2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler birşey sorucam bebeği sırası düzensiz diş çıkaran var mı? Yani demek istediğim önce alt iki sonra üst iki sonra alt ikinin yanları sonra üst ikinin yanları gibi. Melisa alt ikiden sonra üst yanları çıkarmıştı ortalar sonra çıkmıştı. Şimdi gördümki üstte 2.dişin 2 yanındaki azı dişini çıkarmış. Şok oldum

Anneler birşey sorucam bebeği sırası düzensiz diş çıkaran var mı? Yani demek istediğim önce alt iki sonra üst iki sonra alt ikinin yanları sonra üst ikinin yanları gibi. Melisa alt ikiden sonra üst yanları çıkarmıştı ortalar sonra çıkmıştı. Şimdi gördümki üstte 2.dişin 2 yanındaki azı dişini çıkarmış. Şok oldum
Alt ıkı ust 4oldu sonra üstler 6ya dogru gıderken altlarda aynı anda 4oldu bu aralar cok huzursuz bende azılarını çıkaracagını o yüzden huzursuz oldugunu düşünmeye başladım.
Yarın kontrol var doktora soracagım bakalım ne dıyecek

Kızlar ben de epeydir yoktum. Geçen cumartesi 1. Yaş partimizi yaptık. Karşılama Afişi, uçan balonlar, tasarım kurabiye ve pasta yaptırdık. Cup cake ve cup corn u biz evde yaptık. İçli köfte, çiğ köfte ve tavuk salatasını da seromoniden öncesi ikram için yaptık. Aileler ve dostlarla güzel bir kutlama oldu. Çok abartmadan ilerisi için güzel bir anı oldu...
Yeni yaşınız hayırlı olsun.. Anılarla dolu 1sene geçirdik bizde artık kutlama kalmadı 2.yaşa kadar :)
Mevlüt 2 kere Diş buğdayı kınası dogum günü pasta patlatma :)) aklıma bunlar geldi başka neyi kutladık acaba :-/

Kızım bir anda emziği bıraktı. Şimdi gece uzun uzun bıkmadan beni emmek istiyor. Döne döne dinleme dinlene emip duruyor. Kendi kendine uyutma çabaların da böylece son buldu, emziksiz yatağına yatıp uyumaz. Ağzına almak istemiyor emziği,anlamadım neden bir anda bu dönüş.

Y Yellu gece emzirmesini nasıl bıraktın canım,zor oldu mu? Gece yine aynı sıklıkta uyanıyor mu? Benimki bu kadar uzun emerse ben de duaunuyorum ama kıyamıyorum da bu kadar bağlı olduğu şeyi almaya.

Canim 1 yas ani afisi oluyor duvara asmak icin hem guzel oluyor hem de saklarsin bebeginin 1 yas ozellikleri uzerinde yaziyor , yine masanin bulundugu duvara folyo balonlarla isminin harflerini alip yapistirabilirsiniz keki cup kek seklinde yapip cupcake standi alip koyarsan masada sus gibi durur renklerinize uygun bi sekilde marshmalovlari cop sise takincada guzel duruyor sus olarak biz bide magnet yaptirdik 20 tane artti bile aile arasinda oldugundan simdiden kolay gelsin
Sağol canım önerilerin için teşekkür ederim
Şu 1 yaş anı afişini baştan mı yaptırmak gerekiyordu ya
Al_pi Al_pi canım pasta patlaması nasıl oldu merak ettim İnci yi :KK48:

Çok üzgünüz. Mahvolmuş durumdayız. Turkiye ye geldiğimizden beri hasta gibiydi kuzum. Kimi boğaz enfeksiyonu dedi kimi hava çarpmış dedi. Bunlar değil ben çocuğumu biliyorum dedikce fazla kaygilisin cocuk bu hasta olur deyip saldılar. Şuan benim yavrum kuzum Ankara da yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı. Gelmez olaydım. Dua edin bize ne olur.

