- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
Çok üzgünüz. Mahvolmuş durumdayız. Turkiye ye geldiğimizden beri hasta gibiydi kuzum. Kimi boğaz enfeksiyonu dedi kimi hava çarpmış dedi. Bunlar değil ben çocuğumu biliyorum dedikce fazla kaygilisin cocuk bu hasta olur deyip saldılar. Şuan benim yavrum kuzum Ankara da yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı. Gelmez olaydım. Dua edin bize ne olur.
Cok cok geçmiş olsun.. allahım tez zamanda şifa versin.. bizi habersiz bırakma...Çok üzgünüz. Mahvolmuş durumdayız. Turkiye ye geldiğimizden beri hasta gibiydi kuzum. Kimi boğaz enfeksiyonu dedi kimi hava çarpmış dedi. Bunlar değil ben çocuğumu biliyorum dedikce fazla kaygilisin cocuk bu hasta olur deyip saldılar. Şuan benim yavrum kuzum Ankara da yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı. Gelmez olaydım. Dua edin bize ne olur.
Cok üzüldüm canım neyi varmış kuzunun rabbim şifa versin şok oldumÇok üzgünüz. Mahvolmuş durumdayız. Turkiye ye geldiğimizden beri hasta gibiydi kuzum. Kimi boğaz enfeksiyonu dedi kimi hava çarpmış dedi. Bunlar değil ben çocuğumu biliyorum dedikce fazla kaygilisin cocuk bu hasta olur deyip saldılar. Şuan benim yavrum kuzum Ankara da yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı. Gelmez olaydım. Dua edin bize ne olur.
Bizimki daha alt 2diş çıktıktan sonra yandan köpek patlattınaz ucu görünüyordu.nasıl oldu bizde anlamadık sonra yine kafasına göre çıktı.doktorda hatta beklenen sırada çıkarmıyor ama sorun değil demiştiAnneler birşey sorucam bebeği sırası düzensiz diş çıkaran var mı? Yani demek istediğim önce alt iki sonra üst iki sonra alt ikinin yanları sonra üst ikinin yanları gibi. Melisa alt ikiden sonra üst yanları çıkarmıştı ortalar sonra çıkmıştı. Şimdi gördümki üstte 2.dişin 2 yanındaki azı dişini çıkarmış. Şok oldum
Çok üzgünüz. Mahvolmuş durumdayız. Turkiye ye geldiğimizden beri hasta gibiydi kuzum. Kimi boğaz enfeksiyonu dedi kimi hava çarpmış dedi. Bunlar değil ben çocuğumu biliyorum dedikce fazla kaygilisin cocuk bu hasta olur deyip saldılar. Şuan benim yavrum kuzum Ankara da yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı. Gelmez olaydım. Dua edin bize ne olur.
Çok güzel geçti agladı pastaya dokunmak istemedi elini pastaya degdırdım diye elini hiç yere koymadan bana elimi yıka sil temizle işareti yaptı :))) Tabiki bende iyice pastaya buladım elini ayagını fotografcıda guzel kareler yakaladı henüz resimler elimize gecmedi ama harıka olacagından eminim.Sağol canım önerilerin için teşekkür ederim
Şu 1 yaş anı afişini baştan mı yaptırmak gerekiyordu ya
Al_pi canım pasta patlaması nasıl oldu merak ettim İnci yi
Ay nasil oldu bebegin cok merak ettim. Allah yardimciniz olsun tekrar mesajda yazmamissin :/Çok üzgünüz. Mahvolmuş durumdayız. Turkiye ye geldiğimizden beri hasta gibiydi kuzum. Kimi boğaz enfeksiyonu dedi kimi hava çarpmış dedi. Bunlar değil ben çocuğumu biliyorum dedikce fazla kaygilisin cocuk bu hasta olur deyip saldılar. Şuan benim yavrum kuzum Ankara da yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı. Gelmez olaydım. Dua edin bize ne olur.
Biz de çok üzüldük.Rabbim şifa versin.İnşallah iyi olmuştur yavrun.Güzel haberlerini bekliyoruz.Çok üzgünüz. Mahvolmuş durumdayız. Turkiye ye geldiğimizden beri hasta gibiydi kuzum. Kimi boğaz enfeksiyonu dedi kimi hava çarpmış dedi. Bunlar değil ben çocuğumu biliyorum dedikce fazla kaygilisin cocuk bu hasta olur deyip saldılar. Şuan benim yavrum kuzum Ankara da yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı. Gelmez olaydım. Dua edin bize ne olur.
Cok üzüldüm,insallah iyidir yavrunuz.Allah kimseyi evladiyla sınamasin.Çok üzgünüz. Mahvolmuş durumdayız. Turkiye ye geldiğimizden beri hasta gibiydi kuzum. Kimi boğaz enfeksiyonu dedi kimi hava çarpmış dedi. Bunlar değil ben çocuğumu biliyorum dedikce fazla kaygilisin cocuk bu hasta olur deyip saldılar. Şuan benim yavrum kuzum Ankara da yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı. Gelmez olaydım. Dua edin bize ne olur.
