2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çok benziyor hikaye. Yeğenimin bakıcısı yok ama anne birebir ilgileniyor ve gerçekten ilgili bir anne. Hamileyken bile konuşurdu onunla çabuk konuşsun diye :)
Tezi doğru çıkmadı :)

Ufacık seste bile irkiliyor. Yine tedbiren isitme testini bir söyleyeyim.

16. Ayda zorlanan var mı? Sanki iki yaş sendromunda... Yemek yedirmek,altını almak, uyutmak çok zorlaştı. Gece yarılarına kadar uyumuyor,bozuldu düzenimiz. Her şeye inat, ağlama hatta kendini yere atma var. İnşallah atak dönemiyle sınırlıdır bu durum, yoksa ne yapacağımı bilmiyorum.

Alt degısme işkence oldu sinir kendını yere atma elindekini fırtlatma aglama . İnat hat safhada bazen dayanamayıp bagırıyorum yeterrr diye ama o cocuk ve anlamıyor bunu unutmamam lazım :-/

İsirmalar, alnini her yere vurmalar. Yeterki istedigi olsun kuzu gibi. Hayir derken daha kendini atmaya basliyor. Gormezden gelmeye ve bundan hoslanmiuorum demeye basladim. Umarim ise yarar

Gecmis olsun. Kopek disleri ve arka dislerde degisiklik olabilirmis umarim oyledir

Yeğenim 16 aylık fakat ce haricinde hiç bir kelime konuşmuyor. Bu normal mi , doktora götürmesi gerekiyor mu ?
Diğer bütün gelişimleri normal.
Bizde de benzer problem var. İsmine asla bakmiyor. Surekli konusmaya calisip soru soruyoruz. Goz bagi var mi bu cok onemli. Surekli tv, reklam izliyor mu

Isırmalar,istedigi olmazsa aglamalar,gece bir yerine bişey olmuş gibi çıgliklarla uyanmalar,yemek yemeyi kabul etmemeler bizde de var
Wc bile bazen kucagima alip girebiliyorum

Normalde uyumayan cocuk, bugun esim yok uyudu:))))
Bizi yalniz birakmak istemiyor sipa.
Bizim sendrom belirtileri daha tam baslamadi. Bazi belirtiler var sadece. Her seye once hayir diyor( ii iii) sonra ikna ediyorum yapiyor. Basini benimleyken hic vurmuyir fakat babasiyla ise bazen kapiya kafa atiyor. Atma davranisi geri dondu. Yemwgini yiyor. Doyduysa onundeki her seyi yere atiyir. Emmeye cok düşkünlesti. Mamiş memiş diye bir gun yakamı yirtacak. Cizgi film ve Niloyayi cok seviyor. Sabah kalkar kalkmaz çiçi( cizgi film) diyor. Kahvaltida acacagimi fakat sonra oyun oynayacagimiz, ders yapacagimizi soyluyorum. Kucukken ikna etmek basit de buyuyunce ne yapacagiz bilmiyorum. Kumandayi bulursa tv acar kendisi. Trt cocuk aciksa sorun yok, acik degilse çiçi cici diye kumanda elinde pesimde doner durur.

En cok uykuda sorun yasiyoruz sanirim. Tek uykuya geçtik ama yine de çok geç yatıyor. Sürekli yataktan kalkıp itiraz ediyor. 8-10 saat uykusuz kalabiliyor ve bu herkes icin çok yorucu. Kızıyorum,ağlıyor öyle uyuyor çoğu kez. Öğlen uykusu da çok kısa.

Bizde teke inemedik. Gece gec uyuyoruz

Tek uyku , odasında yalnız uyuması mi ?

Kizlar merhabalar firsat buldukca girip okuyorum bebeisler buyudu hareketlendi bi de calisinca yazmak daha zor oluyo.. oglumun bir yasina kadar sut alerjisi vardi tam bir yasina bir hafta kala gecti cok sukur ama simdi kesinlikle yogurt peynir vs yediremiyorum bunlari gectim her cocuk yemek secer diyorum ama aslinda bizim sorunumuz yeni hic bir gidayi tatmamasi yani surekli beslendigi uc bes tane sey disina asla cikmiyir kandirarak agzina bi sekilde versem bile geri tukuruyor delirmek uzereyim cikolatayi bile teklif ettim asla kabul etmedi pisen yamakleri vs de yemiyi ekmegi biseye banip verdigimde de exilmis pure halindeki yemekleri de tanimafigi taneli seyleri de aslaa hic bir yeni tat denemiyo 3 4 cesit corba pogaca kek gibi hamur isleri bir de zeyti salataliktan vaska birsey yediremiyorum deliricem Allahaskina ben mi cok takiyorum bunun bi caresi var mi bilen bi yol gostersin lutfen

Saol canım benim. Bizde önümüzdeki ay götürücez bakalım. Ah ah görmez mi onlar :)

Bizzzz. Bende hastalığına vermiştim. Birde işe başladım kabus gibi bir hafta sonu geçirdim. Uyumuyor, yemek yemiyor, altını aldırmak istemiyor(bunda pişik olmasının katkısı var diye düşünmek istiyorum) birde ufacık bir hayır dediğimde kendini yerlere atıyor. Bi dönem daha yapmıştı bunu kaçıncı ayındaydı anımsayamıyorum. Geçici birşeydir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…