Çok üzgünüz. Mahvolmuş durumdayız. Turkiye ye geldiğimizden beri hasta gibiydi kuzum. Kimi boğaz enfeksiyonu dedi kimi hava çarpmış dedi. Bunlar değil ben çocuğumu biliyorum dedikce fazla kaygilisin cocuk bu hasta olur deyip saldılar. Şuan benim yavrum kuzum Ankara da yoğun bakımda yatıyor bilinci kapalı. Gelmez olaydım. Dua edin bize ne olur.
Ayyy çok üzüldüm neden ama? Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Allah acil sifalar versin
Cok uzuldum nesi var niye yogun bakimda ? Kendinizi suçlamayın lutfen hastalik bu gelmemis olsaydiniz da bu başınıza gelebilirdi :KK43:

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşaallah kuzumuz çıkacak yoğun bakımdan dua ve sabır ile canim ❤

Rabbim Şafii adıyla şifa versin inşallah.

Slm anneler bizim de üst azı dişleri çıktı kuzumun alttakilerde baya kabarmıs ama üstekilerde tam anlamıyla daha çıkmadı ama görünüyor 3 gün atesi oldu takip ettim sürekli sonrası gün huyu degişti dedim çocugumun asla ama asla sırt üstü uyutmamı istemiyor basını yastıga koyup sallayım diyorum ayagımda yok istemiyor deliriyor adeta çığlık atıyor sonra anladımki dişi başıNa vuruyor o pozisyonda agrı maksimuma ulasıyor mamasınıda hep ben ayagımda sallarken içerdi şimdi o pozisyona gelmek istemediği için mamasını içmiyor dün hiç içmedi dünden beri yemek yiyor artık mamasız:) buda işime yaradı tabi mamayı tamamen kestim bakalım bizden haberler böyle buarada halen daha yürümüyor tay tay yaptırıyoruz bazen bikaç adım atıyor sonra sıkılıp emekliyor daha dogrusu yürümek hiç istemiyor:)

Çok geçmiş olsun canım ya :KK43: neden yogun bakımdaki nesi varmıs kuzunun

Kizlar selam biz daha yeni dis cikartiyoruz alt disimiz cikiyor cizgi halinde beyazi cikti tamamen cikmasi kac gun suruyor.3 4 gundir cizgi gozuktu 3 4 gundur de atesliyiz ve gece aciyla agliyoruz

Canım çok geçmiş olsun lütfen kendini suçlama rabbim acil şifalar versin çok üzüldüm bu arada hasta olan Yusuf mu büyük olan çocuklardan mı

Beynimden kaynar sular boşaldı şu anda :KK43: Ah kuzum Allah şifanı versin olacagı varmış evdede olsan gelecekti başına bu durum üzme kendini suç sizde degil yani. Neden olmuş şimdi nasıl perişan oldunuz o kuzu güçlü neleri atlattı bunuda atlatıp sağ salim evinize neşeyle döneceksiniz inşallah

Selam kızlar bizde gün boyu kızımlayız. Uykusu gelmeye başlayınca çekilmez oluyor. Hala en fazla 3-4saat uyanık kalabiliyor. Bazen tek uyku yapmak istiyor ama iki uykudan tam düşemedik. Gece emzirmeyi bıraktırdım zor oldu ama iyi oldu şükür. Lakin sabah kalkışımız en geç 6.30. GÜndüzleri o uyurken bende mutlaka uyuyorum. Gün içinde oyunlar oyunuyoruz, mutlaka 10-15 dklıkta olsa dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Yorulduğumda kaynanamı görümcemi çağırıyorum onlar melisayla ilgilenirken bende işimi görüyorum ya da dinleniyorum. Yürüyünce ben çok rahatladım ama özgürlüğüne öyle düşkünli yürürken el bile tutmak istemiyo. Evden biri giderken hemen terliğini ya da ayakkabısı buluyo giydir diye oturuyo önüme :))

ayy inşallah benimkide biran evvel yürümeue başlar..yürüyünce bende rahatlıcamı düşünüyorum..tabiki peşinde gezmek daha zor ama çocuk böyle çok bağımlı, sürekli elinden tutturup gezdirilmek istiyor..aynı yerleri akşama kadar evin içinde ve dışarda sürekli geziyoruz..:KK12: yorgunluktan ölüyorum bazen

X