- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sukurDün akşam taburcu olduk. Sonuclarımız temiz çıktı çok şükür. Rabbim birdaha yasatmasin inş. Ömrumden omur gitti su 12 günde.
Hayırlı olsun kazasız olsun masaallahGünaydınnn
Artık bizde yürümeye başladık sonunda :) Tatillerden gezmelerden evıne dönemedi yere basamadı cocuk eve geldık 2.günü yürümeye başladı :))
Neyse kurban bayramında yürüyor olacagı için evde olmasakta bişi olmaz artık :)
Gözünüz aydın,gecmis olsun.. Geçen sene bugünlerde ben de hastanedeydim melegimle..Allah kimseyi evladiyla sınamasin, çok zor.Dün akşam taburcu olduk. Sonuclarımız temiz çıktı çok şükür. Rabbim birdaha yasatmasin inş. Ömrumden omur gitti su 12 günde.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin İnşallah ameliyata gerek kalmaz.Rahat ol dişi de çıkar yürür de İnşallahuzun zamandır girememiştim, çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin Bir-Yolcu canım..
bebek büyütmek ne zormuş, hep kaygı hep endişe. Rabbim sağlıklı güzel günlerini göstersin daima.
benim ufaklığımın dişleri çıkmadı hala kızlar. hiç de belirti yok. ne zaman gelecek merak ediyorum 13 aylık oldu..
yürümüyor henüz çok garantici tutuna tutuna dolanıyor heryeri. çok hareketli.
8 aylıktan beri hiç kilo almadı 8,500 kiloda takıldı kaldı. çok yediğini de söyleyemeyeceğim. meme sevdalısı bir çocuk.
şu diş işi beni geriyor biraz.
bizde geçenlerde ufak bir operasyon olduk. gözyaşı kanalı tıkanıklığı vardı doğumdan beri. sol gözü sulanıp çapaklanıyordu. masajla açılmadı. 1 yaş olunca ufak bir anesteziyle doktor kanalları açtı. üst kanallar var alt kanallar doğuştan yokmuş. şimdilik şikayetlerimiz sona erdi. bu şekilde de idare edebilirmiş. ama yine sulanma çapaklanma olursa ileride ameliyat gerekebilir dedi doktor. inşallah gerekmez.
Canim bizde ayni sekilde aylardir 8.5 kiloyuz takmiyorum artik bizimki de zayif olsun ilerde yerler insallah..disimiz bizimde yeni cikti 15 ayda cikan tanidigim da var cikar en fazla 2 3 ayauzun zamandır girememiştim, çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin Bir-Yolcu canım..
bebek büyütmek ne zormuş, hep kaygı hep endişe. Rabbim sağlıklı güzel günlerini göstersin daima.
benim ufaklığımın dişleri çıkmadı hala kızlar. hiç de belirti yok. ne zaman gelecek merak ediyorum 13 aylık oldu..
8 aylıktan beri hiç kilo almadı 8,500 kiloda takıldı kaldı. çok yediğini de söyleyemeyeceğim. meme sevdalısı bir çocuk.
bizde geçenlerde ufak bir operasyon olduk. gözyaşı kanalı tıkanıklığı vardı doğumdan beri. sol gözü sulanıp çapaklanıyordu. masajla açılmadı. 1 yaş olunca ufak bir anesteziyle doktor kanalları açtı. üst kanallar var alt kanallar doğuştan yokmuş. şimdilik şikayetlerimiz sona erdi. bu şekilde de idare edebilirmiş. ama yine sulanma çapaklanma olursa ileride ameliyat gerekebilir dedi doktor. inşallah gerekmez.
uzun zamandır girememiştim, çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin Bir-Yolcu canım..
Cok gecmis olsun. Ben bir gece yattikta alt ust olmustum. 12 gun dile kolay...Dün akşam taburcu olduk. Sonuclarımız temiz çıktı çok şükür. Rabbim birdaha yasatmasin inş. Ömrumden omur gitti su 12 günde.
Yürütecin sebep oldugu söylüyor doktorumuz ama biz yürütec kullanmadık tek ayagını yamuk basıyor :) evde ayakkabısız gezıyor gıydırmıyorum dısarda adıdas almıstım onunla düz basıyor.Al_pi hayirli olsun :) yüsra tugba da bize dogru adim atmaya cesaretlenmeye basladi. Fakat cok yan basiyor ve ayagini sürüyor. Dün viccodan ilk adim ayakkabisi aldik diger ayakkabilar agir geliyodu yada tam kavrayamiyodu
Amin canım sagolHayırlı olsun kazasız olsun masaallah
Koca bir ayıma mal oldu ama sonunda başardık. Şimdi güzel güzel uyuyo şükğrler olsun. Uyanınca ninnisini açıyorum yanına yatıyorum sızıyor
26 nisan da ilk dört dişi aynı anda çiktiKizlar alt 2 disinizden ne kadar sonra diger disler cikmaya basliyor
Benim kızda yürümüyor daha canım bize dogru bıraktıgımzda yürüyor ama baska yöne yürümüyor ayaktada durmayı sevmıyor tutunmadan26 nisan da ilk dört dişi aynı anda çikti
Ve 15 gündürde alt ve üstten 4 diş daha çıkıyor beyazlikları göründü. Yani nerdeyse 3 aydan fazla zaman sonra diger dişleri çıkmış oldu.simdi toplamda 8 dişi oldu
Kızım hala yürümüyor hatta ayaktada çok uzun süre tutunarak kalmak istemiyor.böyle olanlar var mı acaba ?