MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
Her seyi bastan konuşun. Benim onceligim cok gelen giden olmamasi, temizligi ve tv acilmamasi idi. Ben iki bucuk aylik biraktim bebegimi. Simdi 1 yasinda. Kadinin 2 coxugu var. Onlari da kendi kurallarina gore yetistirmis. Ayni kurallari benim kizima da koyabilirsin desim. Mesela mutfak esyalari ile oynanmamali, Uyku saatinde uyumalisin gb.Hmm fiyatlar makulmus. Ben de 8.30 -12.30 5 gun calisirim diye dusunuyorum ders programim daha belli degil ama, bir de ben kendi evimde bakilmasini istiyorum. Kamera da koyucam. Gecen donem kv bakmisti simdi gerginim biraz insallah merhametli birini bulurum.
Dikkat etmem gerekenler konusunda tavsiyeniz var mi?
Rabbim merhametli, vicdanli, Allah korkusu olan, cocuklarimiza kendi cocugu gb bakacak insanlarla karsilastirsin. Bizim bakici gb bakiciniz olsun insallah.:) ikimiz ayni ortamda iken onun kucaginda durur bana gelmez. Goren onu anasi sanar:)) gel kizim derim iter beni . Emmek istedi mi anne anne diye pesimden kosar sıpa:))Hmm fiyatlar makulmus. Ben de 8.30 -12.30 5 gun calisirim diye dusunuyorum ders programim daha belli degil ama, bir de ben kendi evimde bakilmasini istiyorum. Kamera da koyucam. Gecen donem kv bakmisti simdi gerginim biraz insallah merhametli birini bulurum.
Dikkat etmem gerekenler konusunda tavsiyeniz var mi?
Yaa masallah ne kadar guzel, Allah bana da oylesini nasip etsin insallah, devir kotu malum icim icimi yiyo :/Rabbim merhametli, vicdanli, Allah korkusu olan, cocuklarimiza kendi cocugu gb bakacak insanlarla karsilastirsin. Bizim bakici gb bakiciniz olsun insallah.:) ikimiz ayni ortamda iken onun kucaginda durur bana gelmez. Goren onu anasi sanar:)) gel kizim derim iter beni . Emmek istedi mi anne anne diye pesimden kosar sıpa:))
Amin insallah.Yaa masallah ne kadar guzel, Allah bana da oylesini nasip etsin insallah, devir kotu malum icim icimi yiyo :/
Hoşgeldin canım, sağlıkla al bebeğini kucağına inş.Merhaba kızlar beni unuttunuz mu acaba b3n hepinizi çok özledim
Uzun bir aradan sonra kavuştum hepinize
Cok gecmiş olsun sevindim Allah birdaha yaşatmasınDün akşam taburcu olduk. Sonuclarımız temiz çıktı çok şükür. Rabbim birdaha yasatmasin inş. Ömrumden omur gitti su 12 günde.
Amin canim, Rabbim kimseye yaratmasın inş.Cok gecmiş olsun sevindim Allah birdaha yaşatmasın
Allah razı olsun canım ben de senin gibi çok sevdim bu çocuk olayını galiba şimdiden 3.nün planlarını yapıyorumHoşgeldin canım, sağlıkla al bebeğini kucağına inş.
Gecmis olsun. Son yillarda cok yaygin bir hastalik. Dr neler onerdimerhaba anneler, oğlum el ayak ağız hastalığına yakalandı. başka bir çocuktan bulaştı bize de. var mı bu hastalığı geçiren?
Geçmiş olsun canım.Biz de bayramda memlekete gittik hastalandık.Şimdi iyiyiz çok şükür.2.bebeğin de olur inşallah. Bir de birkaç günlüğüne denize gittik ama kızım denizden çok korktu.Dalgalar geldikçe çok ağladı.Apar topar uzaklaştık denizden.Aslında suyu çok severdi evde havuzda oynardı suyla ama deniz gözünü korkuttu yavrumun.Üstü açık geniş bir çocuk havuzu vardı.Kızım ayağını yere basınca boynuna geliyordu.Onu çok sevdi.İçinde gezdi oynadı.Çıkmak istemedi.Selam kızlar, uzun süredir yazma fırsatı bulamadım giremedim. Herkesler iyidir umarım. Geçmiş bayramınızı kutlarım. Bir yazı daha bitirdik. 2 hafta önce tatilimizi yaptık. Bu sene otel tatilini tercih ettik mecburi. Çocukla ne kadar olursa tabi:) benden çok kızım tatil yaptı. O uyuduğu sürece gündüzde dahil bizde uyuduk:) yeme konusu berbat. İştahı dehşet açık olan kızıma birşeyi binbir uğraşla çok az yediriyorum. Hele tatilde hiçbirşey yemedi. Tatilden döndük pazartesi sabahı bi uyandık ateş içinde. İlaçla düştü 2 saat sonra yine çıktı. 2 kere doktora götürdük kanda enfeksiyon çıktı ve ne yazıkki antibiyotiğe başladık ve daha bir sürü ilaç. Hala toparlayamadık. Üstüne ben hasta oluyorum
Konuşma konusunda nerdeyse herşeyi diyebiliyor su haricinde:)) her dediğimi anlıyor, gözümün önünde büyüyor ve ben çok üzülüyorum:) 2.yi çok istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum. İşe dönmeyi düşünüyorum eşim döneyim çok istyor ama kızımdan ayrılmak zor geliyo
Saol canım benim sizede çok geçmiş olsun. Dalga sesinden ve kumun verdiği histen rahatsız oluyolar sanırım. Benim kızda havuzcu sanırım ordan kaptık hastalığı. Bayram sönemi olduğundan çok kalabalıktıGeçmiş olsun canım.Biz de bayramda memlekete gittik hastalandık.Şimdi iyiyiz çok şükür.2.bebeğin de olur inşallah. Bir de birkaç günlüğüne denize gittik ama kızım denizden çok korktu.Dalgalar geldikçe çok ağladı.Apar topar uzaklaştık denizden.Aslında suyu çok severdi evde havuzda oynardı suyla ama deniz gözünü korkuttu yavrumun.Üstü açık geniş bir çocuk havuzu vardı.Kızım ayağını yere basınca boynuna geliyordu.Onu çok sevdi.İçinde gezdi oynadı.Çıkmak istemedi.
Canım benim büyük oğlum geçen yıl 3 yaşında yakalandı her çocuk farklı geçiriyor biz çok ağır atlattık inşallah sizin şimdiye kadar geçmiştir çok giydirme poposunda çok varsa ters yatir dilinde de çok varsa iştah gidiyor serin şeyler yedirmek iyi geliyormerhaba anneler, oğlum el ayak ağız hastalığına yakalandı. başka bir çocuktan bulaştı bize de. var mı bu hastalığı geçiren?
Canım benim büyük oğlum geçen yıl 3 yaşında yakalandı her çocuk farklı geçiriyor biz çok ağır atlattık inşallah sizin şimdiye kadar geçmiştir çok giydirme poposunda çok varsa ters yatir dilinde de çok varsa iştah gidiyor serin şeyler yedirmek iyi geliyor
İyi hadi atlatmanıza sevindim bizim çok uzun sürmüştü oğlumun vücudunda hâla izleri var 5 tane tırnağı gitti kuzumun hiç unutmuyor anne popomun acısı çok kötüydü diyor ama her çocuk öyle geçirmiyor çok şüküratlattık elhamdulillah. ilk 3 gün ateş dışında pek sıkıntı olmadı. poposu kaşındı biraz. şimdi tamamen geçti sayılır. cevap için teşekkürler..