- 10 Eylül 2011
- 217
- 180
Canim aslinda benim bebegimde cok yemiyor ama kilosu normal 11 kilo cok emiyor ona bagliyorum emiyorsa bolca emsin artik yaramaz diyorlar ama yariyor bence ya da formul sut kullaniyorsan iciyorsa , gunde bir kase corba bir ya da yarim muz bi kasede yogurt bitirtmeye calisiyorum gidim gidimda kahvalti yapiyor kus yemi gibi ona pisirdigim yumurtalarin cogunu ben yiyorum bir iki lokma anca yiyor kar kardr vitaminini alsin dye yinede yapiyorum hergun sayesinde duzenli yumurta yiyorum:)Selam kiizlar bizimkinin dun dogumgunuydu.cok duygulandim gercekten ne cabuk geciyor zaman.kutlamasini kismetse pazar gunu yapacagiz.bugun 1 yas asilarini oldu.dislerimiz hala yok.ve en kotusu kilosu 8.5kg.3 ay once tartilmistik yine 8.5 kg.ozaman 70cm boyu varmis simdi 77cm.yani bildiginiz ciliz bizimkisi.napmam lazim cok uzuluyorum.bizim kadar zayif olan var mi? Kilolu bebis anneleri ne tavsiye edersiniz.ben yumurta falan yediremiyorum.tahilli karisimlar pirinc inlari vs de..tek yedigi meyve puresi
Tavuk pilav yogurt makarna o da cani isterse(((
Bende park beşik var canım.Düşmemesi için uygun birşey yapamadım.O yüzden beşiği en güvenli geliyorCanim bir tarafimizda babamiz oluyor diger taraftada anne yani olma ozelligi olan besigini sikica yanastiriyorum yataga gtsede besigine duser diye sen de besigi engel olarak kullanabilirsin pozisyon uygunsa yatagin baba gidincede kosede ben oluyorum besik tarafinda yatiriyorum
Cok tesekkur ederim amin insallah.asi yapilirken agladi kapidan cikinca hemen sustu.hemsire cok yakiyor bu asilar dedi ama bilmiyorum artik.2 kol 1 bacaktan yapti.disari cikinca hemen parka goturdum salladim unuttu zaten kapidan cikinca masallah.gun icinde neseliydi.yatirirken hafif atesli gibi geldi ama gece kontrol etcrm bakalim.simdilik boyleGeçmiş olsun canım Biz de aşısını yarın yaptıracağız inşallah.Aşı çok acıtıyor mu?Kaç aşı yaptılar? Kilosu benim kızımın da ancak senin bebiş kadardır. Ek gıdaya geçtiğimiz ilk günlerde biraz yiyordu.Şimdi anne sütü ağırlıklı gidiyoruz.Yemesi pek yok.Üzülme Allah sağlık versin.Doğum günü de kutlu olsun miniğinin.Sağlıkla büyüsünler inşallah
Amin canimDişleri olsa da değişmez canım. Benim kızımın 2 altta 4 üstte 6 dişi var.Yemiyor yine de.Hatta dişleri yokken ek gıdaya yeni geçtiğimizde daha iyiydi yemesi.Rabbim can sağlığı versin.
Masallah anne sutu yariyordur kesin biz formul mamala bessleniyoruz hala.arada 1 meyve puresi yddirebilirsem bide tavuk vs ne atabilirsem yemiyornistahsiz malesefCanim aslinda benim bebegimde cok yemiyor ama kilosu normal 11 kilo cok emiyor ona bagliyorum emiyorsa bolca emsin artik yaramaz diyorlar ama yariyor bence ya da formul sut kullaniyorsan iciyorsa , gunde bir kase corba bir ya da yarim muz bi kasede yogurt bitirtmeye calisiyorum gidim gidimda kahvalti yapiyor kus yemi gibi ona pisirdigim yumurtalarin cogunu ben yiyorum bir iki lokma anca yiyor kar kardr vitaminini alsin dye yinede yapiyorum hergun sayesinde duzenli yumurta yiyorum:)
Maşallah geçmiş olsun siz atlatmışsınız aşıyı.Darısı bize.İnşallah bizimki de kolay geçerCok tesekkur ederim amin insallah.asi yapilirken agladi kapidan cikinca hemen sustu.hemsire cok yakiyor bu asilar dedi ama bilmiyorum artik.2 kol 1 bacaktan yapti.disari cikinca hemen parka goturdum salladim unuttu zaten kapidan cikinca masallah.gun icinde neseliydi.yatirirken hafif atesli gibi geldi ama gece kontrol etcrm bakalim.simdilik boyle
Amin canim
Masallah anne sutu yariyordur kesin biz formul mamala bessleniyoruz hala.arada 1 meyve puresi yddirebilirsem bide tavuk vs ne atabilirsem yemiyornistahsiz malesef
Canim benim kizimda 2 bucuk aydir 9 kg. Hatta 9.300 idi koye gittik geldik 9 kg. Ama emeklemeye ve siralamaya basladi. Uyanikken asla sabit durmuyor oturmuyor bile... Ahim sahim yedigide yok. Yinede yedirmeye ugrasiyorum. Bende dra goturup sormak istiyorum bu durumu. Az geliyor kilosu...Selam kiizlar bizimkinin dun dogumgunuydu.cok duygulandim gercekten ne cabuk geciyor zaman.kutlamasini kismetse pazar gunu yapacagiz.bugun 1 yas asilarini oldu.dislerimiz hala yok.ve en kotusu kilosu 8.5kg.3 ay once tartilmistik yine 8.5 kg.ozaman 70cm boyu varmis simdi 77cm.yani bildiginiz ciliz bizimkisi.napmam lazim cok uzuluyorum.bizim kadar zayif olan var mi? Kilolu bebis anneleri ne tavsiye edersiniz.ben yumurta falan yediremiyorum.tahilli karisimlar pirinc inlari vs de..tek yedigi meyve puresi
Tavuk pilav yogurt makarna o da cani isterse(((
Canim benim kizimda 2 bucuk aydir 9 kg. Hatta 9.300 idi koye gittik geldik 9 kg. Ama emeklemeye ve siralamaya basladi. Uyanikken asla sabit durmuyor oturmuyor bile... Ahim sahim yedigide yok. Yinede yedirmeye ugrasiyorum. Bende dra goturup sormak istiyorum bu durumu. Az geliyor kilosu...
