece civarini gecirmiyorum. Terlemesini surekli kontrol edihorum. Evi sık havalandiriyorum. Beslenme olarak. Yumurta ve süt her gun duzenli tuketiyo. Meyve secici herseyi yemiyor elma muz yiyo bu aralar. Keciboynuzu özü ve uzum pekmezi sirayla veriyorum her gun. Sebze yemesi masallah iyi ama bizimde sikinti et yemiyor. Yine hergun gibi kefir veriyorum

Herkese selam kızlar biz 08.11.2018 perşembe günü dogduk meleğim sağlıkla geldi şükürler olsun. İkinci bebeğim ama ilk gibi bütün duygular sanki ilk kez doğum yapacakmış gibi heyecanlı ve paniktim. Kızlarımin ikisini de birlikte emzitiuorum 3. Gun taburcu olduk eve geldiğimiz günun gecesi kafayı yemelikti. Kızlar sürekli birbirlerinın sesine uyanıp sırayla agladilar sırayla emzirmek işin güzel yani çok mutluyum evde iki küçük badem var inşallah hersey sandigimdan daha kolay geCer . Bizden haberler böyle

Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun

Ayyy ne güzelll bahtı acık olsun canım kac gundur aklımdasın ısmını hatırlayamadım etıketlemek için .
Miss kokuyor evin iki melekle şu an bol bol anı biriktir canım belki 3. Olmayacak istemeyeceksin o yuzden doya doya yaşa bu günlerini en özendiğin şey şu an büyük ablanın kucagına kardeşini verip onların bakışmalarını mutlulugunu izlemek :) Ayyy hayali bile güzel

Ya 17 aya girdik bişeyler oldu bu çocuğa ağlayarak ısırarak istediğini yaptırmaya çalışıyo kendini ordan oraya atıyo bize vuruyo gündüz 3 saat uyurdu artık 1 saat uyuyo gece yarısına kadar ayakta çay bile içirmiyo ağlıcam artık

İsirma aglama kafa atma hepsi cogu bebekte var bu aylarda. Erken ergenlik gibi bunlarda erken 2 yaş sendromu yasiyor bu nesil. Dediklerkni simdiden yaptirma pesindeler

Gözün aydın, Allah sağlıkla sıhhatle büyümelerini görmeyi nasip etsin. Hamilelik boyunca kızını emzirebildin mi peki?

Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun
saol canım Allah razı olsun

canım benim çok teşekkür ederim mis gibi kokuyor evimiz gerçekten:) abla tam komedi öyle seviyor ki kardeşini bizde bebeği saklamiyruz evin içinde sürekli öpmesi sarilması kardeşine beni inanılmaz mutlu edip duygulandiriyor bazen meme kiskaniyiruz o kadar. Kardeşinin agzinda emzik varsa çıkarıp kendi emip tekrar kardeşine vermek istiyor ona birseyler yedirmek istiyor daha neler neler birde aglamsini taklit ediyor eşşek sipasi ama en önemlisi de çok Ağlamışsa üzülüyor oda ağlıyor çok şükür Rabbime iki tane cimcmem oldu daha ne isterim ki

Gözün aydın, Allah sağlıkla sıhhatle büyümelerini görmeyi nasip etsin. Hamilelik boyunca kızını emzirebildin mi peki?
saol canım Allah razı olsun senin de hamileligin hayırlı olsun . Ben kızımı hamilelik boyunca emzirdim üstelik ağırlik anne sütu ile beslendi kızım hatta doğuma gideceğim sabah kızımı emzirdim uyuttum evden o şekilde çıktım . Yeni doğan bebeğim de gelişim olarak şükür geri kalmadı ablasının onca beslenmesine rağmen 3400 doğdu

Ay ne guzelll duygulandım okuyunca :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…