2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim aslinda benim bebegimde cok yemiyor ama kilosu normal 11 kilo cok emiyor ona bagliyorum emiyorsa bolca emsin artik yaramaz diyorlar ama yariyor bence ya da formul sut kullaniyorsan iciyorsa , gunde bir kase corba bir ya da yarim muz bi kasede yogurt bitirtmeye calisiyorum gidim gidimda kahvalti yapiyor kus yemi gibi ona pisirdigim yumurtalarin cogunu ben yiyorum bir iki lokma anca yiyor kar kardr vitaminini alsin dye yinede yapiyorum hergun sayesinde duzenli yumurta yiyorum:)

Bende park beşik var canım.Düşmemesi için uygun birşey yapamadım.O yüzden beşiği en güvenli geliyor

Cok tesekkur ederim amin insallah.asi yapilirken agladi kapidan cikinca hemen sustu.hemsire cok yakiyor bu asilar dedi ama bilmiyorum artik.2 kol 1 bacaktan yapti.disari cikinca hemen parka goturdum salladim unuttu zaten kapidan cikinca masallah.gun icinde neseliydi.yatirirken hafif atesli gibi geldi ama gece kontrol etcrm bakalim.simdilik boyle

Dişleri olsa da değişmez canım. Benim kızımın 2 altta 4 üstte 6 dişi var.Yemiyor yine de.Hatta dişleri yokken ek gıdaya yeni geçtiğimizde daha iyiydi yemesi.Rabbim can sağlığı versin.
Amin canim
Masallah anne sutu yariyordur kesin biz formul mamala bessleniyoruz hala.arada 1 meyve puresi yddirebilirsem bide tavuk vs ne atabilirsem yemiyornistahsiz malesef

Maşallah geçmiş olsun siz atlatmışsınız aşıyı.Darısı bize.İnşallah bizimki de kolay geçer

Canim benim kizimda 2 bucuk aydir 9 kg. Hatta 9.300 idi koye gittik geldik 9 kg. Ama emeklemeye ve siralamaya basladi. Uyanikken asla sabit durmuyor oturmuyor bile... Ahim sahim yedigide yok. Yinede yedirmeye ugrasiyorum. Bende dra goturup sormak istiyorum bu durumu. Az geliyor kilosu...

Biz de üç aydır sabit 9 kiloyuz çünkü yediği az bişeyi de hareketiyle harcıyolar çok normal arkadaşlarımın daha büyük bebekleri var 17 aylık hala 9 kilo bi başkası 15 aylık 8 kilo.. Onları görünce normal diyorum 1 yaşa kadar doğum kilosunun iki katına ulaşması gerekiyomuş bizimkiler onu geçti.. Sonraki seneler iki kilo alabilirmiş senede

Bu ısırma bizde çok var yedi diş oldu yaklaşamıyorum korkudan nerde neremizi yakalasa koparır gibi ısırıyo kucağıma alsam omzumu koparıyo ayakta dursam bacağımı :)

Biz asi olduktan bir hafta sonra ateşi yükseldi, iki gün özellikle geceleri yüksekti. Bir gece 38.5 u geçince calpol verdim,onun dışında müdahale etmedim. Şükür şimdi düştü.. Bizim kız artık hemsire-dr görünce ağlamaya basliyor. Bir yaş kontrolü ve kan verme sırasında çok ağladı .

Kızım çok anneci.dibimden ayrılmıyor, bazen kucak istiyor. Babasında bile durmuyor. Babası onu almak isteyince kaçmaya çalışıyor . Bütün gün Elele kucak kucağayiz.
Benim kızım gibi benden kimseye gitmiyor . Bi aydır anneme geldim. İlk girdiği ortama ağlıyor sonrasında yavaş yavaş alışıyor. Hiç durmuyor maşallah .. ağzın burnun nerde diyince gösteriyor :)

Selam kızlar bende uzun süredir yoktum kızım inek sütü alerjiliydi hala ilaçlar kullanıyor buara çok mız mız yemek yemek istemiyor ekmeği görünce başka hiçbir şey sokmuyor ağzına illa o ekmek yiyecek. Sabah öğle akşam ekmek . Gostermemeye çalışıyorum ama biz yerken buluyor sıpa. Yürümesi hala yok . Yabancılardan korkuyor bende bakıcıya nasıl alistiracagimi düşünüyorum fikri olan varmı