Henüz geç değil her bebek farklı zamanlarda çıkarır 18.aya kadar normalmiş biz erkenciyiz dün 8.disimizde çıktı ama köpek gibi yiyiyor bizi tüm kollarım mosmor oldu abisini delik deşik etti yamyam gibi oldu bence çok özenme
Benim kızım gibi benden kimseye gitmiyor . Bi aydır anneme geldim. İlk girdiği ortama ağlıyor sonrasında yavaş yavaş alışıyor. Hiç durmuyor maşallah .. ağzın burnun nerde diyince gösteriyor :)Kızım çok anneci.dibimden ayrılmıyor, bazen kucak istiyor. Babasında bile durmuyor. Babası onu almak isteyince kaçmaya çalışıyor . Bütün gün Elele kucak kucağayiz.
Evde olacak canım bugün pasta siparişi vereceğim babası süslerini alacak bende evde poğaça kek kurabiye ve kısır yapacam masayıda güzel süsleyince olur herhalde bide bizim abisiyle aynı anda kutlanacakCanim biz cafede yaptik daha dogrusu pastane cafe tarzi yerler oluyor ya oyle pastasini da orda yaptrdik sen nerde dusunuyorsun ona gore fikir vereyim ev mi disari mi ?
Canim 1 yas ani afisi oluyor duvara asmak icin hem guzel oluyor hem de saklarsin bebeginin 1 yas ozellikleri uzerinde yaziyor , yine masanin bulundugu duvara folyo balonlarla isminin harflerini alip yapistirabilirsiniz keki cup kek seklinde yapip cupcake standi alip koyarsan masada sus gibi durur renklerinize uygun bi sekilde marshmalovlari cop sise takincada guzel duruyor sus olarak biz bide magnet yaptirdik 20 tane artti bile aile arasinda oldugundan simdiden kolay gelsinEvde olacak canım bugün pasta siparişi vereceğim babası süslerini alacak bende evde poğaça kek kurabiye ve kısır yapacam masayıda güzel süsleyince olur herhalde bide bizim abisiyle aynı anda kutlanacak
Ben kizimin sacini kestirdim. Badem yagi aldik surmek icin. Esim eldivende almism daha eldiveni elime gecirdim emekleyip kacip aglamaya basladi yavrum. Hâla zor sürüyorum.. bu arada anne demeye basladi surekli dib dibe modundayiz bizdeBiz asi olduktan bir hafta sonra ateşi yükseldi, iki gün özellikle geceleri yüksekti. Bir gece 38.5 u geçince calpol verdim,onun dışında müdahale etmedim. Şükür şimdi düştü.. Bizim kız artık hemsire-dr görünce ağlamaya basliyor. Bir yaş kontrolü ve kan verme sırasında çok ağladı .
Ay çok şeker demek gezmek istiyor cimcime :)Selam kızlar bizde gün boyu kızımlayız. Uykusu gelmeye başlayınca çekilmez oluyor. Hala en fazla 3-4saat uyanık kalabiliyor. Bazen tek uyku yapmak istiyor ama iki uykudan tam düşemedik. Gece emzirmeyi bıraktırdım zor oldu ama iyi oldu şükür. Lakin sabah kalkışımız en geç 6.30. GÜndüzleri o uyurken bende mutlaka uyuyorum. Gün içinde oyunlar oyunuyoruz, mutlaka 10-15 dklıkta olsa dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Yorulduğumda kaynanamı görümcemi çağırıyorum onlar melisayla ilgilenirken bende işimi görüyorum ya da dinleniyorum. Yürüyünce ben çok rahatladım ama özgürlüğüne öyle düşkünli yürürken el bile tutmak istemiyo. Evden biri giderken hemen terliğini ya da ayakkabısı buluyo giydir diye oturuyo önüme :))