Yusuf Akif güçlü o bir kahraman minnacık dünyaya gözünü açtı hemde tersten :) EvelAllah iyleşip beraberce güzel günler görrceksiniz inşallahAllah razı olsun hepinizden. Hala hastanedeyiz. Çok sukur daha iyi. Ama hala bi teşhis konmuş değil. Belinden sıvı alındı, tomografi çekildi, kan tahlilleri çekildi temiz çıktı. Ebv virüsü ( opucuk hastaligi) pozitif çıktı dendi. Emarda da beyinde tutulum gözüküyor dendi. Bu gecirdigi enfeksiyondan olup gecicide olabilir, metabolik bir hastaliktanda olabilir diyorlar. Onun arastirmasini yapiyorlar. Fransa daki doktorumuzla gorsuyorum. O bir viruse maruz kaldigini şokladigini tekrar toparlayacagini korkacak bisey olmadigini soyluyor. Çok zor bir durum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Ben şu 10 günde nelere şahit oldum burada. Şükredecek okadar çok şeyim varmış ki, utandım kendimden.
Yusuf Akif hızla toparlaniyor elhamdülillah.
Canııım çok geçmiş olsun.Çok sevindim Yusuf Akif’in iyi olduğuna.Tüm yavrularımızı Allah korusun.Nazar değmiş olabilir diye düşünüyorum.3 ihlas 1 fatiha; 3 er defa felak nas ayetel kürsi oku tüm yavrularına ve kendinize.Hepimiz dua edelim ve Allaha sığınalım kızlar.Tüm kötülüklerden ve kötü bakışlardan korusun Rabbim hepimiziAllah razı olsun hepinizden. Hala hastanedeyiz. Çok sukur daha iyi. Ama hala bi teşhis konmuş değil. Belinden sıvı alındı, tomografi çekildi, kan tahlilleri çekildi temiz çıktı. Ebv virüsü ( opucuk hastaligi) pozitif çıktı dendi. Emarda da beyinde tutulum gözüküyor dendi. Bu gecirdigi enfeksiyondan olup gecicide olabilir, metabolik bir hastaliktanda olabilir diyorlar. Onun arastirmasini yapiyorlar. Fransa daki doktorumuzla gorsuyorum. O bir viruse maruz kaldigini şokladigini tekrar toparlayacagini korkacak bisey olmadigini soyluyor. Çok zor bir durum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Ben şu 10 günde nelere şahit oldum burada. Şükredecek okadar çok şeyim varmış ki, utandım kendimden.
Çok şükür hamdolsun canım daha iyi olmanıza sevindim bunuda atlatacaksınız inşallah Rabbim evlatla sinamasın sağlıkla sınamasın inşallahAllah razı olsun hepinizden. Hala hastanedeyiz. Çok sukur daha iyi. Ama hala bi teşhis konmuş değil. Belinden sıvı alındı, tomografi çekildi, kan tahlilleri çekildi temiz çıktı. Ebv virüsü ( opucuk hastaligi) pozitif çıktı dendi. Emarda da beyinde tutulum gözüküyor dendi. Bu gecirdigi enfeksiyondan olup gecicide olabilir, metabolik bir hastaliktanda olabilir diyorlar. Onun arastirmasini yapiyorlar. Fransa daki doktorumuzla gorsuyorum. O bir viruse maruz kaldigini şokladigini tekrar toparlayacagini korkacak bisey olmadigini soyluyor. Çok zor bir durum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Ben şu 10 günde nelere şahit oldum burada. Şükredecek okadar çok şeyim varmış ki, utandım kendimden.
Cok sukur...Rabbim senin yavruna ve tum hastalara sifa verson.saglik gibisi yokAllah razı olsun hepinizden. Hala hastanedeyiz. Çok sukur daha iyi. Ama hala bi teşhis konmuş değil. Belinden sıvı alındı, tomografi çekildi, kan tahlilleri çekildi temiz çıktı. Ebv virüsü ( opucuk hastaligi) pozitif çıktı dendi. Emarda da beyinde tutulum gözüküyor dendi. Bu gecirdigi enfeksiyondan olup gecicide olabilir, metabolik bir hastaliktanda olabilir diyorlar. Onun arastirmasini yapiyorlar. Fransa daki doktorumuzla gorsuyorum. O bir viruse maruz kaldigini şokladigini tekrar toparlayacagini korkacak bisey olmadigini soyluyor. Çok zor bir durum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Ben şu 10 günde nelere şahit oldum burada. Şükredecek okadar çok şeyim varmış ki, utandım kendimden.