Kizlar sizinki bizimkinden kiloluymus yine biz 8.5kg ve 77cm iz yani baya cirozuz
Ama saglikli olsun da napayim bu da boyle olsun.gun icinde meyve piresini tam yiyor bi de tavuk pila gibi seyleri birkac kasik yiyor yaninda bazen yogurt yiyor.onun disinda kuruyemisleri seviyor ama cok vermiyorum ishal yapiyor kayisi uzum yabanmersini vs.fistik ezmesini kesfettim onu sevdi oyle iste.
Bu arada bizimki de benim surekli dibimde.uyurken bile elini tutmazsam agliyor.yapis yapisiz 1 ay sonra ise donicem insallah cabuk adapte oluruz ikimizdr

Canim biz cafede yaptik daha dogrusu pastane cafe tarzi yerler oluyor ya oyle pastasini da orda yaptrdik sen nerde dusunuyorsun ona gore fikir vereyim ev mi disari mi ?
Evde olacak canım bugün pasta siparişi vereceğim babası süslerini alacak bende evde poğaça kek kurabiye ve kısır yapacam masayıda güzel süsleyince olur herhalde bide bizim abisiyle aynı anda kutlanacak

Evde olacak canım bugün pasta siparişi vereceğim babası süslerini alacak bende evde poğaça kek kurabiye ve kısır yapacam masayıda güzel süsleyince olur herhalde bide bizim abisiyle aynı anda kutlanacak
Canim 1 yas ani afisi oluyor duvara asmak icin hem guzel oluyor hem de saklarsin bebeginin 1 yas ozellikleri uzerinde yaziyor , yine masanin bulundugu duvara folyo balonlarla isminin harflerini alip yapistirabilirsiniz keki cup kek seklinde yapip cupcake standi alip koyarsan masada sus gibi durur renklerinize uygun bi sekilde marshmalovlari cop sise takincada guzel duruyor sus olarak biz bide magnet yaptirdik 20 tane artti bile aile arasinda oldugundan simdiden kolay gelsin

Kızlar ben de epeydir yoktum. Geçen cumartesi 1. Yaş partimizi yaptık. Karşılama Afişi, uçan balonlar, tasarım kurabiye ve pasta yaptırdık. Cup cake ve cup corn u biz evde yaptık. İçli köfte, çiğ köfte ve tavuk salatasını da seromoniden öncesi ikram için yaptık. Aileler ve dostlarla güzel bir kutlama oldu. Çok abartmadan ilerisi için güzel bir anı oldu...

Ben kizimin sacini kestirdim. Badem yagi aldik surmek icin. Esim eldivende almism daha eldiveni elime gecirdim emekleyip kacip aglamaya basladi yavrum. Hâla zor sürüyorum.. bu arada anne demeye basladi surekli dib dibe modundayiz bizde
[QUOT"blanco, post: 56706795, member: 33641"]Kızım çok anneci.dibimden ayrılmıyor, bazen kucak istiyor. Babasında bile durmuyor. Babası onu almak isteyince kaçmaya çalışıyor . Bütün gün Elele kucak kucağayiz.[/QUOTE]

Selam kızlar bizde gün boyu kızımlayız. Uykusu gelmeye başlayınca çekilmez oluyor. Hala en fazla 3-4saat uyanık kalabiliyor. Bazen tek uyku yapmak istiyor ama iki uykudan tam düşemedik. Gece emzirmeyi bıraktırdım zor oldu ama iyi oldu şükür. Lakin sabah kalkışımız en geç 6.30. GÜndüzleri o uyurken bende mutlaka uyuyorum. Gün içinde oyunlar oyunuyoruz, mutlaka 10-15 dklıkta olsa dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Yorulduğumda kaynanamı görümcemi çağırıyorum onlar melisayla ilgilenirken bende işimi görüyorum ya da dinleniyorum. Yürüyünce ben çok rahatladım ama özgürlüğüne öyle düşkünli yürürken el bile tutmak istemiyo. Evden biri giderken hemen terliğini ya da ayakkabısı buluyo giydir diye oturuyo önüme :))

Ay çok şeker demek gezmek istiyor cimcime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…