2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pöffff!!! Çocuğumun suratı kipkirmizi! Sebep mi tabiki tanidigim tanimadigim herkesin opmesi :KK43:(( cocuk gitmezken ne rahatmis. 1 hafta yadirgadi kimseyw gitmedi. Simdi alisti opuluyor ister istwmwz. Bir de verme dedikce eline bir sey tutusturuyorlar yA!! Pestil yedi. Belki de dokundu. Verme deyince ne derler.bilirsiniz:" bir sey olmaz""
Cinnet gecirmeden evimize donseydik iyiydi. Sizler nasilsiniz? bebeklerimizin dogum gunu kutlu olsun. 3 gun sonra biz de yasimizda olacagiz.

Selam kızlar.Benim bebisim de sağlıklı olup yaşasaydı bugun 1 yaşında olacaktı,dogum günü kutlayacak tık ama maalesef melek oldu ve ben bugün cok hüzünlüyum..

Selam kızlar.Benim bebisim de sağlıklı olup yaşasaydı bugun 1 yaşında olacaktı,dogum günü kutlayacak tık ama maalesef melek oldu ve ben bugün cok hüzünlüyum..
Canim benim acin cok ve tarifi yok bunu biliyorum,bir evladin daha var ve sen onun icin güclü olmalisin eminim oda seni üzgün görmek istemiyordur.Melegin ahirette senin sefaatcin olacak insallah.Rabbim dayanma gücü versin ne diycegmi bilemiyorum gercekten
Allah a emanet ol

Hayırlı yaşları olsun bebisinizin.Evde mi yaptınız kutlamayı dışarda mı organizasyon fikrine ihtiyacım varda
Biz kv evinde yaptik. Memlekete taile gelmistik bir pasta keselim dedik. Halasi balon sus tullerle masa hazirladi. Babaannesi yiyecek hazirladi. Biz uzerinde Bilgemiz 1 yasi da yazili pasta aldik. Aile arasinda sakin bir dogum gunu oldu. 5 gb yaptik ki uyku saati huzursuzlugu olmazin. bebegim guzel pozlar verdi, mum ufleme alistirmalari yapmistik mum ufledi ( tabi sonduremedi:) guldu eglendi , mutlu bir dogum gunu gecirdik. Onemli olan bebeklerimizin mutlu olmasi. Benim bebegim cok mutluydu:))

Tarifsiz bir aci ve huzunlenmek en dogal duygunuz yasamak gerek bastirmadan ama inancli insanlar olarak Allaha siginip dua edin Rabbim diger evladinizla saglikli mutlu uzun omurler versin meleginizle de ahirette kavusmayi nasip etsin insaallah

Canııım gerçekten çok üzgünüm ve ne diyeceğimi bilemiyorum.Rabbim cennette kavuştursun bebişinle.Oğluna da uzun ömürler versin.Acını dindirecek, mutlu edecek güzel kapılar açsın sana

vesselam_ vesselam_ belli oldumu cinsiyetiniz :)
Yok canım yine göstermedi bacaklarını çapraz bağlamış kapamış göstermiyor yavrucum
Oğlum 14 haftalık göstermişti kendini.
Böyle böyle iyice merak etmeye başladım zaten.
Rabbim sağlık sıhhat versin inşaAllah.
Haftaya tekrar gidecem.
Doktor kovacak artık beni..
Normalde detaylida görüşürüz dedi :-)

Yok canım yine göstermedi bacaklarını çapraz bağlamış kapamış göstermiyor yavrucum
Oğlum 14 haftalık göstermişti kendini.
Böyle böyle iyice merak etmeye başladım zaten.
Rabbim sağlık sıhhat versin inşaAllah.
Haftaya tekrar gidecem.
Doktor kovacak artık beni..
Normalde detaylida görüşürüz dedi :-)
Amann kovarsa kovsun bu günler cok kıymetliymiş şimdi diyorum hamile olsam iki ayrı doktora gider her hafta görürdüm :p
Allah saglık versın er gec ortaya cıkacak minnak yaramaz :)

Gece uykuları haram bana uyku neydi unuttum yatakta dönünce uyanıyor hoop ayaga kalkıuor sankı hiç uyumamış gibi bu da yeni icadımız :olamaz:
Uykusuzlugum anlatılmaz yaşanır derecede ayaga kalkmayı ögrendi tutana aşk olsun yerden destek alıp ayaga kalkıyor sonra kosuyor bana yurumuyoruz ama adımlarımız arttı iyice ayakta dakıkalarca sabit duruyor dişler durdurak bilmeden cıkıyor üst 6alt 4lenecek ucu cıkmış ama hala mama yiyoruz mama olmazsa ben ne yapardım hiç ek gıdayı sevmıyor
Bizden haberler böyle :KK15:

Dogal böcek ilacı losyonu vs bebegıne kullanan var mı haftaya tatıle gidecegız almak ıstıyorum ne olur ne olmaz . Bana isim verirseniz sevınırım

Tam 1 sene önce bu gece tam bu saatlerde suyum gelmişti ey gidi günler nasıl hüzünlendim ilk telaş ilk heyecan hepsi bitti gitti şimdi canavara döndü benim sıpam bugün de doğumgünü çok şükür .. Ben de ikinci bebeği düşünenlerdenim cesaret edebilirsem 1,5 olunca istiyorum bakalım..

Rabbim bütün kuzulara hayirli ömürler versin. Ne çabuk geçti zaman...
Perşembe günü yola çıkıyoruz, arabayla 2 gece 3 gün ve 4 çocuk.
Nasıl olacak hiç bilemiyorum... Çocuk kacirma olayları mahvetti beni :KK43: Kac gece uyuyamadim. Allah ım bütün melekleri korusun.
Bizde de ek gıdaya hiç ilgi yok. Emeklemeyle her işini hallediyor hiç yürümeye yanaşmıyor. Oyuncaklara kitaplara ilgisi arttı. Yumusak hayvan oyuncaklara bayılıyor. Emeklediği için ağzıyla ısırıp taşıyor oyuncakları
Müzik, çocuk şarkılari çok hoşuna gidiyor.
Şu günlerde popoyu havaya kaldırıp bacak arasından bakıyor öyle. Dişler çıkınca düzeldi çok şükür. Hep böyle devam eder inş.

X