2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm..Allah şifa versin..nesi var acaba öğrenebildiniz mi..

Cok cok geçmiş olsun.. allahım tez zamanda şifa versin.. bizi habersiz bırakma...

Cok üzüldüm canım neyi varmış kuzunun rabbim şifa versin şok oldum

Bizimki daha alt 2diş çıktıktan sonra yandan köpek patlattınaz ucu görünüyordu.nasıl oldu bizde anlamadık sonra yine kafasına göre çıktı.doktorda hatta beklenen sırada çıkarmıyor ama sorun değil demişti

Çok çok geçmiş olsun.bayadır bakmıyordum sayfaya şok olduk görünce.kuzun neler atlattı minicik doğdu hayata tutundu bunu da atlatır inşallah.bazen o etraftaki çok bilmişlerş ve abartıyorsun diyenleri- ki bunlardan biri eşim- gebertmek istiyorum.sen enerjini olumluya çevir iyi şeyler düşün

Sağol canım önerilerin için teşekkür ederim
Şu 1 yaş anı afişini baştan mı yaptırmak gerekiyordu ya
Al_pi canım pasta patlaması nasıl oldu merak ettim İnci yi
Çok güzel geçti agladı pastaya dokunmak istemedi elini pastaya degdırdım diye elini hiç yere koymadan bana elimi yıka sil temizle işareti yaptı :))) Tabiki bende iyice pastaya buladım elini ayagını fotografcıda guzel kareler yakaladı henüz resimler elimize gecmedi ama harıka olacagından eminim.

Ay nasil oldu bebegin cok merak ettim. Allah yardimciniz olsun tekrar mesajda yazmamissin :/

Selam kizlar. Herkes dişlerden nuzdarip tabi. Bizde yaklasik 2 haftadır 4 dişi birden patlatmaya uğraştık. Neyseki ust sol ile alt sağ patladı buyudu, ust sag ile alt solda beyaz gorunmeye basladi. Ama kopek dislerinde boyle zorlandiysak azıları dusunemiyorum. Cok huysuz, aksi. Felaket agresif oldu. Esimde her zamanki gibi bana cektigini soyluyor beni delirtiyor. Ek gidayi biraz arttirdik ama 3 aydir hic kilo alamadi. Mayistan beri duzgun dra gitmedik. Goturmeyi dusunuyorum. Yurume yok. Ama yeni yeni beni yürüt demeye basladi. İnanilmaz yorgun hissediyorum. Eskideb o uyanikken islerimi islerimi yapar onla uyurdum. Simdi neredee isime yetisemiyorum, ona yetisemiyorum. Kendime hic bakamigorum.birde tatilden sonra bana acayip baglandi. Bu guvemli baglanmami guvensiz baglanma sonucumu cozemedim. Eskiden arada annemle kaynanam uyuturdu, mama verirdi, alti i alirlardi. Şimdi hicbir sekilde uyumuyo kimsede, altini ben dahil zor alıyorum zaten. Ama her an gidecekmisim gibi yanından ayrilsam beni ariyor. Uyurken kulagimla oynuyor, takinti olabilir mi diyorum cok dolu kafam bu aralar

Biz de çok üzüldük.Rabbim şifa versin.İnşallah iyi olmuştur yavrun.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Cok üzüldüm,insallah iyidir yavrunuz.Allah kimseyi evladiyla sınamasin.

Allah razı olsun hepinizden. Hala hastanedeyiz. Çok sukur daha iyi. Ama hala bi teşhis konmuş değil. Belinden sıvı alındı, tomografi çekildi, kan tahlilleri çekildi temiz çıktı. Ebv virüsü ( opucuk hastaligi) pozitif çıktı dendi. Emarda da beyinde tutulum gözüküyor dendi. Bu gecirdigi enfeksiyondan olup gecicide olabilir, metabolik bir hastaliktanda olabilir diyorlar. Onun arastirmasini yapiyorlar. Fransa daki doktorumuzla gorsuyorum. O bir viruse maruz kaldigini şokladigini tekrar toparlayacagini korkacak bisey olmadigini soyluyor. Çok zor bir durum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Ben şu 10 günde nelere şahit oldum burada. Şükredecek okadar çok şeyim varmış ki, utandım kendimden.
Yusuf Akif hızla toparlaniyor elhamdülillah.

Yusuf Akif güçlü o bir kahraman minnacık dünyaya gözünü açtı hemde tersten :) EvelAllah iyleşip beraberce güzel günler görrceksiniz inşallah

Canııım çok geçmiş olsun.Çok sevindim Yusuf Akif’in iyi olduğuna.Tüm yavrularımızı Allah korusun.Nazar değmiş olabilir diye düşünüyorum.3 ihlas 1 fatiha; 3 er defa felak nas ayetel kürsi oku tüm yavrularına ve kendinize.Hepimiz dua edelim ve Allaha sığınalım kızlar.Tüm kötülüklerden ve kötü bakışlardan korusun Rabbim hepimizi

Çok şükür hamdolsun canım daha iyi olmanıza sevindim bunuda atlatacaksınız inşallah Rabbim evlatla sinamasın sağlıkla sınamasın inşallah

Cok sukur...Rabbim senin yavruna ve tum hastalara sifa verson.saglik gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…