- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Çok teşekkür ederim alpicim geldim şükür. Valla iş başvuruları da yaptım ama dönen olmadı zaten istiyordum ikinciyi nasip böyle oldu ama bu bebiş fena gelecek çok üzdü bizi. 12 gün düzgün artmadı beta hiç 2 ye katlamadı son anda kese göründü bir hafta beklemek istedi doktorum sonra pat diye büyümüş hatta kalp atımını da gördük çok şükürKarıyer yok bol çocuk varHayırlı olsun canım unutulmadın neden kayboldugunuda biliyorum inşallah tekrar aramıza dönersin diyede gecırmıstım.
Oğluşun nasıl hamilelik nasıl gidiyor
Hosgeldin rabbim isteyen herkese nasip etsin iki çocuklu hayatta bir başka oluyor herşeyin farklı güzelligi var hamdolsun artık çok kaybolma amaYok kız epeydir yoktum ben uzaktan okudum yaniallah razı olsun canım evet istiyordum bana kalsa hatta şimdiye doğurmuş olmak isterdim şaka bir yana kısmetimizde varmış çok şükür geliyor ikincimiz
Tebrikler canim ikinci bebeginMerhaba kızlar beni unuttunuz mu acaba b3n hepinizi çok özledim
Uzun bir aradan sonra kavuştum hepinize
Canim sizin yine bebeginiz biseyler yiyomuşKizlar merhabalar arada girip okuyorum ben de bebeisler buyuyor cok sukur ama bebimkinde yurume yok daha sadece siraliyor yurumesine cok takilmiyorum allah saglik versin zamani gelince yurur ama su siralar ostahtan yana kafayi yemek uzereyim hel ayni seyleri ayni zamanlarda yemek istiyor yeni hic bir sey tattiramiyorum ama hic bir sey buna icecekler dahil bi yerlerde hata mi yapiyorum bilmiyorum erkek bebeklere gore kilomuzda az 9 bucuk kiloyuz boyumuz fena degil en son 79cm ciktik ama ince uzun bir sey yemek yemeyi sevmiyor ve cevremde herkes takintili gibi degisik seyler ver yesin diyor sabahlari karisim oglen ve aksamlari 5 degisik cesit corbamiz var onlari iciyor aralarda da sevdigi meyveler bunun haricinde yemiyor yani yogurt et tavuk balik vs yediremiyorum corbalarin icinde yutma probleminden degil tattiramiyorum bile cok takildim bu konuya var mi bizim gibi olanlar ya
Amin canım allah razı olsun kaybolmam artık inşallahHosgeldin rabbim isteyen herkese nasip etsin iki çocuklu hayatta bir başka oluyor herşeyin farklı güzelligi var hamdolsun artık çok kaybolma ama
Evet canım 2. Inşallah allah razı olsunTebrikler canim ikinci bebegin
@AcedaAAijoo kizlar bir damla bile sut geliyorsa ve emzirmeye devam etmek istiyorsaniz facete emzirme sanati diye bir grup var orda yardimci oluyolar. Benim oglum da ilk ay emmedi biberona alismisti o donem sagarak verdim ama saginca da iki gogsumden 20 cc ancak cikiyordu. Sonradan memeye dondu emmeye basladi sukur.
Ben anne sutu alamadigim icin mama vermisler ona da alerjim cikmis baya zor donemler gecirmisim ve su an bagisikligim cok zayif. Ben hep anne sutune baglarim bu durumu. Eger emzirmek istiyorsaniz bence deneyin bebisler daha cok kucuk cunku, en azindan 6 ay emsinler. Ama sut yoksa da yapacak bisey yok tabi.
Ah alintilanan mesajimi okuyunca eski zamanlarimi hatirlayip duygulandim :) medela calma marka biberon aldim az akiskanli ve sadece bebek emince geliyor, ondan sonra oglum emmeye basladi beni de. 4 aya kadar hem biberonla mama hem meme devam ettik sonra tamamen biraktik sukur.Biberona alistiktan sonra tekrrar emmesini nasil sagladin?
Mutlu bayramlar herkeseSevdiklerinizle beraber nice güzel bayramlarınız olsun
Ah alintilanan mesajimi okuyunca eski zamanlarimi hatirlayip duygulandim :) medela calma marka biberon aldim az akiskanli ve sadece bebek emince geliyor, ondan sonra oglum emmeye basladi beni de. 4 aya kadar hem biberonla mama hem meme devam ettik sonra tamamen biraktik sukur.
Ek gidaya 6 ay dolunca basladim, sut bebek emdikce artiyor zaten yiyecek icecekle sut artma olayina inanmiyorum, ne kadar sık ve cok emerse sut de o kadar cogalir arz talep meselesi.peki 4.aydan sonra sutunu artirmayi mi basardin yoksa ek gidaya mi basladin?
Biz bu seneyi daha konusmadik bakicimla. Gecen yil haftada 3 gun 8.00- 16.00 400 vermistim. Bu sene 500 yaparim herhalde.Kizlar bakici ucretleri ne alemde? Kucuk bir anadolu sehrinde yasiyorum. Yarim gun calisacagim.
Bende kucuk bir sehirdeyim. Bakicilik tecrubeai olanlar arkadaslarindan fikir aliyorlar. 700 -800 arasinda degisiyor. Haftada 3 veya 4 gunden bahsediyorum. Ben calistigim koydeki bir velime birakiyorum. O nedenle uygun oluyor.Kizlar bakici ucretleri ne alemde? Kucuk bir anadolu sehrinde yasiyorum. Yarim gun calisacagim.
Hmm fiyatlar makulmus. Ben de 8.30 -12.30 5 gun calisirim diye dusunuyorum ders programim daha belli degil ama, bir de ben kendi evimde bakilmasini istiyorum. Kamera da koyucam. Gecen donem kv bakmisti simdi gerginim biraz insallah merhametli birini bulurum.Biz bu seneyi daha konusmadik bakicimla. Gecen yil haftada 3 gun 8.00- 16.00 400 vermistim. Bu sene 500 yaparim herhalde.
Arkadasim haftada 4 gun 8.00-15.30 650 demisler. Ikimizde bakicinin evine goturecegiz cocuklari. 1 yasindalar. Aizin calisma sartlariniz nasil?